Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin guzeller :)
tatlim eksik cikman yada az kilo alman daha iyi birsey degil. o programlar yada ultrasonda çıkan sonuçların +/-hata payları var. hayirlisiyla saglikla gelsin insALLAH Umut'un ama, sen ne kadar saglikli beslenirsen bebegin o kadar kilo alir. ve doğduğunda %10 kilosunu kaybedecek. cunku onda da ödem olacak. burada onemli olan bebegin beslenmesi. saglikli besinler yiyorsun zaten birak gerisini. Umut'cuğa yarasin yediklerin insALLAH. sende kilo yapmasın :KK48::KK15:
Haklısın canım, elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum ama bazen ipin ucunu kaçırdığım da oluyor :) insallah Umutcuk'a yariyordur yediklerim :) gerci son muayenede 2500 gr civarı olmustu tosuncuk :KK48::KK46:

Günaydın kızlar

Dun menümü yazmadan uyumuşum erkenden

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
1 dilim t.b. ekmeği

Ara
1 yesilcay
1 elma

Öğlen 13.00
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran

Ara
2 sade t. Kahvesi
2 ceviz

Akşam 18.00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie

Kızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari

Nilgünüm benim mideme de dokunuyor sirke, azıcık ara ver olmazsa.

Nilgünüm benim mideme de dokunuyor sirke, azıcık ara ver olmazsa.
canım tatlı yağlı kızartma yemiyorum yediklerim dokunuyo desem aklıma birtek sirkeli su geldi dün akşam fena tuttu akşamdam sonra süt içip kivi yedim 9 da açlıkta eklenince artıyo keseyim bari bir süre sağol canım..

günaydın kızlarr. haftaiçi verdiklerimizi haftasonu almıyoruz değil mi ? :sus:
sabah tekrar tartılacaktım ki tartının pili bitmiş ya acilen pil almalıyım
Evet tabi ki hafta sonu geri almıyoruz :) pazartesi sabah kontrol amaçlı tartiliyoruz. Artık listedesiniz zaten ekstra dikkat etmelisiniz ;)
Kızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
Sirkeli sudan olabilir bence de sabah sabah nasıl icebiliyorsunuz hayret ediyordum :(

Evet tabi ki hafta sonu geri almıyoruz :) pazartesi sabah kontrol amaçlı tartiliyoruz. Artık listedesiniz zaten ekstra dikkat etmelisiniz :KK66:

Sirkeli sudan olabilir bence de sabah sabah nasıl icebiliyorsunuz hayret ediyordum :KK43:
ay öyle canım galiba şifa niyetine içiyodum ama bırakıcam mide ağrısıda fena oluyor...

günaydınlarr
kızlar tekrar tesekkür ederim dün bi ara izinli yazacaktım kendime ama sonrasında dönmem sıkıntı olur diye vazgectim malum izne ayrılanlar zor dönüyorlar
hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum
Gecmis olsun kaptan kiz kardesiminde 1 böbregi calismiyor. Yillardir boyle cocukluktan beri varmis ama 6 ayda bir kontrol disinda bir sorunu yok cok sukur bitki cayi vs icmiyor bol su tuketiyor onun disinda bir sıkıntisi yok.

canım tatlı yağlı kızartma yemiyorum yediklerim dokunuyo desem aklıma birtek sirkeli su geldi dün akşam fena tuttu akşamdam sonra süt içip kivi yedim 9 da açlıkta eklenince artıyo keseyim bari bir süre sağol canım..
Canim bu hafta icme bakalim rahatsizligin devam edecek mi?
Ilik suya limonda koyabilirsin tatlim hem daha hafif.. Diyetisyende soylemisti bana..:KK15:

Back
X