Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarr. haftaiçi verdiklerimizi haftasonu almıyoruz değil mi ? :sus:
sabah tekrar tartılacaktım ki tartının pili bitmiş ya acilen pil almalıyım
Bugun surekli biseyler yemek istiyorum..:KK64:
Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.:KK20:

günaydın kelebekler:KK3:
kaçamaksız bol eksili güzel bir hafta sonu olsun inşallah:KK36:
kızlar, az farkla içine giremediğiniz bir iki kıyafeti ortaya çıkarın ve bu hafta buna gireceğim deyin:KK56:inanın çok etkili:KK6:sonrasında da sevindirik halinizi düşleyin:süslü:

Canim tahin pekmez cekti ekmege surdum yedim valla gun icinde daha cok istegim artmasin diye neyseki kahvaltim cok saglikliydi ekmek yerinede ceviz yemistim. Artik oglen yemeginde de ekmek vb. yemem.:KK20:

10 kupa bitki çayı içersen bişeyin kalmaz canım :KK70:

kızlar, az farkla içine giremediğiniz bir iki kıyafeti ortaya çıkarın ve bu hafta buna gireceğim deyin:KK56:inanın çok etkili:KK6:sonrasında da sevindirik halinizi düşleyin:süslü:

ay öyle bi kıyafetim bile yok. kendimi bildim bileli bu kilolardayım :KK70:

çok severim tahin pekmezi:kk77::KK48:
Uzun zamandir bende yemiyordum.Sevilmez mi zaten ama surekli yiyip bize zarari oluyorsa arada bir tadimlik yemek daha mutluluk verici..:kk77::KK19:
Benimde dugmesi 1 karis kapanmayan bir pantolonum vardi ve gecenlerde denedim dugmesi kapaniyorrr cok guzel bir duyguu.:KK76:
50-55 kiloyken giyinip sakladigim 1 -2 pantolonum var bir gun onlarinda icine girebilcekmiyim acaba..:olamaz:
55 olabilmem icin daha 20 kilo var!!:KK12:

Benimde aynı senin gibi uzun zaman bu kilolarda kalınca küçük gelenleri attım hep:(

günaydınlarr
kızlar tekrar tesekkür ederim dün bi ara izinli yazacaktım kendime ama sonrasında dönmem sıkıntı olur diye vazgectim malum izne ayrılanlar zor dönüyorlar
hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum
izin çözüm değil aksine çok kötü sonuçlar getiriyor iyi ki izinli yazmadın canımHoppa
Kızlar dünden beri mide ağrısı çekiyorum yediklerimden değildir düzgün besleniyorum acaba sabah içtiğim sirkeli su mu dokunmaya başladı...mideye sut iyi geliyor ara oğunume sut ekleyeyim bari
tatlım sirken doğal mı ve miktarı da önemli :KK56:bir müddet ara ver :KK60:
Günaydın kızlar

Dun menümü yazmadan uyumuşum erkenden

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
1 dilim t.b. ekmeği

Ara
1 yesilcay
1 elma

Öğlen 13.00
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak ayran

Ara
2 sade t. Kahvesi
2 ceviz

Akşam 18.00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie
harika:nazar::KK9:
Yenilgi hazımsızlık yapmıştır :KK70:
:KK70::KK70:
Afiyet olsun ortim.:eğlence:
Bende 10 kupa bitkili cay yaptim iciyorum simdi..:KK70:
:KK70::KK70:
canımcım bugün bol tarçın kullan iştahını dengeleyecektir çok sıkıştığındada kaçamak öncesi şuraya yazıver birileri seni durdurur:KK60:
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
o zaman napıyosun hemen üzerine dar gelen bir kıyafet alıyorsun ve içine girebilme azmini gösteriyorsun:KK60:

Back
X