- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.641
25 cnm bugün baya eksideydim maksimum sabit gelirim :)senin yaşın kaçtı canım yarın pazartesi bildirimi var bakalım ay o kadar tatlıyada artı gelmezsen enterasan yaniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 cnm bugün baya eksideydim maksimum sabit gelirim :)senin yaşın kaçtı canım yarın pazartesi bildirimi var bakalım ay o kadar tatlıyada artı gelmezsen enterasan yaniii![]()
42bende 33 yaşındayım canım sen tam kaçsın..
anam biz bunlara bakınca yaşlıyız kızzzz
hadi hepbirlikte alalım.Benide heveslendiriyorsunuz eliptige.![]()
yaşa bak anammm kıskandım25 cnm bugün baya eksideydim maksimum sabit gelirim :)
biz? ben saniyorum baya yasli kaldim.anam biz bunlara bakınca yaşlıyız kızzzz![]()
onun yaşındayken ben diye başlarmışımyaşa bak anammm kıskandımgelme sabit falan artı gel yahuu envayi çeşit tatlı yemişsin
![]()
anacım benim ruh yaşım 70 işim bitmiş modundayımbiz? ben saniyorum baya yasli kaldim.![]()
ay sorma hayatım boyunca 52 kg geçmemiştim taaa hamile kalana kadaronun yaşındayken ben diye başlarmışım![]()
bende kendimi 20den gun almış gibi hissediyorumanacım benim ruh yaşım 70 işim bitmiş modundayım![]()
yok ben bazi donemlerde gectim ama kendi kendine giderdi. 35e kadar hic diyet yapmadim.30-35 arasinda da aldim alacağımıay sorma hayatım boyunca 52 kg geçmemiştim taaa hamile kalana kadar![]()
ay ne güzelbende kendimi 20den gun almış gibi hissediyorum![]()
Az yedim amayaşa bak anammm kıskandımgelme sabit falan artı gel yahuu envayi çeşit tatlı yemişsin
![]()
az ama öz olmuş hepsinden birer kaşık 1 porsiyon yapıyor zatenAz yedim ama![]()
herkese iyi geceler kızlar. bol eksili bir p.tesiye uyanma dilekleriylehadi iyi geceler kızlar sabaha bol eksiler![]()
Ayy ablacim ben sana kız mız diye konuştum kusura bakma ruhun çok genç gerçekten ben 20 li yaşlarda zannettim. Annemden bir yaş buyukmussun
Seninki gene iyi . Ben hiç yazmayayim menüyü iyisiBugünkü menüm gezmeklerdeydim o yüzden affola
Sabah
Tbe tost kaşarlı
300ml ayran
Öğlen
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon et yemeği
Küçük parça ekmek
Salata
1 baklava
1yk hosmerim
Aksam
1 kase çorba