Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş daha ilk pazartesi bildirimi benden gelsin o zaman 78,4 hala anlamadığım bir şekilde artıdayım :olamaz:menülerim buraya yazdığım gibi hiç kaçamak yapmadım ödemde değildir hergün düzenli bir şekilde yeşil çay içiyorum ...fikri olan varmı acaba:işsiz:

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş daha ilk pazartesi bildirimi benden gelsin o zaman 78,4 hala anlamadığım bir şekilde artıdayım :olamaz:menülerim buraya yazdığım gibi hiç kaçamak yapmadım ödemde değildir hergün düzenli bir şekilde yeşil çay içiyorum ...fikri olan varmı acaba:işsiz:
Antibiyotik kullanıyorsun ya cnm ondandır :anne:

Günaydın canım. Ben şöyle bir fikir beyan edeyim. bende bir ara yaşadım biliyorsun bu durumu. geçiyor. sabahları erken saatte ödem olabiliyor. mesela bu sabah farkettim. sabah botlarımı ayağıma zor giydim. Baya baya şişmiş ayaklarım. ama şimdi ayağım botun içinde dans edecek kadar yere sahip. kahvaltıdan önce 1 daha tartıl bakalım bir şey değişecek mi?

Günaydın 5. TAKIMIN guzel bayanları..:KK24:
Cuma: 74.7 bugun:75.1 hem erken tartildim hemde dün wc.ye giremedim onun etkisidir..:oops:
Ortim senin wc durumun nasil?
Günaydın. :KK24:
+400gr dan fazlası wc problenim çözülünce gidecektir. üzme kendini. ;)

Yok canım hafif bir şişkinlik var ama wc sıkıntım yok...
Hastalıktan yeni çıktın ya. onun etkisi de olabilir. vücut tutmuştur kendini. Genelde öyle olur. ben hastayken 5 günde 2 kilo verdim. iyileştiğim gün o 2 kilo geri geldi. ama çabuk çabuk gitti yine. cumaya güzel sonuçlar alacaksın. ;)

Günaydın canım. Ben şöyle bir fikir beyan edeyim. bende bir ara yaşadım biliyorsun bu durumu. geçiyor. sabahları erken saatte ödem olabiliyor. mesela bu sabah farkettim. sabah botlarımı ayağıma zor giydim. Baya baya şişmiş ayaklarım. ama şimdi ayağım botun içinde dans edecek kadar yere sahip. kahvaltıdan önce 1 daha tartıl bakalım bir şey değişecek mi?
Sabah tartılmadım canım ya yürüyüşten geldim biraz dinlenip oyle tartıldım detoxsmu yapsam

bu arada bende +300gr. ama dün akşam eşim turşu yerken gördüm. saat 9da turşu yedim. minnak bir parça o_O
neyse telafi edeceğiz. ayrıca ben sabahları zaten hep şiş şiş oluyorum :KK12:

Back
X