Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yakinsim dedim yaa benimki 48 oldu e 25yasinda danasi var olsun o kadar dimi :KK48:
Ya ben sonradan aramiza katilan arkadaslarin yaslarina alisamadim ne diyelim kiz ayse mi diyelim..
Saka bi yana rahatsiz ediyosak aysecim datlum gibi poncik seslenmelerden birini de secebilirsin canim :KK66:
bende 46 lık ayşe:cool:
taze babaanne :anne:ama siz bana ponçik ponçik yazın:KK70:

toz cencefil buluyorum evdede var marketlerde var zaten 2. arada tarçınlı zencefilli kahve koydum artık o zamanda kullanıyorum yeterli olur herhalde..:kahve:
tadı nasıl? ben tarçınlı kahve denedim çok da beğenmedim. yani hergün içemem :(

tadı nasıl? ben tarçınlı kahve denedim çok da beğenmedim. yani hergün içemem :KK43:
sıcak süte biraz tarçın biraz zencefil çk ucuyla çok değil sonrada sade nescafe koyuyorum kahve tadlarını bastırıyor canım yanında hurmada güzel oluyor ben seviyorum gerçi benim sevmedim bişey yok:KK70:
süte koyulan zencefil sütün şişkinlik yapan gazınıda alıyormuş daha yararlı oluyormuş

sıcak süte biraz tarçın biraz zencefil çk ucuyla çok değil sonrada sade nescafe koyuyorum kahve tadlarını bastırıyor canım yanında hurmada güzel oluyor ben seviyorum gerçi benim sevmedim bişey yok:KK70:
süte koyulan zencefil sütün şişkinlik yapan gazınıda alıyormuş daha yararlı oluyormuş
Ben bunu türk kahvesiyle deneyeyim o zaman. öyle granül kahve kullanmıyorum ben. Çok amerikanvari :KK70:

bende 46 lık ayşe:cool:
taze babaanne :anne:ama siz bana ponçik ponçik yazın:KK70:
Ayy sorma sorma bak ınsanlar bu donemlerınde babaanne dede oluyo.. annem neyse de babam bunalımlarda yıter nerde torun dıyo daha kardesım de ben de besbekarız :D :D
Neymıs torunlarına ısıklı ayakkabı alıcakmıs,arabayı da buyutup arkaya cocuk koltugu koyucakmıs bıraz daha buyuyunce kucagında araba surmeyı ogretecekmıs cocukları okuldan alıcakmıs aman Allah planlar planlar :D
Annem verecek mı sana mıllet yavrusunu ne hayal kuruyon dıyo ben kımseye sormıcam kı ıkısınde ılk yavrularını alıcam sonra yapar koyarlar ılkının yerıne dıyo :D :D
Soyle bakalım sımdı poncık ayse ablacım datlusum :D torun evlattan cok sevılıyomus oyle mı?? ;)

Kız arayıp cemkırsene accık yürüyerek mı getırıyolar bu kargoyu dıye :KK34:
valla öyle yaa yurtiç kargo ertesi gün teslim etti aynı anda aldım hepsi bir gelsin dediğim içim hepsi bir çıktı merkezden ama aras kargo daha gelemedi:işsiz: özge bir kaç kere daha oldu burası merkeze 50 km o yüzden balıkesir merkezde bekletiyorlar belli günleri var haftada bir gün kargo teslime geliyorlarmış uzak olduğu için o yüzden çarşamba perşembe gelir galiba hangi günse buranın teslim günü eeeee dağda oturunca:işsiz: eşim yurtiçi kargonun teslim gününe denk gelmiştir o yüzden hemen geldi bence diyo

lydznp lydznp canım ben turk kahvesını tarcınlı yapıyorum hatta sımdı gıdıyorum yapaya guzel oluyo baya bence :KK66: severım ben aromalı kahve
sen dediğinden beri bende azcık atıyorum çok tadını değiştirmicek şekilde bencede güzel oluyor servey servey çok atmıştı bence sevmedi o yüzden

sen dediğinden beri bende azcık atıyorum çok tadını değiştirmicek şekilde bencede güzel oluyor servey servey çok atmıştı bence sevmedi o yüzden
sanrım benim sıkıntım o. neyse masamın üstünde tarçın ilk yardım malzemesi olarak duruyor. bundan sonra bende deneyeceğim ;)

Back
X