Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla öyle yaa yurtiç kargo ertesi gün teslim etti aynı anda aldım hepsi bir gelsin dediğim içim hepsi bir çıktı merkezden ama aras kargo daha gelemedi:işsiz: özge bir kaç kere daha oldu burası merkeze 50 km o yüzden balıkesir merkezde bekletiyorlar belli günleri var haftada bir gün kargo teslime geliyorlarmış uzak olduğu için o yüzden çarşamba perşembe gelir galiba hangi günse buranın teslim günü eeeee dağda oturunca:işsiz: eşim yurtiçi kargonun teslim gününe denk gelmiştir o yüzden hemen geldi bence diyo
İyi de onu soylesınler o zaman sıze dagıtım gunumuz su dıye.. Ayrıca o eskıdendı sımdı musterı memnunıyetı ıcın bakmıyolar oyle seylere getırmek zorundalar yanı.. neyse ara darla bence
Afiyet olsun canım. :)
ben tarçını mı çok koyuyorum acaba. çok acı geliyor bana. :KK64:
Nilgün de soylemıs canım ben az koyuyorum baya cay kasıgının ucuyla dıyebılırım.. kokusu gelıyo bı de boyle yumusacık oluyo hem kahve hem köpüğü

Teşekkür ederim canım. :KK15:Nispeten daha iyi oldu bu :KK70::KK70::KK70:
bizde ailecek kalıtsal birşey bu demek ki. benim annem de yaşlandığını hala kabul etmez. bende büyüdükçe anneme benziyorum :p
Haha ya bizde de tam tersi annem kendini yaşlı görür hep, yaşlandım ben artık der dururdu :) Hoş, artık yaşlı denebilecek yaşa geldi belki de ama önceden de öyleydi :) Bana da geçmiş, bazen ben de diyorum yaşlandım artık diye :D
melabaaaa:KK3:
dün çoook kalabalıktık ama çok da güzel bi gündü bütün aile bir araya gelince çok mutlu oluyorum,bu arada eltilerim,kayınlarım çocukları gelinleri torunlarıydı misafirlerimiz yani kocanızın akrabalarını sevin ben çook seviyorum:KK68:
Ay ben sevmek istiyorum da sevemiyorum, bi çözümün var mı monişim? :)

İyi de onu soylesınler o zaman sıze dagıtım gunumuz su dıye.. Ayrıca o eskıdendı sımdı musterı memnunıyetı ıcın bakmıyolar oyle seylere getırmek zorundalar yanı.. neyse ara darla bence

Nilgün de soylemıs canım ben az koyuyorum baya cay kasıgının ucuyla dıyebılırım.. kokusu gelıyo bı de boyle yumusacık oluyo hem kahve hem köpüğü
Ay sorma bu kargo yüzünden bu hafta eliptik yapamıcam :(

Ayy sorma sorma bak ınsanlar bu donemlerınde babaanne dede oluyo.. annem neyse de babam bunalımlarda yıter nerde torun dıyo daha kardesım de ben de besbekarız :KK70: :KK70:
Neymıs torunlarına ısıklı ayakkabı alıcakmıs,arabayı da buyutup arkaya cocuk koltugu koyucakmıs bıraz daha buyuyunce kucagında araba surmeyı ogretecekmıs cocukları okuldan alıcakmıs aman Allah planlar planlar :KK70:
Annem verecek mı sana mıllet yavrusunu ne hayal kuruyon dıyo ben kımseye sormıcam kı ıkısınde ılk yavrularını alıcam sonra yapar koyarlar ılkının yerıne dıyo :KK70: :KK70:
Soyle bakalım sımdı poncık ayse ablacım datlusum :KK70: torun evlattan cok sevılıyomus oyle mı?? :KK66:
ayy yazık yapıverin adama bi torun:KK46::KK70:ahaha alsın alsın sizden iyi bakarlar:anne:ilginç bi adam baban güzellHoppa
evlatlarımı koklaya koklaya sevdim , büyüğü baba oldu benim için aynı minnak bebek hala:KK70:torun olayı nı anlatmaya kelimeler yetmiyor:anne:çok değişik bişi:KK46:kuzunun kuzusu ayy böyle içime sokasım geliyo da kıyamıyorum öpmeye henüz azcık ele avuca gelsin harika olcak:KK46::nazar:

Haha ya bizde de tam tersi annem kendini yaşlı görür hep, yaşlandım ben artık der dururdu :) Hoş, artık yaşlı denebilecek yaşa geldi belki de ama önceden de öyleydi :) Bana da geçmiş, bazen ben de diyorum yaşlandım artık diye :D

Bi formülü yok şekerim içinden gelicek zorla olmuyor :D

Haha ya bizde de tam tersi annem kendini yaşlı görür hep, yaşlandım ben artık der dururdu :) Hoş, artık yaşlı denebilecek yaşa geldi belki de ama önceden de öyleydi :) Bana da geçmiş, bazen ben de diyorum yaşlandım artık diye :KK70:

bende de eşimde de hiç senin ailen benim ailem olmadı ilk günden beri bizim ailemiz oldu,ben eltilerimi ablam gibi gördüm hep kaynımlar da dünya tatlısıdır Allah razı olsun hepsinden:KK200::nazar:
bide ben evin muzur ve aykırı geliniyim :KK22:en küçükleriyim ve çook açıktım bildiğin şortlu falan:KK23:
hiç dışlanmadım kısa bir süre sonrada içimden geldi kapandımHoppa
oki diyeceğim sen ben yok biz olmalı:KK39::KK60:

nilsub nilsub canım senin eliptik otomatik ayarlı mı yoksa direnci cevirmeli mi? Kac seviyesi var?
Altis Oxigen Eliptik Bisiklet

Gösterge Bilgileri : Hız, Zaman, Mesafe, Nabız, Kalori, Scan
Gösterge Tipi : Tek pencere LCD ekran. Dokunmatik tuş özelliği
Taşıma Kapasitesi : 130 kg.
Pedal Sistemi : 10 kademeli ayarlanabilir. Sertlik ayarı rakamla gösterilebildiğinden kolayca istenilen sertlik ayarı seçilebilir.
Disk ağırlığı:8 kg
Cihazın Ağırlığı : 48 kg.
Kurulu Ebatları : 140 x 63 x 160 cm.
Taşıma : Ön tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilir.

böyle canım sitede yazan kopyala yapıştır yaptım..ekrandan ayarlanıyor sertlik ayarı tam manyetik

bende de eşimde de hiç senin ailen benim ailem olmadı ilk günden beri bizim ailemiz oldu,ben eltilerimi ablam gibi gördüm hep kaynımlar da dünya tatlısıdır Allah razı olsun hepsinden:KK200::nazar:
bide ben evin muzur ve aykırı geliniyim :KK22:en küçükleriyim ve çook açıktım bildiğin şortlu falan:KK23:
Ben şu an senin o aykırı halin gibiyim :) Çok farklıyım o taraftan, o yüzden biraz sıkıntı cekiyorum galiba :) Görümcemi seviyorum cok kafa dengi ama kv ile yıldızlar barışmadı :) Daha dogrusu ben ilk zamanlarda kendisine hic kv gözü ile bakmıyordum ama o bana "gelin" muamelesi yapınca ben de kalkanlarımı kaldırdım ister istemez :)

Ayy sen ne tatlısın seni opesim geldi :KK49::KK19::KK68::KK36::KK74:

Altis Oxigen Eliptik Bisiklet

Gösterge Bilgileri : Hız, Zaman, Mesafe, Nabız, Kalori, Scan
Gösterge Tipi : Tek pencere LCD ekran. Dokunmatik tuş özelliği
Taşıma Kapasitesi : 130 kg.
Pedal Sistemi : 10 kademeli ayarlanabilir. Sertlik ayarı rakamla gösterilebildiğinden kolayca istenilen sertlik ayarı seçilebilir.
Disk ağırlığı:8 kg
Cihazın Ağırlığı : 48 kg.
Kurulu Ebatları : 140 x 63 x 160 cm.
Taşıma : Ön tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilir.

böyle canım sitede yazan kopyala yapıştır yaptım..ekrandan ayarlanıyor sertlik ayarı
Ben yine uygun fiyata buldum bi tane :KK70:bununda diski 8 kg markası Bianchi 8 kademe ayarlı..:KK64:(eski buldugumun diski 4 kiloydu)
Yer problemim olmasa bende otomatik ayarli olanlardan istiyorum aslinda hani alirim ayak altında beni sinir etmeye baslar elden cikartmam gerekir o yuzden cok para koymak istemiyorum. :KK56:
Ayak altinda ortalikta fazlalik olsun sevmiyorum. Eski evimde bir suru spor aleti vardi senin gibi bos odam vardi ama simdi yok buraya gelince elden cikarttim hepsini.:skandal:

Ben yine uygun fiyata buldum bi tane :KK70:bununda diski 8 kg markası Bianchi 8 kademe ayarlı..:KK64:(eski buldugumun diski 4 kiloydu)
Yer problemim olmasa bende otomatik ayarli olanlardan istiyorum aslinda hani alirim ayak altında beni sinir etmeye baslar elden cikartmam gerekir o yuzden cok para koymak istemiyorum. :KK56:
Ayak altinda ortalikta fazlalik olsun sevmiyorum. Eski evimde bir suru spor aleti vardi senin gibi bos odam vardi ama simdi yok buraya gelince elden cikarttim hepsini.:skandal:
Temiz ürünse bencede daha iyi ama benim burası dağ başı olduğu için... Birde otamatik olduğu için beğendim yoksa bencede pahalı sıfır ürünler ben başka beğenmiştim ama çok pahalıydı o eşim dediki bunu bi alalım zayıfla bu yetmiyo bana diyince alıcam.istediğini dedi adam bile guvenip beğendiğimi almadı... :D

Kaptan'ım fazlanız 200gr olsun 200gr 10dk degisecek bir rakam amann daha fazlasi olmasinda..:KK48: Hem hastaydin hem stresli bir hafta gecirdin.Hemde misafirin gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Bunlara ragmen cok guzel bir sonuc. Birde kabizlik problemin vardi seninde nasil oldun simdi?:KK22:
En kisa surede 69'u goreceksin insallah..:KK36:
cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
kız ikide bir bana annemle yaşıtsın, annem kadarsın falan deyip durmayın yaa.. :olamaz: :KK12:
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakın moni moni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun

Haha ya bizde de tam tersi annem kendini yaşlı görür hep, yaşlandım ben artık der dururdu :) Hoş, artık yaşlı denebilecek yaşa geldi belki de ama önceden de öyleydi :) Bana da geçmiş, bazen ben de diyorum yaşlandım artık diye :KK70:

sevsen bir dert sevmesen ayrı bir dert. :KK70::KK70::KK70:

Back
X