- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.261
bende tam bu hafta herkes ya sabit ya artı diye düşünürken bu kim diye baktım morordekmişGunaydinnnnnn
Gecen hafta: 74,3
Bu hafta: 74,7
Neeeeee? Sadece 400 gram miiii?
Hahah +400'e kim sevinir benden baskabende tam bu hafta herkes ya sabit ya artı diye düşünürken bu kim diye baktım morordekmiş
iyi almışsın. tontili ayakları göz önüne alınca
Biraz daha iyiyim canım zaten dünkü gibi ağrısa duramazdım..bugünde dinlenicem artık 10dk ile başlıcam..bugün nasılsın? ağrıların azalmaya başladı mı?
Canim yavas yavas kullan alıstıkca hızlanırsın ve sureni arttırırsın.. Dikkat et kendine..Biraz daha iyiyim canım zaten dünkü gibi ağrısa duramazdım..bugünde dinlenicem artık 10dk ile başlıcam..
Travma oluştu valla mahmutu gördükçe ağrılarım artıyor..Canim yavas yavas kullan alıstıkca hızlanırsın ve sureni arttırırsın.. Dikkat et kendine..
Başka sebebi vardır belki. Modunu düşürme. Stres, düşük mod ödem yapıyor
Bu da iyiBu hafta bu kadar oldu kizlar regli gunumu geciyorum acayip sisim
Aman abartmadan 10dk iyidir. zorlandığın yerde bırak. 2 günde iyi toparladın sayılır. :)Biraz daha iyiyim canım zaten dünkü gibi ağrısa duramazdım..bugünde dinlenicem artık 10dk ile başlıcam..
Wc ye çıktıktan sonra tartıl. bazen benim oluyor yemekten sonra bile tartılsam daha eksi çıkabiliyor.Offff +600 üm((((
80,5 çıktım sabah. Ama geç yattım 4 gibi sabahta erken kalktım wc sorunu oldu bende de. Birde kulak sorunum var ya pek moralim yerinde değil.
79,9 / 80,5 / -0,6 / -%0,74
Kusuruma bakmayın kızlar.
Ay sorma canım sun sanki hiç geçmeyecek gibiydi iyi olursam yarın yaparım ..Aman abartmadan 10dk iyidir. zorlandığın yerde bırak. 2 günde iyi toparladın sayılır. :)
iyi hadi bakalım ama abartmadan yavaş yavaş.Ay sorma canım sun sanki hiç geçmeyecek gibiydi iyi olursam yarın yaparım ..
Eee çivi çiviyi söker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?