- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.301
Hic denemedim ama nefis yemek tarifleri diye bi site var ya oranın menüleri cuk tutuyorkızlar bişey sorucam...
ıspanak çorbası yapan varmı yoğurtlu çorba gibiymiş içine bulgur ve pirinç yok ıspanak var aslında tam diyetlik ıspanaklarımı yıkadım denesem mi.. küçük bir tencerede
orda gördüm ıspanak çorbası diye canım ya diyetlikte hem..Hic denemedim ama nefis yemek tarifleri diye bi site var ya oranın menüleri cuk tutuyor
Bugun kimsenin yemek göresi yok vasatız çoğumuzneyse yapayım sizede haber veririm kobayınız olayım bu günlük
Canım senin boyun kaç ki?Bu 56 kabusum oldu. Çakıldım kaldım kaç haftadır. ..
işte detoxs çorbasıBugun kimsenin yemek göresi yok vasatız çoğumuz
Dene canım kesin begenirsin bende severim oyle seyleri brokoli ile denedim yagsiz bide cok az bulgur koydum hosuma gitti.neyse yapayım sizede haber veririm kobayınız olayım bu günlük
Canım senin boyun kaç ki?
173 cnm senin kaçtı ki ?Dene canım kesin begenirsin bende severim oyle seyleri brokoli ile denedim yagsiz bide cok az bulgur koydum hosuma gitti.
Bende sana sorcaktim kesin uzun boylu cunku yazdigi olculerle bana yakinsin?
Cikilatacanavari
165-167 falan kilo aldikca kisaliyordum simdi verdikce uzuyorum sanki173 cnm senin kaçtı ki ?
Ne ölmesi canımmEvet vardı. Hadi tartılda görelim sen hedefi tutturdun mu?
Ölme canım. niye ölüyorsun.
Pili mi zayıflıyor acaba tartının niye öyle yaptı kibenimde tartı 6 farklı sayı gösterdibitanesi hoşuma gitti ama ben en yükseğini yazıcam haliyle bu haftada gramla gitmiş olsun bundan sonra inşallah daha iyi olacak
Ahahahah bana yetisirsin yakında165-167 falan kilo aldikca kisaliyordum simdi verdikce uzuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?