- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.341
Allah kabul etsin canım. Kolay gelsin.kızlar ben hazırlanıp komşuma cuna kuranına gidiyorum
kocaman öpüldünüz
Uzun zamn oldu yaa Gevezelik ödülüben çok begendim afiyet olsun nilgünüm :)
kız sen guru mu oldun
Kız kaçamaksız bir haftaydı benim için galiba çok yüklendim ödem yaptım .. Birde dünden beri ilaç içiyorum ondan yoksa kaçamak yapmadığım için içim rahat..Gerçekten bayağı fazla olmuş.
Neyseki her hafta çok almıyorsun tatlım, Umut Bey nasıl?Ben bi hafta çok alıyorum, bi hafta ise baya az. Geçen hafta çok almıştım, bu hafta dengeledi :) Haftaya gene müthiş bi artıyla gelirim
O kadar eliptik diyip durdun al sana eliptikOoo senin dünyadan haberin yok...
Kızlar eliptiğin adını Mahmut koydu bende 2 günde 32 km kullanarak dizlerimi parçaladım sanırım.. 2 gündür yatıyorum kas gevşetici ve ağrı kesicilerle...yaa Mahmut fena çarptı beni...
Allah kabul etsin. Nasıl gidiyor oruç?
Canım güzel oldu çokda hafif hiç yapmamıştım ama ıspanağı severim ben ..tam diyetlik küçük çorba tenceremde yaptım 1 yk zeytinyağı koydum
Uzun zamn oldu yaa Gevezelik ödülü
Haftaya düzelir o zman canım, sıkma canını.Kız kaçamaksız bir haftaydı benim için galiba çok yüklendim ödem yaptım .. Birde dünden beri ilaç içiyorum ondan yoksa kaçamak yapmadığım için içim rahat..
Kız kaçamaksız bir haftaydı benim için galiba çok yüklendim ödem yaptım .. Birde dünden beri ilaç içiyorum ondan yoksa kaçamak yapmadığım için içim rahat..
2 gündür fena kaçırınca bende bugun niyetleneyim dedim. Bende acıktım hafiften. Nasıl kilo durumu fark etti mi?acıktım ebruşum yaa, akşamı iple çekiyorum ama daha çoook var. akşam tartılıp yazayım bari, inşallah sabitliğe dönmeyi başarırım. böyle saf pro yapmak daha kolay oldu ya, haftaya da mı oruç tutsam :) neyse ben dukanımsımı yapayım olmazsa dimi.
İyi canım, her zamanki gibi kıpır kıpır :)Neyseki her hafta çok almıyorsun tatlım, Umut Bey nasıl?
2 gündür fena kaçırınca bende bugun niyetleneyim dedim. Bende acıktım hafiften. Nasıl kilo durumu fark etti mi?
İyi canım, her zamanki gibi kıpır kıpır :)
Haftaya kontrol var, sonra da haftada bir gidicem artık doğum yaklaştığı için. Çok heyecanlıyım
Hazırlıklar tamam mı?? Tabi heycanlı olursun.İyi canım, her zamanki gibi kıpır kıpır :)
Haftaya kontrol var, sonra da haftada bir gidicem artık doğum yaklaştığı için. Çok heyecanlıyım
Hazırlıklar tamam mı?? Tabi heycanlı olursun.
Ayy çok iyi olmuş tuttuğun o zamn. Devam edebiliyorsan et canım.etti kuzucum, tatil artılarını attım en azından, darısı 5'lere inmeye. motivem gitmez inşalah. oruç beni dizginledi.
ben bile heyecanlıyım senin adına
Prova falanda yapmak lazım şimdi. Ne yapmalı nasıl yapmalı diye :))aynen ördekim çantan hazır mı kapının arkasında??
Ayy çok iyi olmuş tuttuğun o zamn. Devam edebiliyorsan et canım.
Prova falanda yapmak lazım şimdi. Ne yapmalı nasıl yapmalı diye :))
sen öylelikle mi eksi çıkıyorsun tatlılardan sonraOturdum yanına tartin in önce gönlünü hoş tutayım 2 sohbet edeyim dedim
onu denemedim ama genelde haşlıyorsun içine un kavuruyorsun blendırdan çekiyorsun. en üstede yağda kızarmş pul biber. oohh misskızlar bişey sorucam...
ıspanak çorbası yapan varmı yoğurtlu çorba gibiymiş içine bulgur ve pirinç yok ıspanak var aslında tam diyetlik ıspanaklarımı yıkadım denesem mi.. küçük bir tencerede
Havalarda ısındı artık başla bencede :))hafta sonu azıcık ara vermiş olayım, durum kötüye gidiyo olursa başlayım pazartesi yeniden inşallah. özlemişim diyette olma modunu. dukanı bile özlemişim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?