- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.481
Yogurt ye ondan zarar gelmez :)bende şuan çok açım ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yogurt ye ondan zarar gelmez :)bende şuan çok açım ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin..![]()
valla az once kertenkele gibi bir yaratık kelebek yiyordu. hic iştah acıcı değilditilkiler tavukmu yiyiyor ne belgeselibu saatte izleme acıkırsın
![]()
Hahah birkac kere oldu oyle bi lokma ekmek peynir attım ağzıma sabahı bekledim
Ben eve gelince bi uyudum, o yuzden hala ayaktayım
Bu kilolar nasıl alınıyormuş ogrendim![]()
ay yoğurtta bitti yarın mayalıcam..ne şanssızım ben en iyisi erken yatayımvalla az once kertenkele gibi bir yaratık kelebek yiyordu. hic iştah acıcı değildi![]()
ben şimdi yarim yeşil elma yedim. birde yarım kivi. 2 saat daha ayaktayım yani.bende şuan çok açım ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin..![]()
kiz sen yazin ne yapacaksin? bu saatte tavuklar bile dışarıda geziniyor olacak.ay yoğurtta bitti yarın mayalıcam..ne şanssızım ben en iyisi erken yatayım![]()
ay yok elimde şişe su dikliyorum.. ayağımdan korkmasam eliptik yapardım ama zorlamaya gerek yok..ben şimdi yarim yeşil elma yedim. birde yarım kivi. 2 saat daha ayaktayım yani.![]()
yaz kış farketmez buraya yazmasam uyumuştum şimdiyekiz sen yazin ne yapacaksin? bu saatte tavuklar bile dışarıda geziniyor olacak.![]()
saatin gelmiş senin. benim kiz babası sabaha kadar otursa oturur. uyuyacaksada adamın dibinde uyur. oğlanda benim dibimde. neyse şimdi koca adam oldu dibimde gezmeyi bıraktı cok şüküray yok elimde şişe su dikliyorum.. ayağımdan korkmasam eliptik yapardım ama zorlamaya gerek yok..
yaz kış farketmez buraya yazmasam uyumuştum şimdiyeçocuklarda yattı erken kalkınca erken yatıyolar eşimde geç geliyo yanlız olunca yatıyorum ne yapayım
![]()
ay ben bişey yemedim yatayım barisaatin gelmiş senin. benim kiz babası sabaha kadar otursa oturur. uyuyacaksada adamın dibinde uyur. oğlanda benim dibimde. neyse şimdi koca adam oldu dibimde gezmeyi bıraktı cok şükür
bugun yoruldum. omuzumda ağrıyor. meyva yetmeseydim yatardım bende![]()
tek önerim bir daha bu kadar yemeKızlar midem bulanıyor baygınlık geçiriyorum.. menumu paylasayim anlarsınız ....
7 bucukda soğan suyu
Sabah 10 da
Bir simit
Büyük fincan çay
Saat 3 de
Neskafe ikisi bir arada
2 fıstıklı lokum
Saat 5 de
Küçük parça prasali börek
Bir küçük poaca
Bir tane tahinli kurabiye
İki kase patates püresi
Havuçlu bezelyeli salatalık turşusu içinde mısır midem bozuldu bukadar hiç yememistim üstüne sodanin içine limon ve azcik tuz serptim şişkinlik gitsin diye ama bulantilar gitmedi
Önerisi olan varmı ne yapmalıyım
Herkese hayırlı akşamlar
tek önerim bir daha bu kadar yeme![]()
Önce yaptım korkudan oğlum uyanır diye :)ay sorma ömür bitiyor iş bitmiyor..
kahveni iç kahveden sonra yapılan spor daha çok yağ yaktırıyormuş![]()
aynıdır canım ölçü değişmez bence .. tamam ayın başındayken başlayalım madem ay ben ölçülerimi almıştım ama sabah yazayım ..
ay zaten o kadar şeyi nasıl yedim kızzzgercekten çok
kötüyüm
en iyisi spor yapayım
Bence çok yüklenme canım. Yavaş yavaş dozu arttıriyi hadi benimde ağrım yok akşam 20 dk daha eliptik yapsam olurmuki sence
yapmadım canım sabah 20 dk ile bıraktım zorlamamın mansı yok çok fena bir acıydı ben dizlerimi sakatladım galiba dedimBence çok yüklenme canım. Yavaş yavaş dozu arttır![]()
iyi hadi hayırlara vesile olsunda sende incecik ol inşALLAHben geldimmm
bugün güzeldi uzun zamandır banuşumu görmemiştim güzel sohbetler ettik sıra beklerken
kapıdan bi girdim 30kişi oturmuş bekliyor o kadar şaşırdımki bi süre atamadım şaşkınlığı üzerimden ve dikkat ettim gelenler gidenler devamlı 30 kişi oluyorölçümler yapıldı 1 saatten fazla bekledik.çok pozitif bi ortam ölçümü yapan bayan da çok enerjik diyetisyende
çok güler yüzlüler ve çok ilgililer tavsiye ederim
ve tabiki incecikler![]()