- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimle dalgaa geçiyorlar ortilerin mezun oldu diye senin ortinde mezun sende asılda mezun ol bakalım![]()
Sonrada tedavi ederdin ...Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya@toplight
inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum @morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel
lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba
![]()
nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki
@0zlem günaydın tatlım
@fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım
Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum
![]()
![]()
bendede durum aynı şekilde inanki.. bozma moralini bi sıkıp dişimizi versek kiloları sonra rayına oturur herşey ...yaa ne güzel diosun nilgünüm, geçen hafta niyetliyken 3 gün saf pro yaptım, bissürü kilo verdim, ertesi gün abartmadan normal düzene döndüm tık yok, ben hep diyet mi yapçam yaaaaaaaaa![]()
Ayy neguzel gunayyyyyydddinnnnn yazmışsıngünayyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnn.......sanada naber![]()
Görürsün kaptan üzülme. 70i de göremeyeceğini düşünüyordun ama oldu.kızlar sabah tartıldım 70,4 maalesef ben 69,9 u görürüm zannedip hayal kurmuştum
Günaydın. Güle güle gidip gelin iyi haberlerle inşALLAHGunaydinlaaar
Biz kontrole gidiyoruuuuz![]()
Günaydın bayanlarrr..![]()
Günaydın kızlar.Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim @morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm
Günaydın canım. Hadi toparlan çabuk çabuk. daha kilo vereceğizGunaydin arkadaslar
dun menumu yazamadim
Kahvaltim
tam bugday ekmegiyle sandivic peynirli domatesli
Ogle
Sulu kofte 1 tabak
ayran 2 biber tursusu
Ara Sutlu kahve
Aksam
haslanmis tavuk 1 kase
Yogurtlu salata 1 kase
Ara 1 elma
Hala tam iyilesemedigim icin yuruyus yapamiyorum haftaya telafi edicem insallah
Bana günaydın yok demek ki ortimm..günaydın hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz...
günaydınn ortim![]()
Biz seninle ayaklarımızı tuzlasak ne olacak. ancak kiralık ev bakmaya gideriz.Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya@toplight
inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum @morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel
lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba
![]()
nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki
@0zlem günaydın tatlım
@fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım
Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum
![]()
![]()
İnşALLAH canım. Ben kahvaltı yapmayı bile unuttum bugün. Gitti benim metobolizmanın %25iGünaydın kızlar.
Yarın cuma, kacamaksiz bir gün geçirelim inşAllah![]()
Bravo sana. İşte bu azim bizi sonuca ulaşmamızı sağlayacaksorma yaaaaaadünde bugunde eliptik yapmadım şişlikler insin diye bakalım yarın sabah ne olcakk
ya inanki dün dışardaydık eşim tiramisu yedi ben yemedim böylee ağzım acık izledim ... cuma günü bir öğün kaçamak hakkımda yicem dedim eşimde vayy çok dirayetli gördüm seni diyoo![]()
Sorma canım yaa dun giremedim aklım burdaydı ne yapıyo kızlar diye..Ayy neguzel gunayyyyyydddinnnnn yazmışsınya iyiki burdayım
Hepiniz de Harikasıniz
![]()
Aaaa ayıp valla seni etiketledim ya nasılsın diye..Bana günaydın yok demek ki ortimm..![]()
Ama ben yeni gördümAaaa ayıp valla seni etiketledim ya nasılsın diye..![]()
Bende kötü yaptım kahvaltıyı bi lokma ekmek 2dilim domates içim almadı bişey pek..İnşALLAH canım. Ben kahvaltı yapmayı bile unuttum bugün. Gitti benim metobolizmanın %25i![]()
İnşallah canım benim yaaa yarında artı gelirsem çok üzülürüm çok çabalıyorum çünkü..Bravo sana. İşte bu azim bizi sonuca ulaşmamızı sağlayacak![]()