- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.301
Ay hadi bu hafta kapışalım ne dersin
İyi olan az yiyen çok Mahmut yapan kazansın..
Yok ya mahmuta bişey olmuyor benim canımı okuyo hatta..Hahahaaaa hadi bakalım, ama Zafer uğruna fazla yüklenme tatlım, Mahmut'un fa bir canı var
22. Dakikayı bitirmek üzereyim hedef 45, o da senden sonraYok ya mahmuta bişey olmuyor benim canımı okuyo hatta..
Akşam üstü 4gibi kahvemi içtikten sonra yapıyorum benim sıpalarım büyük olduğu için onlar içerde oynarken yapıyorum ben daha akşamları yapmadım malum dizlerim daha yeni yeni geçiyor...22. Dakikayı bitirmek üzereyim hedef 45, o da senden sonra
Sen ne zamanlar kullanıyorsun?
Ben ancak kızım okuldayken oğlum da uyurken yapabiliyorum, ya da gece hepsi uyuduğunda yapıyorum ama o saatte de enerji kalmıyor zorlanıyorum.
Şaka bir yana yetiştin bana...22. Dakikayı bitirmek üzereyim hedef 45, o da senden sonra
Sen ne zamanlar kullanıyorsun?
Ben ancak kızım okuldayken oğlum da uyurken yapabiliyorum, ya da gece hepsi uyuduğunda yapıyorum ama o saatte de enerji kalmıyor zorlanıyorum.
Akşam üstü 4gibi kahvemi içtikten sonra yapıyorum benim sıpalarım büyük olduğu için onlar içerde oynarken yapıyorum ben daha akşamları yapmadım malum dizlerim daha yeni yeni geçiyor...
Şaka bir yana yetiştin bana...aferin
Yetişdin dediysek geç demedik..Hala süt veriyorum ya onunda etkisi var bende herhalde. Ama ben çok abur cubur ve tatlı yiyordum şekerim, bakalım inşallah duraklama dönemim olmaz böyle giderim. Sende kaç bak geliyorum
Ahahaha sen hep önden git o zaman ben de yakalamaya çalışayımYetişdin dediysek geç demedik..
Kaç gündür söyleyecek oluyorum eliptik yaparken karnımı içeri çekiyorum sende çek karnını sıkı sıkı içeri çok faydasını görürsün :)Ay bi soğuyup mekiğimi de çekeyimmmm :)))
bence mezuniyeti haketmiş@matilda34 Canım senin eski nickin ses35 idi degil mi? Şu bilgilere göre mezun da olabiliyorsun aslında sen:
ses35 (72.3/71.7/0.6/%0.83) Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Sen bilirsin izne mi ayıralım, mezun mu edelim? :)
amin canımm darısı senin de başına yaa bugün çok güzel dualar aldım iyi ki varsınız heetebrikler canım hadi bakalım bir daha 7 li rakamları görme inşALLAH
selam kızlar hayırlı cumalar
harikasınız hepiniz
[/QUOTE
Ayse abla tebrik ederim waaww dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?