- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.261
Canım yeni tartıyla tartı farkı olursa eklenir zaten.Kızlar tartının azizliğine ugradım. Spor salonunu yazsam mı yoksa yenı gelecek tartı nasıl bılemedım spor salonundakı daha eksı tartıyordu
Spor salonunda 71,3 cıkmıştım hedefım 71,5 tu sız 71,5 yazın bence
Haftaya da hedefım olmasın şimdilik
Yenı tartı gelınce konusuruz
Sonucta hep spor salonunda tartılamam
Servey 71,4kızlarrr haftaya hedef kilolarımız neler söyleyin bakalım ?
maJun 71.2 kg
ebrusonmez 56.2
kızlarrr haftaya hedef kilolarımız neler söyleyin bakalım ?
maJun 71.2 kg
ebrusonmez 56.2
Servey 71,4
tebrikler canım hadi bakalım bir daha 7 li rakamları görme inşALLAHay sağol canım cuma günü dua niyetine inşallah kabul olut
sen niye bu kadar stres oldun yaa iyice şişcenKızlar tartının azizliğine ugradım. Spor salonunu yazsam mı yoksa yenı gelecek tartı nasıl bılemedım spor salonundakı daha eksı tartıyordu
Spor salonunda 71,3 cıkmıştım hedefım 71,5 tu sız 71,5 yazın bence
Haftaya da hedefım olmasın şimdilik
Yenı tartı gelınce konusuruz
Sonucta hep spor salonunda tartılamam
Yok canim spordan olcagıda sanmıyorum. Biraz dengesiz beslendim sanki belki ondandir. Zaten zor kilo veriyorum.. Ama olsun yine mutluyum cunku kendimi cok aç bırakıp yipratmiyorum enazindan.Gecen ay hic bisey yemiyordum resmen ciddi derecede ac kaliyordum yine veremiyordum.Neden acaba veremedin acaba..
Regli falan mı olcan spor dan mı şiştin..
yok yaa ben sadece pazartesi ve cuma tartılıyorum ne çıkarsa bahtımaYok canim spordan olcagıda sanmıyorum. Biraz dengesiz beslendim sanki belki ondandir. Zaten zor kilo veriyorum.. Ama olsun yine mutluyum cunku kendimi cok aç bırakıp yipratmiyorum enazindan.Gecen ay hic bisey yemiyordum resmen ciddi derecede ac kaliyordum yine veremiyordum.
Bide cok tartilyorum ben ya o beni sinir ediyor canim gunde 10 defa tartilyorum hergun.Surekli tartilmaktan tarti farkli rakamlarda gosteryor.
Tebrikler ortim eksi gelmissin tartinda mi problem vardi hafta ici?yok yaa ben sadece pazartesi ve cuma tartılıyorum ne çıkarsa bahtıma
yok canım eliptik kaslarımı şişirdi bence dinlenince geçti yoksa beslenmemde değişiklik yapmadım..Tebrikler ortim eksi gelmissin tartinda mi problem vardi hafta ici?
Çok mu kıskansam naapsam :) burası yağmurlu ve festivalsizkızlar adanadayım hava yaz günü gibi ankaradan sonra iyi geldi yarın portakal çiçeği karnavalı varmış hava bir güzel kokuyor sormayın
Amin canımaynı hayali paylaşıyoruz. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşALLAH. benimki de bir umut işte.
Duydum efenim duydum o 240 mekik nedir ama ya ayıp denen birşey var değil miakşam tel. şarjdayken yazamadım sporumu
25dk jessica walking interval
240 mekik
15dk kol ve bacak pilates lastiği ve ağırlıklarla çalışıldı.
fancynancy ye duyurulur
Ben isterim o almazsa ama yok etmez dimi kız sonunda biziGunaydınnnnnn...herkese bol eksili sabahlar olsun...
servey sana benim tartıdan lazım bu sabah çıktım 78.6 bir daha çıktım 78.4 en son 78 çıktı.. yürüyüşe çıkıyorum dönüşte pil alayım bari..istermisin benim tartımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?