Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

42 beden giymeye başlamıştım ama şu an 38 giyiyorum.Hedefim 36ama zorlar beni..
Çok kilo almışsın ya, hiç dikkat edemedin mi?? Şu an 70'lerle devam etseydin çok kısa sürerdi diyet serüvenin.. Neyse sıkma canını sağlık olsun. Hemen listelere gir motive ol canım. Hem takıma yeni arkadaşlar geldi hepsi çok güzel kilo veriyor. Bence çabucak vereceksin.

Birde eskilerden Nanelibal vardı.Sen ne yaptın nasılsın canım?? Sağlık sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam belinle ilgiliydi. Arada uğra, kilo durumlarını çok salma

30 nisan hedifine beni de eklermisin 69.90 ile inşallah

"7 nisan haftalık hedefler
moni>>>104,5>>103,3
Cikilatacanavari >> 83.7>84,4>>
lydznp>>> 86>>86.0
toplight>>>69,9>>70,4
inatettimolacak>>> 62,7>>63,3
BuRCuCuKkK >>> 55.7>>55,6
servey>>>71,5>>71,5
fancynancy>79,5>>79,5

30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
servey>69,9
Aytozuvegece 72.5

ebrusonmez sanıyorum morordek ile yarış halindesin. yüzde olarak geçmişsin tebrik ederim

Hiç etmedim Ebrucum.
Stresli bir dönemdi ve açıkçası kilo en son düşündüğüm durumdu. Ancak tabi şimdi eyvah ne yapmışım diyorum.
Yine de geriye dönmek mümkün olmadığından ileriye bakmak durumundayım.
İnşallah öyle olur bakalım.
Kaptanım ne diyecek bakalım gel diyecek mi?

Takım çok kalabalık yer varsa tabiki alacaktır seni :))

Kaç gündür söyleyecek oluyorum eliptik yaparken karnımı içeri çekiyorum sende çek karnını sıkı sıkı içeri çok faydasını görürsün :)
Ya evet onu hep unutuyorum, parmağıma ip bağlayayım bari, ya da eliptiğin üstüne not ekliyim çek o koca göbeeni içeri diye

Banada motivasyon oldun tatlım.
Annemdeyim burada biseyler yapmaya calistim.Kardesim muzik acmis,biraz dans ettim,sandalyeye cikip cikip indim squat mekik falan. Annem guldu bana dusecen diyor sandalyeden..
Oh güzel spor yapmışsın canım, şu squat a bende bir başlasam iyi olacak. O göbeğe faydalı mı biliyor musun tatlım? Yoksam sadece bacak ve totiş mi çalıştırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…