Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoruldum sanırım artık. Kaldıramıyorum. Çok sinirli ve gerginim. Çocuklarıma yansıtıyorum, daha da üzülüyorum.

Olur valla, hatta bir müddet dönmesin bizimki, takılsın bir ıssız adada...
karadenize ozellikle sandalla yolladim. oradan donmeleri mumkun değil. 2 rest cekince 3 gün süt dökmüş kedi. 4. gun aslan kesiliyor. valla bende kaldıramıyorum

kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisiniz morordek morordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz

Kaptanım, miniğin hastalıklar devam sanırım.
Geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanır.
Sana da iyi yolculuklar ve kolaylıklar diliyorum.

kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisiniz morordek morordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Kaptanım kolay gelsin işlerin, oğluna da çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Ben buralardayım şimdilik, cok acil bir sey olursa ulaşırım sana

Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin kaptan

Kızlar, dert etmeyin kendinize fazla herşey olacağına varır. Amaaannn bende nelerden nelerden geçtim ve hala saçma sapan şeylerle karşılaşabiliyorum. Gülüp geçiyorum artık. Boşverinnnn, koyverin gitsin.
KİMSE AMA HİÇ KİMSE SİZDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL. (Çocuklar dahil değil tabi :KK46:)
Kendinizi sevin, kendinize değer verin ve karşınızdakine de bunu gösterin şekerler. En güzel dileklerimi yolluyorum size, Allah gönlünüze göre versin Canlar. :KK200::KK200::KK200:
Sağol canım ama bir sınırları olmalı bu erkeklerinde kişiliğe saldırı artık itibara, şefere kadar uzanıyorsa buna kolay kolay kimse razı gelmez. Ancak gidecek yeri, ayakta duracak gücünün olmaması lazım ki ALLAH kimseleri çaresiz ve mecbur bırakmasın inşALLAH. Öyle insanlara da hidayet versin diyorum.

Menümü yazayım kimseler kalmamış ama olsun
Sabah(yani oglen)
1 pişmiş yumurta
Yarım dilim tbe
1kk peynir
1 şekersiz çay
Ara
1 avuc karışık incirli kayısılı çerez
1 orta türk kahvesi
Aksam
2yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği
3kaşık yoğurt
1dilim t.b.ekmeği
Salata
Ara
2 kücük fincan orta türk kahvesi
2 litre su
21 dk Jessica hııt for beginners
10dk jillian
50 yarım mekik
4 dk popo yuvarlama egzersizleri
1 dk yüz zayiflatma egzersizi
menü güzel ama hem pilav hem ekmek olmamış çikilata

Yarın sizin diyetisyen gününüz degil mi? Hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz :KK66:
Bu arada ben afy2646
Hayırlı aksamlar kızlar :KK200:
yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canım:KK60:
evett bugün diyetisyen günümüz çok heyecanlıyım:KK73: ve ben kendimi çok şiş hissediyorum çünkü regl olamadım bi türlü:KK75:bakalım artık hayırlısı:KK28:

kaptanım Allah kolaylık versin kuzuna da acil şifalar diliyorum :KK200:
o yoğunluğun da buraları merak etme ilgileniriz canımcım:KK19:

Back
X