Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet o son anlarda tam bebiş hali ya ondan dedim, öle varsa sorun yok o zaman :) bu arada tez hocan azad etmiş galiba seni, gözün aydın, gider ayakta son an iş kilitlemiş ne var ne yok yaz düzenlerim diye ya neyse :)
Son hallerinden var 1-2 tane, bakalım belki haftaya da gösterir :)
Son anda iş kitlemek diyemiyorum artık ben ona canım, cunku normalde onun kaç katını isteyecekti kimbilir :KK48: Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi benim hocanın yaptığı :KK48:

ben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki:kahve:
Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdan :( Sağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi :KK48: Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari :kahve:

Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdan :KK43: Sağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi :KK48: Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari :kahve:
halinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldı:anne:
inanki dualarım seninle bazen aklıma geliyon içimden bir nefeste doğurur inşALLAH diyorum:KK73:

halinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldı:anne:
inanki dualarım seninle bazen aklıma geliyon içimden bir nefeste doğurur inşALLAH diyorum:KK73:
İnsallah canım valla cok sagol, dogum esnasında dualarınıza ihtiyacım olacak :dua:

hangi gün ben varım:KK70::KK70::KK70:

bilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)

gidersin bol bol sebze yemeği salata türü alırsın

yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde :(

Son hallerinden var 1-2 tane, bakalım belki haftaya da gösterir :)
Son anda iş kitlemek diyemiyorum artık ben ona canım, cunku normalde onun kaç katını isteyecekti kimbilir :KK48: Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi benim hocanın yaptığı :KK48:

haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.

Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdan :KK43: Sağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi :KK48: Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari :kahve:

ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay işte :( doğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım :( yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa :( sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.

bende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcam :kahve:sonra doktora:KK55:
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü var:KK46:hayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah:nazar:
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları:anne::KK200:
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz:KK15:

WP_20170411_001.webp
Attım balkona kendimi misss

bilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)

yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde :KK43:

haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.

ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay işte :KK43: doğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım :KK43: yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa :KK43: sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
Napysn canım

ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay işte :KK43: doğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım :KK43: yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa :KK43: sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur :KK48:

bende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcam :kahve:sonra doktora:KK55:
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü var:KK46:hayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah:nazar:
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları:anne::KK200:
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz:KK15:

kolay gelsin moni ablacım, en zevkli alışveriş :)

afiyet olsun kuzucumm, harika görünüyor :) başka meyve yok sana bugün :)

iyiyim canımm, sen nasılsın?? elacım nasıl :)

Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur :KK48:

ya o ilk günler hafif bi şarhoşluğum oluyodu hala aklımda :) saaate bakıodum yeni mi yattım uyudum mu acaba diye :) 1 saat geçmiş oluyodu anlamıodum bile. anneler yetişiyo işte orda, allah razı olsun ilk 20 gün annemsiz yapamazdım, sonraki 20 gün de saolsun kv'dem yardım etti.

Back
X