- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.361
belim agrimis topun üzerindeoturuyorum simdi hoplayip duruyorum. hosgeldin kallisim bir an görünmüyorum sandim gercektende delikafadulden
sende bana anne demek istiyorsun biliyorum :roflol:yazdıklarınızı okudum çok tatlısınız,biraz neşe doldum...keşke öğlen aranızda olabilseydim böyle olmazdım..size çok alıştım okuldan hemen eve gelip sizinle olmak istiyorum...
sen gidip yatsana yahuu şakkıdı ne bağrınıyon ortalıkta... aebenle biz anlaşıp o saatte geliyoruz..aaaaa çok kızıyorum çokkkötükedihüso bu aebnle kallis beni gitmemimi bekliyorum canım olmazki
canım benim çok zor bir sürece giriyorsunuz allah hepinizin hastanızında yanındakilerinde yardımcısı olsun... çok zor günler bekliyor sizi...off ...demek kesinleşti teşhis...merhaba arkadaşlar
haftasonu şehirdışındaydım maalesef yazamadım ..
hadi görüşürüz
bak gideyim:a015: ha yatayım ha zaten eşim gelir birazdan ozman giderim bende sizde rahat raht konuşun gayrii aneeeeeeeee anneeeeeeeee nerdesin gel döffff kalisi:dilcikar:
eferim sana şaşkınım hah şöyle kendine geldin.hihoyyyt
şey bu arada bişi soracam ben yatarak televizyon izliyorum ve bu sırada ayalarım hiç durmaz sürekli hareket ederim birde sürekli yarım mekik çekerim acaba bunlarda spordan sayılır mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?