- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.001
Aynen ya ben olsam 5.'yi deniyorsum şu an.Kız Nilgün ben senden daha çok stres oldum ha, gebelik testi alsana komşularla oturacağına eczaneden. Limonlu mimonlu bi gebelik testi yapıolarmış evde onu yap olmadı
Bu tempoyla eriyip gidicen ya :)) Bugun mahmutla buluştunuz mu??Ben yürüyüşe kızlar akşam görüşürüz
ay tam benim kafadan
fancynancy canım 2 gündür eliptik yapmadım ama 30'ar dk yürüyüş yaptım canım
ben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki
Yine sen yatabiliyorsun kuzucum hiç yatamayanlar var. Büyük görümcem son iki ay koltukta oturur pozisyonda uyumuştu. Az kaldı kavuşmanızaBugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdanSağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari
yok canım ne kusura bakacağım ben benim eşim için demedim ki onu genel söyledim. Benim de eşimle sorunlarım var ama...söyleyeceğim için kusura bakma canım ama o adam da adam değil o zaman. Geçtim kadını insanın insana saygısı olmalı. Allah kimseyi öyle insanlara mecbur bırakmasın. Aile desteği böyle konularda çok önemli.
Açlıktan gözüm nasıl döndüyse ponçik gibi gördüm elmalarınıEki Görüntüle 1980695
Attım balkona kendimi misss
Senin görümcede bendenmiş. oğlanda bende hep uzun oturuşta yattım. Hemde giyinik her gece rüyamda yolda, arabada, takside doğurduğumu görüyordum. çantam yanıbaşımda kıyafet üstümde uyuyordum. Sanki doğursam orada çantayı ben alıp gideceğim hastaneyeOlsun yürümüşsün hiç değilse canım. Ben sabahtan beri dışardayım. Daha yeni girdim eve, eliptikte yapamadımakşama artık. Düzgün giyemedim yemeklerimi de pöff. Bugün menü paylaşımiyim bari. Yarın zaten diyetisyene gidiyorum. Hayırlısı artık.
Yine sen yatabiliyorsun kuzucum hiç yatamayanlar var. Büyük görümcem son iki ay koltukta oturur pozisyonda uyumuştu. Az kaldı kavuşmanıza
Bende çok böyle bir halsizim anlatamam. Hiçbirşey yapmak istemiyorum, yatıp uyumak istiyorum sadeceeee ama ne mümkün.
Bende kahvemi yapim bari.
Dün gece ben de arada kalkıp oyle yaptım. Salondaki kanepede yığdım yastıkları arkama, oturur pozisyonda uyudum. Az önce yine uykumun geldigini hissedip yatayım dedim, ağrıdan uykum da kaçtı gitti. Sanırım ben de artık yatamıyorumYine sen yatabiliyorsun kuzucum hiç yatamayanlar var. Büyük görümcem son iki ay koltukta oturur pozisyonda uyumuştu. Az kaldı kavuşmanıza
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan
oluyor öyle hepimizin arada sırada. inşallah tatlıya bağlarsınız canım.yok canım ne kusura bakacağım ben benim eşim için demedim ki onu genel söyledim. Benim de eşimle sorunlarım var ama...
Hahahha ay çok güldüm öyle güzel tasvir etmişsin ki seni gözümde canlandırdım yani o dereceSenin görümcede bendenmiş. oğlanda bende hep uzun oturuşta yattım. Hemde giyinik her gece rüyamda yolda, arabada, takside doğurduğumu görüyordum. çantam yanıbaşımda kıyafet üstümde uyuyordum. Sanki doğursam orada çantayı ben alıp gideceğim hastaneye
Dün gece ben de arada kalkıp oyle yaptım. Salondaki kanepede yığdım yastıkları arkama, oturur pozisyonda uyudum. Az önce yine uykumun geldigini hissedip yatayım dedim, ağrıdan uykum da kaçtı gitti. Sanırım ben de artık yatamıyorum
Evet canım aynen öyle uykusuzluğa alıstırıyor simdiden. Bakalım bu gece nobeti nasıl olacakAy kıyamam ya, uykular iyice bölündü tabi. Vücut anneyi gece zırt pırt kaldırıp süt vermeye hazırlıyormuş. Öyle okumuştum bir yerlerde. Ağrıların da artık çok normal, sabret canım.
yok bildiğin köy burası canım her yer orman inekler kuzular tavuklarsen nerdesin
Sagol canım benim allah razı olsunÇok geçmiş olsun ablacığım. Kötü bişey olsaydı söylerdi zaten.
Sağolun kaptanım Allah razı olsun çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Amin inşallah Sağol canım benim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
Amin amin inşallah kardeşimhadi gözün aydın rabbim beterlerinden korusun cümlemizi
herşeyin hayırlısı canımoluyor öyle hepimizin arada sırada. inşallah tatlıya bağlarsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?