Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy canım 2 gündür eliptik yapmadım ama 30'ar dk yürüyüş yaptım canım

ben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki

Olsun yürümüşsün hiç değilse canım. Ben sabahtan beri dışardayım. Daha yeni girdim eve, eliptikte yapamadım akşama artık. Düzgün giyemedim yemeklerimi de pöff. Bugün menü paylaşımiyim bari. Yarın zaten diyetisyene gidiyorum. Hayırlısı artık.

Yine sen yatabiliyorsun kuzucum hiç yatamayanlar var. Büyük görümcem son iki ay koltukta oturur pozisyonda uyumuştu. Az kaldı kavuşmanıza

Bende çok böyle bir halsizim anlatamam. Hiçbirşey yapmak istemiyorum, yatıp uyumak istiyorum sadeceeee ama ne mümkün.
Bende kahvemi yapim bari.

yok canım ne kusura bakacağım ben benim eşim için demedim ki onu genel söyledim. Benim de eşimle sorunlarım var ama...

Senin görümcede bendenmiş. oğlanda bende hep uzun oturuşta yattım. Hemde giyinik her gece rüyamda yolda, arabada, takside doğurduğumu görüyordum. çantam yanıbaşımda kıyafet üstümde uyuyordum. Sanki doğursam orada çantayı ben alıp gideceğim hastaneye

Yine sen yatabiliyorsun kuzucum hiç yatamayanlar var. Büyük görümcem son iki ay koltukta oturur pozisyonda uyumuştu. Az kaldı kavuşmanıza
Dün gece ben de arada kalkıp oyle yaptım. Salondaki kanepede yığdım yastıkları arkama, oturur pozisyonda uyudum. Az önce yine uykumun geldigini hissedip yatayım dedim, ağrıdan uykum da kaçtı gitti. Sanırım ben de artık yatamıyorum

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.

Hahahha ay çok güldüm öyle güzel tasvir etmişsin ki seni gözümde canlandırdım yani o derece
Anne olmak zor iş yaw yeminle

Ay kıyamam ya, uykular iyice bölündü tabi. Vücut anneyi gece zırt pırt kaldırıp süt vermeye hazırlıyormuş. Öyle okumuştum bir yerlerde. Ağrıların da artık çok normal, sabret canım.

Ay kıyamam ya, uykular iyice bölündü tabi. Vücut anneyi gece zırt pırt kaldırıp süt vermeye hazırlıyormuş. Öyle okumuştum bir yerlerde. Ağrıların da artık çok normal, sabret canım.
Evet canım aynen öyle uykusuzluğa alıstırıyor simdiden. Bakalım bu gece nobeti nasıl olacak

yok bildiğin köy burası canım her yer orman inekler kuzular tavuklar sen nerdesin

Ne güzel canım ya.
Biz, nerede yaşasak modundayız :)
Türkiye'de seçeceğimiz bir yere taşınacağız.
Aklımızdan geçen sessiz sakin, mümkünse deniz ve orman olan bir yer.
Şöyle emlak fiyatları da çok pahalı olmazsa tam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…