- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.961
geçmiş olsun canım moral bozmak yok hemenSelam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan
Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Sağol canım benim Allah razı olsun kardeşimgeçmiş olsun canım.
Gecmis olsun canim sonuclar insallah iyi cıkar..Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Aynen canım benim aynen yaa goguslerimde kistler şimdi burda bileğimde bir boşluk oldu içimde ama inşallah iyi çıkar Allah razı olsun kardeşim bugunumuze hamdolsun şimdi sonucu alayım inşallah daha iyi ourumgeçmiş olsun canım moral bozmak yok hemenneleri var halimize şükür
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşimGecmis olsun canim sonuclar insallah iyi cıkar..
iyi çıkar inşALLAH canım bekliyoruz haberiniAynen canım benim aynen yaa goguslerimde kistler şimdi burda bileğimde bir boşluk oldu içimde ama inşallah iyi çıkar Allah razı olsun kardeşim bugunumuze hamdolsun şimdi sonucu alayım inşallah daha iyi ourum
Geçmiş olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruzSelam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Sağol canım benim Allah razı olsun saat 2 de çıkacak dizide merakta bıraktımGeçmiş olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz
Ay bebeyim koşturuyorum ramazan da memlekete kacıcam deneylerı halletmeye calısıyorum.. Sabah 7de kalkıp okula gelıyorum aksam 6-7 degısıyo cıkısım cok yoruldugum ıcın aksam da erken yatıyom ondan pek gelemıyorm.. Ama gırıp okuyorum yazdıklarınızı..neredesin yahuu
Çok geçmiş olsun, temiz çıkar inşallahSelam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
bunlar en heyecanlı günler. ALLAH sağlıkla bir avazda kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Hurma yiyormusun bilemiyorum ama hergün yenen hurma doğumun kolay olmasını sağlarmış. Ayyy. paşacığın eli kulağında geliyorHaklısın ya, ben de işte tezden falan aşırı bunaldım, Umut bana iyi gelecek hissediyorum
Evet okudugum tüm dogum kitaplarında da rahat olun, kasmayın yazıyor. Kastıkça doğum tersine dönüyormuş Allah korusun.
Haklısın canım, insallah gelir sütüm hemen, bol bol emzirebileyim kuzucugu
ekmek yemek için zorluyorsan pilavı kes bebiş 2in1 olmuyorEkmegi zorla az da olsa yemeye çalışıyorum lifli ya tuvalete cikabileyim diye
Otur otur sen ben mezun olurken 1 leğen kısır yollucam sana
ALLAH şifa versin canım. Bozma moralini ALLAH dermansız dert vermesinSelam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Âmin inşallahALLAH şifa versin canım. Bozma moralini ALLAH dermansız dert vermesin
Evet canım hurma yemeye başladım 1 haftadır falan günde 1 tane de olsa yiyorum :)bunlar en heyecanlı günler. ALLAH sağlıkla bir avazda kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Hurma yiyormusun bilemiyorum ama hergün yenen hurma doğumun kolay olmasını sağlarmış. Ayyy. paşacığın eli kulağında geliyor
Geçmiş olsun canım, büyük bir sorun oluşturacağını sanmıyorum kistlerin. Regl ile atabilirsin belki.Kızlar sonucumu aldım enfeksiyonum çıkmadı ilaç vermedi sağ tarafta da kistim varmış o ağrı yapmış olabilir regli olunca gel dedi hayırlısi Allah dan 3+1- 4 kistim var inşallah gider kistlerim
Sağol canım benim Allah razı olsunEvet canım hurma yemeye başladım 1 haftadır falan günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Vallahi geliyor artık, heyecanlandım bak şimdi
Geçmiş olsun canım, büyük bir sorun oluşturacağını sanmıyorum kistlerin. Regl ile atabilirsin belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?