- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.041
Çok güzel bi sonuc monicim, cok tebrik ediyorum. Bu azimle incecik olacaksınızhayırlı akşamlar kızlar
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyım
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6
Umarım korktugun gibi olmaz canım, geçmiş olsun kızınabu akşam erken uyudum. simdi menümü yazip tekrar yatacağım
sabah
beyaz peynirli kepekli tost
ara 3 hurma
öğlen
kabaktan karnıyarık vardi. patlıcan gibi kızartılarak yapılmamıştı yarım yedim
yesil salata yanında yeşil mercimek salatası 2yk
4yk yoğurt pulbiber naneli
ara 1 hurma
aksam
yagsiz kabak sotem vardı bitti elhamdülillah
yarım kepce de lahana çorbası
yoğurt yiyecektim son ara olarak ama uyuya kalinca o da spor da kaldı.
yarin yine hastene gunumuz kızımla. gozu kaymisti 4 ay once gözlük kullanmaya başladı ama bu sefer gozlukle de gözü kayıyor ara ara. goz tembelliği olacak diye endişe ediyorum. inşALLAH olmaz.
Nee Nazilli miiii?kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin
Banucum seni de çok tebrik ediyorum. Çok güzel vermissiniz diyet listesi ileGünaydın Hanımlarrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden kalktım yine ve sizlere de bakayım dedim
Kaçamaksız ve bol eksili iki gün diliyorum herkese
kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin
Amanın hemseri mi çıktık kız :) bi de birbirimizi
ay evet yaa sen kimlerdensin güzelimAmanın hemseri mi çıktık kız :) bi de birbirimizi
tanıyor olurmusuz ne gülerim
Annem hala Nazilli'de yaşıyor, tabi şu an yanımda olsa da.. :) akrabalar falan da orda, bayramlarda gideriz. Sirinevler'de oturuyoruz, Turan'da cok tanıdığımız yok sanırım tanıdık çıkmadık galibaay evet yaa sen kimlerdensin güzelim
biz şuan orda oturmuyoruz ama akrabalarım filan turan mahallesi tarafındalar
Gunaydın kızlar usenmedim yuruyerek hastaneye geldim. Sansıma Endonrin dr. artik gelmiyormus.
olsun hemşeri çıktık kaptanAnnem hala Nazilli'de yaşıyor, tabi şu an yanımda olsa da.. :) akrabalar falan da orda, bayramlarda gideriz. Sirinevler'de oturuyoruz, Turan'da cok tanıdığımız yok sanırım tanıdık çıkmadık galiba
Canim 1 ay oldu dahiliye'ye gideli.Günaydın kızlar :)
canım dahiliyeden sıra al bari.
Maşallah ablam ikinizinde sonuçlar harikahayırlı akşamlar kızlar
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyım
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6
Selamm canım motivasyonum yok benim iyi olmaya calisyorum sen nasilsin?Selam kızlar nasılsınız??
Belli bir limiti yok ama üst üste 3 hafta sabit ya da artı gelmek iki şeyden kaynaklanır: ya diyet modunda degildir o kişi ya da sende oldugu gibi az yiyip dikkat etse bile saglık problemi vardır. Ben açıkçası senin o menülerle çok iyi eksiler görmen gerektigini düsünüyorum ama işte insülin direncinden dolayı çabanın karşılığını göremiyorsun. O yüzden bence doktor desteği alman şart canım. Sadece diyetisyenle de çözülecek bir iş gibi de gelmiyor bana, önce endokrin ya da dahiliye tam sorunun ne olduğunu bulmalı, diyetisyen de bu probleme yönelik diyet vermeli diye düşünüyorum. Hatta belki ilaç desteği alman gerekiyordur, bunun kararını da yine dahiliye ya da endokrin verir sanırım.. Tabi yine son karar senin ama üzülüyorum senin açından cünkü gercekten sporların çok güzel, yediklerinde arada kaçamak olsa bile o derece etkileyecek şeyler değil. Dediğim gibi çok daha fazla kilo veriyor olman gerekirdi normalde.Kızlar 2 haftadır sabit geliyorum. Sabit veya artı gelmenin bir limiti varmı?
Canım Devlet hastanesinde 2 tane dahileye uzmanina gittim. Biri docent agustos ayinda gitmistim sekerim 140 cikti gencsin ilac vermicem kilo ver yine seker yuksek cikarsa ilac vericem baska bisey yok dedi. Bide gecen ay baska bir dr.a gittim. Sekerin dusmus ilaclik bir durum yok gencsin. Zaten cok fazla kilonda yok dedi tipime bakinca.verdigin kilo az olsun saglam diyor. Ayda 1 gitsin dert etme diyor. B12 ve d vitamini verdi dusuktu sonuclar.Belli bir limiti yok ama üst üste 3 hafta sabit ya da artı gelmek iki şeyden kaynaklanır: ya diyet modunda degildir o kişi ya da sende oldugu gibi az yiyip dikkat etse bile saglık problemi vardır. Ben açıkçası senin o menülerle çok iyi eksiler görmen gerektigini düsünüyorum ama işte insülin direncinden dolayı çabanın karşılığını göremiyorsun. O yüzden bence doktor desteği alman şart canım. Sadece diyetisyenle de çözülecek bir iş gibi de gelmiyor bana, önce endokrin ya da dahiliye tam sorunun ne olduğunu bulmalı, diyetisyen de bu probleme yönelik diyet vermeli diye düşünüyorum. Hatta belki ilaç desteği alman gerekiyordur, bunun kararını da yine dahiliye ya da endokrin verir sanırım.. Tabi yine son karar senin ama üzülüyorum senin açından cünkü gercekten sporların çok güzel, yediklerinde arada kaçamak olsa bile o derece etkileyecek şeyler değil. Dediğim gibi çok daha fazla kilo veriyor olman gerekirdi normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?