Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_5727.webp
nilsub nilsub :KK6:

Eskıden hıc spor yapamıyırdum sadece aksamları yemıyerek 7 den sonra kılo verıyordum şimdı spor yapıyorum ama buna guvendıgım için olsa gerek beslenmeme dıkkat edemıyorum yavvvv napsam kı spor yapmasam mı acaba:KK70:beslenmeme dıkkat etmek zor yaaa:mad:

Aaaa, ben 5'i bir aradalar içerisinde sinemaki var diye hiç bakmıyordum. Şaşırdım.:oha:
Çok teşekkürler Ebrucum, bunu deneyeyim.
Hazır paket alsam doğadan vs olur mu acaba?
Alırken bir daha bak canım içerisinde sinemeki yoksa sallama da olur. Varsa ayrı ayrı aktardan al kendin demle..

Eskıden hıc spor yapamıyırdum sadece aksamları yemıyerek 7 den sonra kılo verıyordum şimdı spor yapıyorum ama buna guvendıgım için olsa gerek beslenmeme dıkkat edemıyorum yavvvv napsam kı spor yapmasam mı acaba:KK70:beslenmeme dıkkat etmek zor yaaa:mad:
Ama yinede kilo verebiliyorsun. Hemde emziriyorsun çok kasma aynen devam et bence kilo verdiğin sürece sıkıntı yok.

hayırlı akşamlar kızlar :KK68:
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım:KK75:
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara:21:
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim Hoppa

1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9:nazar:

çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen:süslü:

banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyımHoppa
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6:nazar:

harikaaa :KK9::KK9::KK9:

bu akşam erken uyudum. simdi menümü yazip tekrar yatacağım

sabah
beyaz peynirli kepekli tost

ara 3 hurma

öğlen
kabaktan karnıyarık vardi. patlıcan gibi kızartılarak yapılmamıştı yarım yedim
yesil salata yanında yeşil mercimek salatası 2yk
4yk yoğurt pulbiber naneli

ara 1 hurma

aksam
yagsiz kabak sotem vardı bitti elhamdülillah
yarım kepce de lahana çorbası

yoğurt yiyecektim son ara olarak ama uyuya kalinca o da spor da kaldı.
yarin yine hastene gunumuz kızımla. gozu kaymisti 4 ay once gözlük kullanmaya başladı ama bu sefer gozlukle de gözü kayıyor ara ara. goz tembelliği olacak diye endişe ediyorum. inşALLAH olmaz.
Çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah düzelir canım.

kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin
İyi yolculuklar ve kolay gelsin.

Bende haftaya özel hastanede bir diyetisyen var ona gitmeyi dusunuyorum. Cok aradayim ne yapicami bilmiyorum. Yaza ne kaldı şurada gozle gorulur sonuclar almak istiyorum artik.:110::110:
bende gittim bugün. 1 mayısta da başka bir diyetisyende randevum var. Ama @morordek in dediği gibi diyetisyen değil senin gitmen gereken tatlım.

Ama ben diyete başlayalı henüz çok az oldu monicim.
Ayın 25'inde başladım. :KK43:
tatlım demekki bi yerde yanlış yapıyorsun,suyu mutlka 3 litreye çıkarıp ara öğünlerini kesinlikle atlamaHoppabak bana dün doktorun dediği'ara öğünlerini atlamasaydın daha çok kilo verirdin.'bugünde acıkmadığım halde zorlayıp ara öğünlerimi mutlaka yiyorum:KK39:

bende gittim bugün. 1 mayısta da başka bir diyetisyende randevum var. Ama @morordek in dediği gibi diyetisyen değil senin gitmen gereken tatlım.
Niye 2 diyetisyene gidiyorsun canim? Cuma'ya randevu aldim bende Dahiliye'ye. Sonuc alamazsam ozele giderim artik. :KK52:

amaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
neyse tek duzelen sey bu ara eşim. ama hala motivasyonum dipte sonda depresyonda.
ama toparlanalim artik. bu havalar mahvetmesin daha fazla bizi.

sagol canım birseyi yokmuş biz telaş yapmışız. 2 yas sendromu stresine, yorgunluk ve uykusuzluk yaparmış. iyiyiz cok şükür:KK16:

Back
X