- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırken bir daha bak canım içerisinde sinemeki yoksa sallama da olur. Varsa ayrı ayrı aktardan al kendin demle..Aaaa, ben 5'i bir aradalar içerisinde sinemaki var diye hiç bakmıyordum. Şaşırdım.
Çok teşekkürler Ebrucum, bunu deneyeyim.
Hazır paket alsam doğadan vs olur mu acaba?
Kiraz sapı da ödem atıyormuş canım. Hadi afiyet olsun.Ebrucum, evde 7 otlu çay varmış.
İçerisinde söylediklerinin yanı sıra ısırgan ve kiraz çapı da var.
İçeceğim bakalım şimdi.
Şimdiden başladıysa ağrısı Allah yardım etsin.Ayyy herkesin derdi var benim olmaz mı mens olacak gibi sırtım karnım ağrıyor ama 4-5gun var daha![]()
Moral bozmada herşeyin var bir çaresiAyy süpermiş o zaman.
Ben bunla başlayayım bol bol.
Bakalım 2 güne ne değişecek.
Çok saolun kızlar gerçekten kendimi topladım.
Aramıza hoşgeldin o zmanKafama topraga gomup saatlerce oyle durasım var![]()
Ama yinede kilo verebiliyorsun. Hemde emziriyorsun çok kasma aynen devam et bence kilo verdiğin sürece sıkıntı yok.Eskıden hıc spor yapamıyırdum sadece aksamları yemıyerek 7 den sonra kılo verıyordum şimdı spor yapıyorum ama buna guvendıgım için olsa gerek beslenmeme dıkkat edemıyorum yavvvv napsam kı spor yapmasam mı acababeslenmeme dıkkat etmek zor yaaa
![]()
hayırlı akşamlar kızlar
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyım
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6![]()
Çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah düzelir canım.bu akşam erken uyudum. simdi menümü yazip tekrar yatacağım
sabah
beyaz peynirli kepekli tost
ara 3 hurma
öğlen
kabaktan karnıyarık vardi. patlıcan gibi kızartılarak yapılmamıştı yarım yedim
yesil salata yanında yeşil mercimek salatası 2yk
4yk yoğurt pulbiber naneli
ara 1 hurma
aksam
yagsiz kabak sotem vardı bitti elhamdülillah
yarım kepce de lahana çorbası
yoğurt yiyecektim son ara olarak ama uyuya kalinca o da spor da kaldı.
yarin yine hastene gunumuz kızımla. gozu kaymisti 4 ay once gözlük kullanmaya başladı ama bu sefer gozlukle de gözü kayıyor ara ara. goz tembelliği olacak diye endişe ediyorum. inşALLAH olmaz.
İyi yolculuklar ve kolay gelsin.kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin
bende gittim bugün. 1 mayısta da başka bir diyetisyende randevum var. Ama @morordek in dediği gibi diyetisyen değil senin gitmen gereken tatlım.Bende haftaya özel hastanede bir diyetisyen var ona gitmeyi dusunuyorum. Cok aradayim ne yapicami bilmiyorum. Yaza ne kaldı şurada gozle gorulur sonuclar almak istiyorum artik.![]()
tatlım demekki bi yerde yanlış yapıyorsun,suyu mutlka 3 litreye çıkarıp ara öğünlerini kesinlikle atlamaAma ben diyete başlayalı henüz çok az oldu monicim.
Ayın 25'inde başladım.![]()
Niye 2 diyetisyene gidiyorsun canim? Cuma'ya randevu aldim bende Dahiliye'ye. Sonuc alamazsam ozele giderim artik.Çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah düzelir canım.
İyi yolculuklar ve kolay gelsin.
bende gittim bugün. 1 mayısta da başka bir diyetisyende randevum var. Ama @morordek in dediği gibi diyetisyen değil senin gitmen gereken tatlım.
sagol canım birseyi yokmuş biz telaş yapmışız. 2 yas sendromu stresine, yorgunluk ve uykusuzluk yaparmış. iyiyiz cok şükürÇok geçmiş olsun kuzuya, inşallah düzelir canım.
İyi yolculuklar ve kolay gelsin.
bende gittim bugün. 1 mayısta da başka bir diyetisyende randevum var. Ama @morordek in dediği gibi diyetisyen değil senin gitmen gereken tatlım.
Umarım çabuk çözülür sorun.kızlar iyi akşamlar :)
nilgünün internetinde sorun var , teknik servisi aramışlar ama bölgesel bir sorunmuş o yüzden ne zaman yapılacağını bilmiyor. haber vermemi istedi
inatettimolacak
morordek
toplight