Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

64 civarı dolanıyom :KK43: amaaaaan aman.

aynen öyle canım, bıkkınlık durumunu atamıyorum ki üstümden :KK43: geçicek inşallah bakalım.

Wendigo'cum bahar döneminde genelde oluyor sanırım bu bıkkınlık durumu.
Hava değişimleri de çok oluyor malum.
Umarım bir an önce toparlanırsın.

Bazen direkt tansiyon düşürüp baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ama çoğu zaman etkilemediği için içiyorum genellikle.
5'i bir aradaların içerisinde sinemaki olduğu için içmiyorum.
Anlık olarak kabızlık sorununu çözüyor ama kullanmadığın zaman tuvalet durumu iyice sıkıntı oluyor. O nedenle uzun süredir içmiyorum.
Canım benim dediğim beşi bir yerde çayında sinameki yok.
İçerisinde bunlar var. Ama seninde tansiyon problemin var sanırım.Kekiği çok koyma tansiyonu düşürüyor

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

İçerisinde bunlar var. Ama seninde tansiyon problemin var sanırım.Kekiği çok koyma tansiyonu düşürüyor

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.
Yaşil çayda aç karnına içildiğinde tansiyonu düşürür. Bende de çok ve aç karnına içtiğimde bulantı ve baş dönmesi yapıyor.

Aaaa, ben 5'i bir aradalar içerisinde sinemaki var diye hiç bakmıyordum. Şaşırdım.:oha:
Çok teşekkürler Ebrucum, bunu deneyeyim.
Hazır paket alsam doğadan vs olur mu acaba?

Yaşil çayda aç karnına içildiğinde tansiyonu düşürür. Bende de çok ve aç karnına içtiğimde bulantı ve baş dönmesi yapıyor.

Bende de yeşil çay bazen düşürüyor bazen düşürmüyor.
En son aktardan alıp demlediklerimde düşürdüğünü hissediyordum ama belki en son aldığım aktar yeşil çayının toplanma dönemi gibi bir şeyi ile de alakalı olabilir.

@nilsub sen nerelerdesin tatlım.?? Regl ne alemde :KK70::KK70:

ay hakkikaten nerde bu nilgün?

İsveçi bıraktınız mı??

yok canım ama tam anlamıyla uymuyoruz, bende regl oldum ondan şu ara uzağım tartıdan/diyetten :)

Wendigo'cum bahar döneminde genelde oluyor sanırım bu bıkkınlık durumu.
Hava değişimleri de çok oluyor malum.
Umarım bir an önce toparlanırsın.

inşallah canım, teşekkürler. bu arada ben salatalığı yatmadan önce yersem de ödemimi çözüyo, yeşil çaya katmadım hiç :)

ay hakkikaten nerde bu nilgün?

yok canım ama tam anlamıyla uymuyoruz, bende regl oldum ondan şu ara uzağım tartıdan/diyetten :)

inşallah canım, teşekkürler. bu arada ben salatalığı yatmadan önce yersem de ödemimi çözüyo, yeşil çaya katmadım hiç :)

Teşekkür ettim wendigo'cum.
İkisini de yazdım ben aklıma bugünden itibaren ödem olayına dikkat edeyim.

Ebrucum, evde 7 otlu çay varmış.
İçerisinde söylediklerinin yanı sıra ısırgan ve kiraz çapı da var.
İçeceğim bakalım şimdi.

aa o süper, kesinlikle içmelisin :)

wendy wendy Canım gecen ayki sonuclara göz gezdirirken gordum. TSH 1.73 Biraz dusmus buda etkiler mi kilo vermeyi? :KK51:

normal sınırlar içinde sanki tsh'ın, tsh yüksekliği kilo vermede sıkıntı diye biliyorum ben, eskiden yüksekti şimdi düştü mü?

aa o süper, kesinlikle içmelisin :)

normal sınırlar içinde sanki tsh'ın, tsh yüksekliği kilo vermede sıkıntı diye biliyorum ben, eskiden yüksekti şimdi düştü mü?

Ayy süpermiş o zaman.
Ben bunla başlayayım bol bol.
Bakalım 2 güne ne değişecek.
Çok saolun kızlar gerçekten kendimi topladım.

Back
X