Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mrb kızlar

Bugünkü menüm

Sabah
09.00 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 bardak sicak su
09.30
1 yumurtadan peynirli omlet
Yarım domates
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
1 tatlı kaşığı bal

Ara
2 sade t.kahvesi
Yarım elma

Öğlen 13.00
1 kase yayla çorbası

Ara
Yarım elma

Akşam 18.15
3 y.k pirinç pilavı
4 y.k haşlanmış tavuk
Bol salata
1 bardak ayran

Su 2.5 litre, 1 fincan beşi bir yerde çay, 1 yesilcay
Spor 1 mil leslie(15 dak), jillian level 1 (27 dak )

Niye 2 diyetisyene gidiyorsun canim? Cuma'ya randevu aldim bende Dahiliye'ye. Sonuc alamazsam ozele giderim artik. :KK52:
Kan verdiğim sağlık ocağında bir kadın ben hemşireyle konuşurken duymuş bizi tesadüfen asansörde denk geldik. Diyetisyene mi gideceksin, işte özellikle gittiğin biri var mı diye sorunca yok dedim sonuçlarımı gösterip yanlışlarımı öğrenecek vs derken bana birini tavsiye etti. 1 Mayıs'a ancaalabildim randevuyu canım. Birazda tezcanlılıktan bugünki randevuma da gittim. Hem ikisi de aynı şeyi mi söyleyecek bakalım. T4 normalin altında çıktı. Alt sınıra yakın endişelenmene gerek yok ama istersen dahiliyeye göster dedi. Karşı komşumda kilo veremezsin istediğin gibi, her kaçamağında geri alırsın dedi, nitekim aynen de öyle oluyor :( bilemedim şimdi...

amaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
neyse tek duzelen sey bu ara eşim. ama hala motivasyonum dipte sonda depresyonda.
ama toparlanalim artik. bu havalar mahvetmesin daha fazla bizi.
Canım ya sende benim gibi (güya aile hekimimiz) arızalısına denk gelmişsin. Bazıları böyle gıcık oluyor.

amaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
neyse tek duzelen sey bu ara eşim. ama hala motivasyonum dipte sonda depresyonda.
Ayy bazı doktorlar oyle oluyor. Ozelde belki yaparlar tahlilleri, sonucta para alıyorlar ama pahalı olabilir o_O
kızlar iyi akşamlar :)
nilgünün internetinde sorun var , teknik servisi aramışlar ama bölgesel bir sorunmuş o yüzden ne zaman yapılacağını bilmiyor. haber vermemi istedi
@inatettimolacak morordek morordek toplight toplight
Haber verdigin için sagol canım. Sen napiyosun? Artık bu takımda takılacagım dedin, geldigin yok, ozletme kendini :)

Kahvaltı
1 çörekoutlu galeta
Yarım wasa
1 bardak kefir

Ara
Wasa bar

Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım wasa
3 yk yoğurt

Ara
1 elma
8 badem

Akşam
1 kase domates çorbası
1,5 yk pilav ve 3 yk piyaz (diyetisyenin menüsünde yoklar)
5 köfte

Su
2 lt

Spor
30 dk eliptik
33 dk Leslie burn body fat 2 mile

Kahvaltı
1 çörekoutlu galeta
Yarım wasa
1 bardak kefir

Ara
Wasa bar

Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım wasa
3 yk yoğurt

Ara
1 elma
8 badem

Akşam
1 kase domates çorbası
1,5 yk pilav ve 3 yk piyaz (diyetisyenin menüsünde yoklar)
5 köfte

Su
2 lt

Spor
30 dk eliptik
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
Bu wasa nedir yahu hic bilmiyorum, birinin menüsünde daha görmüştüm sanki o_O

tatlım demekki bi yerde yanlış yapıyorsun,suyu mutlka 3 litreye çıkarıp ara öğünlerini kesinlikle atlamaHoppabak bana dün doktorun dediği'ara öğünlerini atlamasaydın daha çok kilo verirdin.'bugünde acıkmadığım halde zorlayıp ara öğünlerimi mutlaka yiyorum:KK39:

Monicim baya su içtim bugün.
3'e tamamlamaya bakıyorum.
Ara öğün konusu pek benlik değil.
Kişiye göre değiştiği konusuna çok inanıyorum. Ne zaman ara öğünlü beslensem bana kilo olarak dönüyor ne yazık ki.

Böyle garip insanlar hep oluyor işte.
Yazmaması için sebep neyse.
Genle kontrol falan diye isteseydin keşke Zeynepcim.

Menümü de yazayım.

Kahvaltı:

- 3/4 simit
- 2-3 çatal çökelek peyniri
- 2 zeytin
- 2 incecik dilim salam

Öğle:
- 1 tane cornetto(Canım acayip tatlı istiyordu ben de öğün olarak kullanayım dedim.

Akşam:
- 1 kase yayla çorbası
- 2-3 parça haşlanmış et
- 1 kase yoğurt

Suyumu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Ayrıca her zamanki gibi bitki çayları ve kahve.

kuralları okudum,takımın iletişime geçmem gereken bir yöneticisi var mı? birlikte hareket etmek benim açımdan kilo vermeye cok yardımcı oluyor. tek değilim hissi güzel. görüşmek dileğiyle
Şu an listeler dolu gibi görünüyor listeye girmeden de bizimle takilabilirsin böyle yapanlar var cnm yine de kaptanlar ayrıntılı bilgiyi verir kuralları kabul de etmen gerekli hergün menümüzu suyumuzu sporumuzu rapor ediyoruz beğenmezsek birbirimize cezalar verip kiziyoruz onun dışında akraba gibi herkes birbirine :)

Herkese günaydın. Bugün iyi uyuyabildim cok şükür. Başımın altındaki yastıkları çoğaltıp yukseklestirince sırt üstü uyuma şansım oldu, iyi dinlendim :)

Çok güzel bi sonuc monicim, cok tebrik ediyorum. Bu azimle incecik olacaksınız :KK39:

Umarım korktugun gibi olmaz canım, geçmiş olsun kızına

Nee Nazilli miiii? :KK200:
Memleketime selam götür kaptanım, bahar iyice gelmiştir oralara :KK51:

Banucum seni de çok tebrik ediyorum. Çok güzel vermissiniz diyet listesi ile :KK39:

günaydın kızlarrr

nazilli mi benim memleketimm :dondurma: görüyorum ki morordek morordek in de memleketiymiş :KK45:
sıcacıktır şimdi oralar
kızlar geçmiş i tam okuyamadım benim şansıma soğuktu nazilli söke öğle yemeği (saat4) te kuşadası sonra aydın akşam 8 de izmire geldik veysişim servey servey yarım manisaya geliyorum ama sana uğrayamayacağım çok üzgünüm inş elayı görmeye geleceğim cuma öğleye de ankaraya döneceğim yorgunluktan öleceğim diyet miyet kalmadı bende bu arada

kuralları okudum,takımın iletişime geçmem gereken bir yöneticisi var mı? birlikte hareket etmek benim açımdan kilo vermeye cok yardımcı oluyor. tek değilim hissi güzel. görüşmek dileğiyle
cnm hoşgeldin listeler dolu ama beklerim dersen gel listeye girmesen bile motive olursun tk kaptanı benim cnm takımla şu aralar pek ilgilenemesem de

kızlar geçmiş i tam okuyamadım benim şansıma soğuktu nazilli söke öğle yemeği (saat4) te kuşadası sonra aydın akşam 8 de izmire geldik veysişim servey servey yarım manisaya geliyorum ama sana uğrayamayacağım çok üzgünüm inş elayı görmeye geleceğim cuma öğleye de ankaraya döneceğim yorgunluktan öleceğim diyet miyet kalmadı bende bu arada
Nasıl bana ugramıyorsun yaaaa sahnurrr

Back
X