- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.981
elerine kollarına sağlık bijom öpücüklerin en kocamanından yolladım göbüşe :))
aa olmayan göbüşümün fotosunu çektim. hile yaptım ama akşam hazımsızlıktan şiştiğinde çektim bakın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12962739&postcount=32
ben kaçtım canlar valla totom büyüdü oturmaktan akşam spor aletimi yaptırttım eşime tutturdu spor yap hadi bu akşam sonrada ben masaj yapayım selülit kremlerinle diyekaydirigubbakcemile3 sapukmudur nedir o yokken yapim ben sporumu filan
gecmis olsun tombisim. allah beterinden korusun canim. aldigin kiloyuda cabucak atarsin sen ben biliyorum..gelemeyişim sebebini de yazıyım bilmiyorum sorun oluyor mu bikaç gün üstüste uğramazsam inşallah olmuyordur abimin eşini acil ameliyata aldılar biz de kayseriye gitmek durumunda kaldık iyi çok şükür bi problemi yok şimdi eve çıkardılar ben de döndüm annem hala yanlarında tabi sizleri de özledim hep aklımdaydınız ama aylardır olmayan oldu bana ve stresten boğazım açıldı tabi ki halbuki ne güzel devam ediyordum neyse önümüzdeki hafta5 gün 5 kiloya başlıyorum inşallah hemen veririm
ne kadar güzel degilmi canim? artik bundan sonra hergördügün söyliyecek bunlari. yasin genc toparlanip sekle girmende kolay olur. cok sevindim senin adina.:içelim:
ay kızlar biraz önce bi iş arkadaşım kaç kilo verdiğimi sordu işe başladığımdan beri 20 dedim.. o kadar çok farkediyo ki dedi.. bir iki ay sonra bi bakmışız manken gibisin dedi.. :asigim: ay bi iltifatlar bi iltifatlar.. yavaş verdiğin için vücudun şekle de girmiş dedi.. ben bi 5 kilo versem veremiyorum sen ne güzel veriyorsun.. ilk geldiğin halinle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var dedi bağaaa
ay çok sevindirik oldum zemuszemus
:roflol::roflol::roflol:candycim pudingi bilerek pusing yazdın demi :)) puding yemek için açık kapı bırakmış hehehee..
oy yerim o göbüşü maşallahaa olmayan göbüşümün fotosunu çektim. hile yaptım ama akşam hazımsızlıktan şiştiğinde çektim bakın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12962739&postcount=32
:asigim: hepinize çok teşekkür ederim ablam ya :asigim: mükemmel insanlarsınız
:asigim: hepinize çok teşekkür ederim ablam ya :asigim: mükemmel insanlarsınız
kallisim yarinda ben süt yogurt yumurta günü yapacagim kismetse.
dogru anladim degilmi ücünü birlikte yiyebiliyoruz?
senin günün nasil gecti canim? zorlandinmi bugün?
candycim o duydukların nedir ki daha fazlasını ve daha güzellerini duyacaksın artık bundan sonra yeminin de var artık istesen de bozamazsın
ay reyhan abla yaa yumurta günü yapmayalım bizim kollestroller fırlar yani ben yapamam.. ya yumurta yada süt ve yoğurt diyorlar...bence başka bişey yap kafana göre
öylemi yapalim? süt yogurt cok severim ama tutmaz diye düsündüm helede meyve gününün ardindan. peki baska birsey yapalim.. yanina birsey uydururum olmazsa bende cacik gibi yaparim senin gibi.
ah güzelim cok güzel düsündünde bana birsey dokunmaz.. tas yesem ögütürüm yanivalla bilmem abla ama yumurtayı ben yapamam kollestrol zaten tavan benim komaya girerim... sanada yaşından dolayı dokunur diye söyledim...
ah güzelim cok güzel düsündünde bana birsey dokunmaz.. tas yesem ögütürüm yani
nasil bir sistemim varsa bende bilemedim..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?