Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:jeyyar:

gecmis olsun tombisim. allah beterinden korusun canim. aldigin kiloyuda cabucak atarsin sen ben biliyorum..

ne kadar güzel degilmi canim? artik bundan sonra hergördügün söyliyecek bunlari. yasin genc toparlanip sekle girmende kolay olur. cok sevindim senin adina.:içelim:

candycim pudingi bilerek pusing yazdın demi :)) puding yemek için açık kapı bırakmış hehehee..
:roflol::roflol::roflol:

cok acimmmmmmm cokkkkkkkkk
iki elma yedim bu saate kadar bir litrede su. eve gelirken portakal kivi cilek aldim. ananas bulamadim. dolasmayida canim istemedi ac ve yorgun.. simdi bir meyve tabagi hazirliyayim kendime.

:asigim: hepinize çok teşekkür ederim ablam ya :asigim: mükemmel insanlarsınız

aa olmayan göbüşümün fotosunu çektim. hile yaptım ama akşam hazımsızlıktan şiştiğinde çektim bakın kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12962739&postcount=32
oy yerim o göbüşü maşallah

:asigim: hepinize çok teşekkür ederim ablam ya :asigim: mükemmel insanlarsınız

candyciğim ben hesaplardan yazmayı unuttum canım kusuruma bakma senin adına çok mutlu oldum söylediklerine arkadaşının... bak biraz daha sabırlı olsan bozmasan ki artık yemin ettin bozmayacaksın o zaman çok mutlu olacaksın her şeye değecek ...

reyhan ablacım meyve günü zaten acıktırıyor sende hiç bişey yememişsin...
ben bugün hıyar ve yoğurt günü yapıyorum kendim çıkardım bu günü mersa yazdıktan sonra tabikikaydirigubbakcemile3

kallisim yarinda ben süt yogurt yumurta günü yapacagim kismetse.
dogru anladim degilmi ücünü birlikte yiyebiliyoruz?
senin günün nasil gecti canim? zorlandinmi bugün?

candycim o duydukların nedir ki daha fazlasını ve daha güzellerini duyacaksın artık bundan sonra yeminin de var artık istesen de bozamazsın

kallisim yarinda ben süt yogurt yumurta günü yapacagim kismetse.
dogru anladim degilmi ücünü birlikte yiyebiliyoruz?
senin günün nasil gecti canim? zorlandinmi bugün?

yok ablam zorlamadı bu gün bol yoğurt ve hıyar yedim ikisini bir kullandım daha çok baharatlayıp böyle mis gibim mis gibim..

geçen hafta yapamadığım için yoğurt yumurta berabermi bilmiyorum bakıp geleyim hemen..

ay reyhan abla yaa yumurta günü yapmayalım bizim kollestroller fırlar yani ben yapamam.. ya yumurta yada süt ve yoğurt diyorlar...bence başka bişey yap kafana göre

öylemi yapalim? süt yogurt cok severim ama tutmaz diye düsündüm helede meyve gününün ardindan. peki baska birsey yapalim.. yanina birsey uydururum olmazsa bende cacik gibi yaparim senin gibi.

valla bilmem abla ama yumurtayı ben yapamam kollestrol zaten tavan benim komaya girerim... sanada yaşından dolayı dokunur diye söyledim...

ay reyhan abla yaa yumurta günü yapmayalım bizim kollestroller fırlar yani ben yapamam.. ya yumurta yada süt ve yoğurt diyorlar...bence başka bişey yap kafana göre

öylemi yapalim? süt yogurt cok severim ama tutmaz diye düsündüm helede meyve gününün ardindan. peki baska birsey yapalim.. yanina birsey uydururum olmazsa bende cacik gibi yaparim senin gibi.

peynir de var peynir de yiyebilirsiniz.. yumurtanın da akını yiyin.. azcık yumurta yiyin peynir ve yoğurtla destekleyin olmaz mı?

ah güzelim cok güzel düsündünde bana birsey dokunmaz.. tas yesem ögütürüm yani
nasil bir sistemim varsa bende bilemedim..:jeyyar:

:roflol:taş yesek hepimizin midesi kaldırır zaten ablacım nasıl bu hale geldik ki:roflol: ama ben mesela hastanede tahlil yaptırdım her şey normaldi bir hafta sonra boynum ağrıyor dedim gittim o zaman kollestrolüm çok çok abartılı normalin 2 katı çıkmıştı her gün ilaç kullanıyorum bu yüzden yiyemem yumurtayı haftada 2 adet yiyebilirim...

ben yarın et yapıcam ablam balık tavuk ne bulursam artık..

peynirde iyiymiş ama listede görmedim ben sadece yuöurta yazıyordu ilk sayfada candy tecrübeli ama orda paylaşım yapıyor o daha iyi biliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…