- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.001
:roflol:taş yesek hepimizin midesi kaldırır zaten ablacım nasıl bu hale geldik ki:roflol: ama ben mesela hastanede tahlil yaptırdım her şey normaldi bir hafta sonra boynum ağrıyor dedim gittim o zaman kollestrolüm çok çok abartılı normalin 2 katı çıkmıştı her gün ilaç kullanıyorum bu yüzden yiyemem yumurtayı haftada 2 adet yiyebilirim...
ben yarın et yapıcam ablam balık tavuk ne bulursam artık..
peynirde iyiymiş ama listede görmedim ben sadece yuöurta yazıyordu ilk sayfada candy tecrübeli ama orda paylaşım yapıyor o daha iyi biliyor..
reyhan ablacım bendede yoktu son tahlile kadar dedimya bir hafta öncesine dek yoktu nasıl oldu anlamadım bizde malum eti yiyemiyoruz yemiyor değilizde kaç gündür haberlere bile konu oldu işte alamıyoruz 40 liraya etmi alınır .. yağlı desen kızartma yılda 2 kez yapılır genelde sebze salata dedim ama nalet çıktı işte doktor şok oldu inşallah kısa sürede atarım bilmiyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12978708&postcount=277
bu hafta süperiz arkadaşlar artık yarışma havasında kesinlikle değiliz bunu farkedelim... takım içi çizelge yapıcam içimden gelmiyor ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?