Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canim yaaaaaaa kiyamam candycigim sana.. kallisim sagolsun linki vermis yoksa ben hayatta bulamazdim. ne tatli seysin sen ya. canim benim.Şeniz
valla basta biraz tepene ciktim korka korka ama gördüm öyle sacma sapan alinganlik yapmadigini kendimi rahat biraktim artik. cünkü farkindasinki seni düsündügümüz icin konusuyoruz. sana kiyamadigimizdan seni düsündügümüzden. gencecik bir bedenin tasidigi yükle ezilmesini üzülmesini istemedigimizden..
yoksa seni rencide etmek gibi abuk bir niyetim olabilirmi?
kendim bu yasa gelmis hala kilomu yoluna oturtamamisken sana ne diyebilirimki?
belki bir yil sikinti cekersin candycigim ama bu gelecegini ince ve saglikli yasaman icin degmezmi?
bence deger.
aza kanaat etme. seninde hakkin var ince zarif hos olmaya. disarda yasitlarinda görüp cok begendigin seyleri giymeye herseyden önce mutlu olmaya kesinlikle hakkin var..
gencliginin sana sundugu avantajlari bosa atma. cabucak incelir form tutarsin yada bir yil sikinti cekemem dersen her yil 15 kilo vermeyi ve tutmayi dene bu sekil dahada avantajli ve mantikli. ama daha uzun sürer tabiki. ama hicbirsey olmiyacak seyler degil. istersen yaparsin. bende yaparim herkes yapar.
bülbülümde basaracak insallah. bunu okadar cok istiyorumki öyle cani gönülden umuyorumki mutlaka basaracak. bu ara cok zorlanir kilo almasin yeter.. ondan kendini toparlayip diyete odaklanmasini istemek abes olur. ama kendi kafasini baska seylerle mesela incelip sekle girmekle mesgul ederse kendi icin her bakimdan karli olur.
güzel allahim sen dualarimizi duy, sen bize kolayliklar nasip et, güc ver :Saruboceq:
aminnnnnnnn

:roflol:taş yesek hepimizin midesi kaldırır zaten ablacım nasıl bu hale geldik ki:roflol: ama ben mesela hastanede tahlil yaptırdım her şey normaldi bir hafta sonra boynum ağrıyor dedim gittim o zaman kollestrolüm çok çok abartılı normalin 2 katı çıkmıştı her gün ilaç kullanıyorum bu yüzden yiyemem yumurtayı haftada 2 adet yiyebilirim...

ben yarın et yapıcam ablam balık tavuk ne bulursam artık..

peynirde iyiymiş ama listede görmedim ben sadece yuöurta yazıyordu ilk sayfada candy tecrübeli ama orda paylaşım yapıyor o daha iyi biliyor..

dogru diyorsun canim. herseyi degirmen gibi ögütüyoruz cok sükür..delikafadulden
ben gecen ay check up yaptirdim biliyorsun..hicde birseyim yokmus rabbime bin sükür..
ben cok yagli yemek ve et sevmem belki o yüzden ama kolesterol falan cikmadi bende hatta esimdede yok. belki zeytinyaginin mucizesi hihoyyyt

reyhan ablacım bendede yoktu son tahlile kadar dedimya bir hafta öncesine dek yoktu nasıl oldu anlamadım bizde malum eti yiyemiyoruz yemiyor değilizde kaç gündür haberlere bile konu oldu işte alamıyoruz 40 liraya etmi alınır .. yağlı desen kızartma yılda 2 kez yapılır genelde sebze salata dedim ama nalet çıktı işte doktor şok oldu inşallah kısa sürede atarım bilmiyorum..

reyhan ablacım bendede yoktu son tahlile kadar dedimya bir hafta öncesine dek yoktu nasıl oldu anlamadım bizde malum eti yiyemiyoruz yemiyor değilizde kaç gündür haberlere bile konu oldu işte alamıyoruz 40 liraya etmi alınır .. yağlı desen kızartma yılda 2 kez yapılır genelde sebze salata dedim ama nalet çıktı işte doktor şok oldu inşallah kısa sürede atarım bilmiyorum..

evet gercekten saglikli besleniyorsun. kisa zamanda bir düzene girer canim üzme kendini.
isyerinde bir arkdasim var rus.. damadi gecen ay birden kusmaya baslamis ne yese icinde tutamiyormus. 3 haftada igne iplige dönmüs cocuk 23 yasinda.. hala bir teshis koyamadilar hastaligina cigerlerinden diye düsünüyorlarmis. kimse ne oldugunu anliyamadi bir ayda 20 kilo verdi zaten cöp gibiydi..
yani demek istedigim; insan bugün iyiyken yarin ne olacagimiz belli olmuyorki. bir anda sistem cöküveriyor..
allah saglik afiyet versin.. ilaclarini kullandigina göre arada kontrolede cagiriyorlardir. bir degisme oldumu ilaclarla kallisim.

merhaba herkese...

kallisim bu sonuçta benim de payım var,kendi adıma çok üzgünüm. önümüzdeki hafta bunu telafi etmek için elimden geleni yapacağım.. aksi gibi herkes de tökezlemiş.

yine annemlerdeyim,burdan girebiliyorum.bugün yarın bilgisayarıma format atılır,daha sık girerim canlar..

reyhan ablam... çok öpüyorum seni de

iyiyim reyhan ablam,çok şükür keyfim yerinde. uğraşıp duruyorum işte, evimi daha yeni toparlayaildim filan...

noldu bize be ablacığım herkes kg almış! acaba şok diyet mi yaramıyor... çünkü ben diyet yapamasam da bu kdr kg almazdım,çok az yiyp sonra normale dönünce böyle oldu sanırım..
.

valla bu hafta herkese bir haller oldu tatlim. zaten listede 4 kisi var. herkes kilo alinca durum ortada...
ben girdim gireli ilk defa sonuncu olduk. sonlarda oluyorduk ama en sonda ilk defa olduk.
sok diyetler kilo verdirir hayatim biz diyet yapamadigimiz icin almis oluyoruz. yani kimse diyetine sadik kalmadi görünüse göre

reyhan ablam kontrole çağrılıyorum tabiki bir ay sonra gideceğim hatta bakalım ne olacak..

çikolatım seninde payının olması normal yani sen ben değil hepimiz kötüyüz kimse yaptığında istikrarlı olamıyor bazen olmuyır diyorum ama az daha az daha derken bakalım ne olacak durumumuz...
şok diyetler değilde canım diyete zaten kimse tam anlamıyla yapıp bitirmedi sanırım eh birde sonrası kaçamağı fazla kaçırınca alınmış kilolar işte neyse ne diyim ki..

insallah hayirli haberler alirsin kontrole gidince kallisim..
valla ben bu hafta hic kacamak neyim yapmadim..
hatta damadim yarin yemege cagirdi cokta israr etti. cin restoranina gidecektik. baska zaman falan dedim gecistirdim. anne babasinin yarin son günüde pazar sabahi gidiyorlar evlerine artik.
aman gitsinler onlarin yüzünden üc haftadir ne yaptigimi bilemedim haftasonlari ya onlar davet ediyor ya biz ve gece yarilarina kadar ye ic duman oldum ya:olmaz:

ama ablacım çin restoranını kaçırmasaydın yaa çubuklarla ne kadar yiyeceksin kikaydirigubbakcemile3

bizim ayça yer herşeyi çubukla zaten aynen o çubuklar gibi zayıf hemen doyuyorum diyor kaydirigubbakcemile3

hahahahah ay hic gülecegim yoktu allah iyiligini versin kallisim..
yok be tatlim ne cubugu. acik büfe vardi.sen almasan onlar doldurup tabagi önüne sürüyorlar. gecen pazar gitmistik hep birlikte

hımmm ne bilim ablam çin restoranımı gördüm ben heheee iyi yapmışsın o zaman..

yarın evdemisin peki iş varmı bu hafta kaç kaç çalışacaksın ablacım..

ay doğru ya yarın 1 mayıs unuttum eşim yanılttı benide sanırım sabahın 6sında gidecekmiş...

allahım deli, oldum kızlar uyudu eşim kanepede sızdı bende salondayım yırtık geldi ortalık sessiz ya canı sıkıldı sanırım yanıma oturdu seveyim diye bekliyor bende umursamıyorum elime patisini atıyor gülüyorum yüz buldu burnunu laptopun altına sokup laptopu düşürmeye uğraşıyor:roflol:ben ona vuruyorum oda bana vuruyor patisiyle :roflol:

ablacım sen geçen hafta yaptın ben yapamadım ben haftayada yapayım diyorum ama sen dinlen istersen en azından hafta arasına dek dinlen sonra devam et duruma bak yani... ben çünkü geçen hafta astım kestim yaparım dedim değil özel yemek nefes almaya halim yoktu abarttım durdum yedik makarnayı kolay yemeği ne varsa aldım kiloyu iki ver üç al yaptım cezalıyım ben cumartesi pazar ara verip hemen başlıyım yine çünkü ben önümüzdeki hafta arası eşim izne çıkabilirse yine ablama gideceğim..

ay ne seker ya ilgi beklediklerini nasil belli ediyorlar.. ah kallisim esim tutturdu yine bir köpek alalim diyor.
ben bakacagim gezdirecegim iste söyle böyle deyip duruyor. ama ben pasami unutamiyorum ve ona ihanet edermisim gibi geliyor bana istemiyorum acikcasi. ama uzun süre rahat vermez illede istiyor bakalim hayirlisi

Back
X