Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan

Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))
sen, ben moni moni başka var mı?
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)

Selam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan

Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))
sen, ben moni moni başka var mı? Bana da Ayşegül derlerdi yüzüm çok güleç diye :)
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)

Bu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.o_O
hayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAH

hayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAH
Insallahh canım :KK200: bu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..o_O

Sen ne iş yaparsın kaç yaşındasın boyun kaç azcık anlat ya kaynanani sever misin :KK70:
Eltin var mi Ayy burası dedikodu kazanı kaynatalım az :KK70:
Ben 24 yaşında Hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum temmuz 23te düğünüm kaynanamı severim 84.4 sonkilom 173 boyum var ahh ahh daha neler neler :KK70:
Ayy balıkesir deme :KK61::KK61: cok özledimm. Ankaraya yeni tasindik balikesirden. En cok da carsisini cumartesi&pazar pazarini okulumu ozledim. Gözlerim doldu şu an gercekten. Yazmistim ama arada kacmis olabilir. Deniz ismim. Ankaradayim malum. Evliyim iki kizim var ingilizce ogretmeniyim. Ssk tasindi di mi? Acildi mi yeni hastane? Sen ozelde misin devlette mi? Ozellikle cocuk polikliniklerine cok gidip duruyorduk, belki de karsilasmisizdir. Balikesirli misin yoksa gorev yeri icabi mi ordasin? Asuvaya cok yakin oturuyorduk biz. Cok ozledim egrcekten

Cikilatacanavari Cikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi :KK45::KK25:

Bu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.o_O

İzne bu hafta ayrılma bence özlemcim, bence çözeceğiz senin işi. Aslında şu detoxta baya iyi vermiştin sonrasında böyle oldu dimi?

Bugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)

Bugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)

ebrusonmez ebrusonmez ebruşum beğendin mi dönüşümü :) gitmicem valla bak.

günaydın kızlarrr .
ramazana kadar ben de 65 olmak istiyorum yaa.
inşallah olur moralini düşürme servey servey
3 hafta var zor sekerım
Bız gokyuzunu hedeflıyelım olamasak da yıldızların arasında oluruz fena mı
Gercı ramazana oluruz gıbıme gelıyor ben 5 mayısta olmak ıstıyordum

Ben de kapatttım gıttı
Aksam belkı sade turk kahvesı içerım
Spor hocasıyla ıddıaya gırdık bakalım kım kazanacak

selam kızlar:KK3:
tartıya son gün dikkat edin kaçamak yok bugünHoppa
benim temizlik günüm,yemeğim de var bugünlük:KK72: belki öğlenden sonra eşimle dışarı çıkarım:KK55:
enginar suyu vermişti diyetisyen hazır satılıyormuş onu da alayım bugün çıkmışken:KK69:
Neye yarıyor acaba

Aaa düğün hazırlıkları mı var cikilatacım.
Çok kolay gelsin :)
Hatırlıyorum da öyle bir zor gelmişti ki bana düğün zamanı anlatamam.
Bana kalsa kotla gider nikah kıyar geçiştirirdim ama aileler için yapmıştık.
Nikahı kıydım da düğüne ben özeniyorum zamanında güzel böyle şeyler bi de zayıf olsaydım daha güzel olurdu da :(

İzinler kaldırıldı yasak cnm yok öyle birşey :D
Ayy balıkesir deme :KK61::KK61: cok özledimm. Ankaraya yeni tasindik balikesirden. En cok da carsisini cumartesi&pazar pazarini okulumu ozledim. Gözlerim doldu şu an gercekten. Yazmistim ama arada kacmis olabilir. Deniz ismim. Ankaradayim malum. Evliyim iki kizim var ingilizce ogretmeniyim. Ssk tasindi di mi? Acildi mi yeni hastane? Sen ozelde misin devlette mi? Ozellikle cocuk polikliniklerine cok gidip duruyorduk, belki de karsilasmisizdir. Balikesirli misin yoksa gorev yeri icabi mi ordasin? Asuvaya cok yakin oturuyorduk biz. Cok ozledim egrcekten

Cikilatacanavari Cikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi :KK45::KK25:
Nikahım kıyıldı da kim kıydı valla bilmiom :D
Eski sskdayim ben taşındı artık cnm şükür :) yillardir ailemle buralardayiz ben bi ara bursa istanbul serüveni yaşadım ama buraya da nikahlaninca döndüm ailemin yanına düğünü bekliyoruz :)

Yarına az da olsa vermelıyım demıstım hedef 71,4 tu inş cok daha altında olurum eger olursam haftaya 6 lı rakamlarla başlayan bır hedef koyacagım kendıne haydı inşşşş

Back
X