- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.641
Ammaaannn boşver kaç kere hamile olcan ki tadını çıkar ben öyle yapicam emzirirken nasılsa verilir
Menüm;
08:30
2 dilim cavdar ekmegi
6 yesil zeytin
Süt kesiginden tuzsuz peynir ve çay
12:15
2 wasa üzerine süzme peynir
10 yesil zeytin
16:00
1 elim kadar ekmek arası ev yapımı köfte
Fırında pane tavuk
Patates
Marul,tursu,domates
400 ml ayran
2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa form cay
1 kupa yesil cay
Spor;
Toplam 2,5 saat yürüyüs (16000 adım)
Uyumadan öncede eliptik kullanmayi dusunuyorum.
Aksam fazla geldi biraz rahatsız etti beni ama neyseki erken kapattim günü.Yakıyorsun yine ortalığı
Hayır canım kaçamak hiç bir zaman serbest değil çok minik olmak kaydıyla cuma olabilir ama minikBen jessica yı merak edip aradım nette. Jessicasimithtv Diye bulup 20 dk izledim.Spor yapmış sayılır mıyım ??
Ama çok Hoşuma gitti. Denerim yakın zamanda
Bu arada bugün suyu biraz arttırdım bir buçuk lt.
Kresten küçük kızımı ilk defa yürüyerek aldım. Dönüşte de birlikte yürüyüp pazar yaptık. Bu da bi gelişme benim için(yürümeyi severim aslında ama çocukla yürümek eziyetli geliyor)
Ha bir de sorum var:
Haftasonu menülerde kaçamak yapmak serbest mi.?
Yok canım unuturmuyum evde çok telaş var bitsin dönücem sen nasılsın nası gidiyor kaç oldun şimdimatilda34 matildam izne ayrıldın diye bizi unutmucan dimi? diyeti bozmak yok sakın! arada uğra selam ver :)
Iste ben de o mantıkla 16.5 kilo aldımAmmaaannn boşver kaç kere hamile olcan ki tadını çıkar ben öyle yapicam emzirirken nasılsa verilir
Bence ara öğün yapma şansın varsa yap az az sık sık yemek iyidir. BakBugün saat 7 de Kalktım birşeyler yemeye fırsatım olmadı
Saat 10: Nescafé biraz yarım Yağlı sütle
11:00 domates peynir ekmek arası
12:45 Büyük bir kase marul maydonoz yarım yumurtanın beyazı
+ şekerli cay
14:00 2 diyet bisküvi ve bitki çayı
15:30 6 Kaşık yoğurt
16:00 birkaç çilek salatalık
17:00 4 Kaşık Patlıcan oturtma acıbiber turşusu
17:30 cay bardağında sade Nescafé
Bugünkü menüm böyleydi. Ders saatlerim nedeniyle rutinim az ve sık Yemeye müsait. Ben böyle daha iyi idare edebiliyorum aslında artık öğünler 2 veya 3 olsun diye tavsiye ediyor şimdilerde uzmanlar.
İzlemekle spor yapmış olsaydık hepimiz tığ gibiydik simdiBen jessica yı merak edip aradım nette. Jessicasimithtv Diye bulup 20 dk izledim.Spor yapmış sayılır mıyım ??
Ama çok Hoşuma gitti. Denerim yakın zamanda
Bu arada bugün suyu biraz arttırdım bir buçuk lt.
Kresten küçük kızımı ilk defa yürüyerek aldım. Dönüşte de birlikte yürüyüp pazar yaptık. Bu da bi gelişme benim için(yürümeyi severim aslında ama çocukla yürümek eziyetli geliyor)
Ha bir de sorum var:
Haftasonu menülerde kaçamak yapmak serbest mi.?
Kızlar YGS ve LYS icin tavsiye edeceginiz kitaplar vardır.Yardımcı olurmusunuz? internetten siparis verim diyorum. En azından kitapları alarak bir adım atmis olurum.
Sen o cisi açıkla bakimKahvaltı
1 yk ev yapımı kayısı reçeli
Beyaz peynir
1 tane karper
6 zeytin
2,5 dilim ekmek
Öğle
1 kase domates çorbası
6 yk bezelye yemeği
Ara
Filtre kahve
Akşam
Cıssss
Su: 2 lt
Spor: yine yokama temizlikten canım çıktı, ı yüzden yapmadım)
Esit agırlık canım ve 28 yasindayim uzun zaman oldu ben liseyi bitireli.Hangi dersler için alacaksın Özlemcim?
Eğer aöf için tercih yapacaksan sadece Ygs'ye girmen yeterli.
Ygs'de türkçe, matematik, sosyal de fenden sorumlusun.
Ancak sayısalcı değilsen boşuna fen ile uğraşma ya da sadece kimya, biyoloji bak.
Ben fen bilgisi öğretmeniyim. Genellikle sözelcileri çok zorluyor.
Temelin var mı? Sıfırdan mı başlayacaksın?
Canım bende tarih ogretmeniyim tarih için sınav yayınlarının coğrafya içinde seviye yayınlarını tavsiye edebilirim bende öğrencilerim için kullandım çok memnun kaldimKızlar YGS ve LYS icin tavsiye edeceginiz kitaplar vardır.Yardımcı olurmusunuz? internetten siparis verim diyorum. En azından kitapları alarak bir adım atmis olurum.
Ben 39 oldum KPSS ye hazirlaniyorum aynen bende ders calisiyorum hic bir şey için geç degilEsit agırlık canım ve 28 yasindayim uzun zaman oldu ben liseyi bitireli.
Aslında sıfırdan baslasam daha iyi olur. Kızım okuldayken rahat rahat calisabilirim.
Bu yil anaokuluna basladi.
Basarabilirsem yakın bir universitede var canım ama zor gibi.Bunca yılım bosuna gecmis gibi hissediyorum.
Canım bende tarih ogretmeniyim tarih için sınav yayınlarının coğrafya içinde seviye yayınlarını tavsiye edebilirim bende öğrencilerim için kullandım çok memnun kaldim
Supersin masaallah insallah guzel sonuclar alirsin canim.Ben 39 oldum KPSS ye hazirlaniyorum aynen bende ders calisiyorum hic bir şey için geç degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?