Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkurler aysecim. Yavas yavas duzelecek menulerim galiba. Bir de gun icinde oyle yogunum ki kendime gore hafif birseyler hazirlayamadim bir turlu. Daha cavdar ekmegi alinacak mesela marketten.
Bu haftasonu biraz birseyler hazirlayayim en azindan ara ogunlere diyorum.
Mesela yulaf+yogurt+yumurta karisimi vardi tadi hosuma giden. Onu pisiricem firinda. Olculerini tam hatirlamiyorum ama yaptiktan sonra yazarim istereniz
Kahvaltidan once buraya bakmak iyi oluyor
Gunaydin bu arada herkese iyi cumartesiler

günaydın kızlarrrr
herkese enerji dolu bir haftasonu diliyorum. ben kendimi nedense aşırı enerjik hissediyorumm

kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum canım ben.o kadar kafaya takma zamanla düşecek bence

kızın kaç yaşında bebek arabasına binmez mi ki ? arabayla baya iyi kalori yakılır herhalde

günaydın güzel kaçamaksız haftasonları olsun inşallah
ağzınıza atacağınızın kaçamak dediğimiz her lokmanın sizi hedefinizden geri atacağını ve emek verdiğiniz bir kaç günün de başa saracağını unutmayın1 saniylik lezzet için gün boyu çekilen pişmanlık..değermi değmez

Yoğunluk azalmış mı Ebrucum?
Biz de almadık daha acelesi yok diye.
Bir de bu kimlikler pasaport yerine de geçecek muhabbeti vardı. Bilgisi olan var mı
Geçseydi söylerlerdi canım. Biz geçen günde pasaport başvurusu yaptık. Henüz elimize ulaşmadı ama öyle bişey olsaydı boşun uğraştırmazlardı. Yoğunlukta tamamen bitmişti. İlk haftalar çok yoğun olmuş ama biz gittiğimizde kimse yoktu.

Sadece 3 kişi hedefine ulaşmış ya

Sen o cisi açıkla bakim

Erteleme canım. Zaman akıp gidiyor madem istiyorsun çalış canım.

fancynancy canım 15 dakika eliptik kullandım simdi.
Oooo süper

Hedefı abarttım mı ne 1 kılo fazla mı olmus neee
Hahahaa bende 1,3 yazdım ama dur bakalım, hayırlısı

düzeliyor merak etme
İnşallahhh

Ay bende kaç gündür erkenden (bana göre erken tabi ) yatıyorum, gözlerim kapanıyor valla. Bence mevsim değişikliği, özümüze kavuşuruz ayarlarımız normale dönünce :)

kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum canım ben.o kadar kafaya takma zamanla düşecek bence
İnşallah canım

Ne güzel yazmışsınnn, motivasyonumsun bugün

Güle güle kullan canım

Canim ben hedefimi gecmistim yanlis gordun heralde
neyse olabilir bu hafta geçti zaten insallah haftaya da boyle olur

Selam kizlar bugünkü menüm

Kahvalti:
2 salatalik
1 domates
1 kk. Beyaz peynir
1 kup eski kasar

Ara: T.kahvesi

Öğle:
Minik bir dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
Çilek

Ara: 1 armut

Aksam: kücük bir kase domates corbasi
3 köfte 2 aci biber
Dayanamamdan dolayi üstune iki uc cay kasigi fistik ezmesi ve bir parcacik bitter cikolata
Az once de bir avuc kabak cekirdegi 4 findik
2 lt. Yakin su
Nasil sizce? Haftasonu bizim ev hep yeme icme senligi valla. Bu kadar dayanabildim. Cok cozutmamak icin hemen buraya girdim gunah cikartiyorum

Afiyet olsun canim sabah ve oglen ogunun cok az olmus. Sabah ogunune yumurta ve cavdar ekmegi ekleyebilirsin. Diger ogunlere salata, yogurt ekleyebilirsin.
Fistik ezmesinin sekersiz olanlari varmis pekmezle tatlandirilmis. Cok seviyorsan evdede yapabilirsin tarifleri var canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…