- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.661
Esit agırlık canım ve 28 yasindayim uzun zaman oldu ben liseyi bitireli.
Aslında sıfırdan baslasam daha iyi olur. Kızım okuldayken rahat rahat calisabilirim.
Bu yil anaokuluna basladi.
Basarabilirsem yakın bir universitede var canım ama zor gibi.Bunca yılım bosuna gecmis gibi hissediyorum.
insallah canım..Hiç zor ve geç diye düşünme Özlemcim.
Daha çok gençsin.
O kadar çok şey başarabilirsin ki.
Ben ufak yayın tavsiyelerinde bulunayım. Yine aklına takılan bir durum olursa sorarsın.
Ygs matematik ve geometri için; karekök sıfır kullanabilirsin.
Türkçe için konu anlatımlı gerekli değil bence. Zaten çok öğrenilecek kısım var, internetten halledersin. Soru bankası olarak palme kullanabilirsin.
kimya ve biyoloji için simetri kullanabilirsin. Basitten zora doğru anlatır.
Ayrıca çok fazla videolu anlatım var internette, çok işine yarayacaktır.
saolSupersin masaallah insallah guzel sonuclar alirsin canim.
Hep icimde vardi ama yıllar gectikte daha cok pisman oldugumu hissediyorum ve daha cok istiyorum. insallah basarabilirim. Sıfırdan kendi cabamla biseyler yapmaya calısacam bir adim atabilirsem yine ertelemezsem.
Canım telefonda konu özet ve soru bankası uygulamaları var ben KPSS için indiriyorum sende indirebilirsininsallah canım..
Cogu insan dershane ve ozel ogretmen olmadan zor gozuyle bakiyor .
Cevaplar icin tesekkurler..
Hedefı abarttım mı ne 1 kılo fazla mı olmus neee21 Nisan hedefleri
toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy
Cikilatacanavari--81.7
lydznp
BuRCuCuKkK
maJun
aytozuvegece
nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden
düzeliyor merak etmeKızlar aklıma bir şey takıldı fikir verebilir misiniz? Diyetisyende yapılan ölçümde metabolizma yaşım 42 çıkmışkilo verdikçe bu metabolizma hızı yükselir mi daha doğrusu normale döner mi yoksa dahiliye gitmem gerçekten gerekir mi? Kimisi kilo verdikçe düzelir diyor kimisi düzelmez diyor da aklım çok karıştı.
bak bu menü biraz daha iyi olmuş. hem açda kalmamışsındır. yogurt sebze salata yumurta peynir. aferin sanaBugün saat 7 de Kalktım birşeyler yemeye fırsatım olmadı
Saat 10: Nescafé biraz yarım Yağlı sütle
11:00 domates peynir ekmek arası
12:45 Büyük bir kase marul maydonoz yarım yumurtanın beyazı
+ şekerli cay
14:00 2 diyet bisküvi ve bitki çayı
15:30 6 Kaşık yoğurt
16:00 birkaç çilek salatalık
17:00 4 Kaşık Patlıcan oturtma acıbiber turşusu
17:30 cay bardağında sade Nescafé
Bugünkü menüm böyleydi. Ders saatlerim nedeniyle rutinim az ve sık Yemeye müsait. Ben böyle daha iyi idare edebiliyorum aslında artık öğünler 2 veya 3 olsun diye tavsiye ediyor şimdilerde uzmanlar.
keşke izleyerek de kilo verilse ama olmuyorBen jessica yı merak edip aradım nette. Jessicasimithtv Diye bulup 20 dk izledim.Spor yapmış sayılır mıyım ??
Ama çok Hoşuma gitti. Denerim yakın zamanda
Bu arada bugün suyu biraz arttırdım bir buçuk lt.
Kresten küçük kızımı ilk defa yürüyerek aldım. Dönüşte de birlikte yürüyüp pazar yaptık. Bu da bi gelişme benim için(yürümeyi severim aslında ama çocukla yürümek eziyetli geliyor)
Ha bir de sorum var:
Haftasonu menülerde kaçamak yapmak serbest mi.?
Kendini şartlandır canım sporunu yap oyle uyu kendini daha iyi hissedersin.günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim. aksam erken yatınca
dünkü menüm
sabah
lorlu dereotu maydanoz ve taze naneli pulbiberli çörekotlu salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 hurma
öğlen
haşlanmış gibiydi ama anlayamadığın tavuk göğsü 1 parça
salata, 2 tn mercimek köftesi az zeytin dilimi
3yk yoğurt pulbiberli naneli
ara 1 hurma, sade kahve
ara elma
akşam
3yk bulgur pilavı
döner
salata
ayran
2lt su
bitki çayımı evde unutmuşum kac gündür icemiyorum
spor yine yok. erken uyumak istemiyorum ama bu ne böyle anlamadim uyu uyu uyu nereye kadar. ben gece kuşu olan bir kişiydim yaşlandım mı ne
Harikasin canım.saol
Canım bende ilk üniversitemi iki yıllık okudum 95-97 de ama hep 4 yıllık istiyordum 2002 de girip sınavı kazandım çalıştım dersem yalan olur2.öğretim okudum hemde dereceyle mezun oldum yani insan yeter kiistesin formasyon için gaziden alaçam dedim 2009 gaziden formasyon alarak mezun oldum bunları anlattimki sana ornek olsun hayallerinden vazgecme
Denemistim gecenlerde benim indirdigim uygulamalar sorunluydu baskalarinida denemedim acikcasi. Tekrar bakim onlarada.Sagol.Canım telefonda konu özet ve soru bankası uygulamaları var ben KPSS için indiriyorum sende indirebilirsin
Güle güle kullan canım nasıl birşey aldın..Günaydın kızlarr..
Yulaflı hafif bir kahvaltı yaptım
Simdidenilsub ortiminkiyle 2.bulusmam var. Dün 15 dakika kaldim yanında kaynaştık biraz bugun kac dakika olur bilemiyorum.
Günaydın hanımlar, kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum hepimize :)
Ben bugun hastanenin doguma hazırlık seminerine gideceğim, pek giremeyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?