Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç zor ve geç diye düşünme Özlemcim.
Daha çok gençsin.
O kadar çok şey başarabilirsin ki.

Ben ufak yayın tavsiyelerinde bulunayım. Yine aklına takılan bir durum olursa sorarsın.
Ygs matematik ve geometri için; karekök sıfır kullanabilirsin.
Türkçe için konu anlatımlı gerekli değil bence. Zaten çok öğrenilecek kısım var, internetten halledersin. Soru bankası olarak palme kullanabilirsin.
kimya ve biyoloji için simetri kullanabilirsin. Basitten zora doğru anlatır.
Ayrıca çok fazla videolu anlatım var internette, çok işine yarayacaktır.

insallah canım..
Cogu insan dershane ve ozel ogretmen olmadan zor gozuyle bakiyor .
Cevaplar icin tesekkurler..

saol
Canım bende ilk üniversitemi iki yıllık okudum 95-97 de ama hep 4 yıllık istiyordum 2002 de girip sınavı kazandım çalıştım dersem yalan olur 2.öğretim okudum hemde dereceyle mezun oldum yani insan yeter kiistesin formasyon için gaziden alaçam dedim 2009 gaziden formasyon alarak mezun oldum bunları anlattimki sana ornek olsun hayallerinden vazgecme

21 Nisan hedefleri

toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy
Cikilatacanavari--81.7
lydznp

BuRCuCuKkK
maJun
aytozuvegece

nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden
Hedefı abarttım mı ne 1 kılo fazla mı olmus neee

düzeliyor merak etme

bak bu menü biraz daha iyi olmuş. hem açda kalmamışsındır. yogurt sebze salata yumurta peynir. aferin sana yumurtayı boyutuna göre tam hatta 2 tane bile yiyebilirsin. peynirle olduğunda ben 1 tn yiyordum. birde bu ekmek arasi dedigin ekmek ne ekmeği normal beyaz ekmeği?
afiyet olsun canım. su iç

keşke izleyerek de kilo verilse ama olmuyor
hareket etmen güzel. ama moni demişti çarşı pazar gezmesi yürüyüşten sayılmıyor diye. yürüyüş tempolu olacak seni terletecek yanaklarina kan can gelecek şekilde yapılırsa sayılıyor
ama sen yılma normalde yapmadığın her hareket senin icin kârdır.
suya gelince; susuz yağı dışarı atamıyorsun. 2.5 -3 lt hadi baslangic olaraak 2lt mutlaka iç. suyuna limon koy, cilek koy, cubuk tarcin yada taze zencefil koy tatlandir. daha kolay içersin. ben kışın su içemiyorum diye cubuk tarcin, taze zencefil ve limonlu su yapardım. oyle öyle arttırdım. simdi ihtiyaç duymuyorum. dene bence

günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim. aksam erken yatınca
dünkü menüm
sabah
lorlu dereotu maydanoz ve taze naneli pulbiberli çörekotlu salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 hurma
öğlen
haşlanmış gibiydi ama anlayamadığın tavuk göğsü 1 parça
salata, 2 tn mercimek köftesi az zeytin dilimi
3yk yoğurt pulbiberli naneli

ara 1 hurma, sade kahve
ara elma

akşam
3yk bulgur pilavı
döner
salata
ayran

2lt su
bitki çayımı evde unutmuşum kac gündür icemiyorum
spor yine yok. erken uyumak istemiyorum ama bu ne böyle anlamadim uyu uyu uyu nereye kadar. ben gece kuşu olan bir kişiydim yaşlandım mı ne

Kendini şartlandır canım sporunu yap oyle uyu kendini daha iyi hissedersin.

Harikasin canım. Ne guzel çıtır bir hatunda oldun..
Sagolasin motivasyon icin insallah olur..
Canım telefonda konu özet ve soru bankası uygulamaları var ben KPSS için indiriyorum sende indirebilirsin
Denemistim gecenlerde benim indirdigim uygulamalar sorunluydu baskalarinida denemedim acikcasi. Tekrar bakim onlarada.Sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…