- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.741
Bence ilk günlerden fazla yorma canım kendini :) Aslında sabah 30 akşam 30 bile yeter, sonra vücut spora alışıyor, hatta haftada 1 gün izin ver kendine. Vücut spora alışıp azalttığında çalışan ve enerji yakan vücut bu defa kilo almaya meyilli hale geliyor yine canım. Naçizane bir öneri sadeceeee1-2 arasi canim o bile super etkili ilerleyen zamanlarda yukseltirim direnci hatta direnc ile interval yaparim.
Uyumadan oncede 40 dakika kullanim diyordum. Gece 12'de denedim ama 5 dakika bile yapmadan indim geri. Uzerimde tatli bir yorgunluk vardi.
Hizimda 20-35 arasi degisiyor. Son bir kac dakikada cok yavas yapiyorum oda Stretching gibi oluyor boyle gere gere esneye esneye ohh ne guzel.
Merhaba canım, bebeğin daha çok küçükmüş, Allah bağışlasın. Çok sıkı bir diyete girmemelisin ban kalırsa ilk etapta. Çünkü sütünün kalitesi için güzel ve sağlıklı beslenmen, vitamin ve diğer mineralleri karşılaman gerekir. Bunlarda tabiii sağlıklı sebze yemeklerinde, et ve meyvede. Bizim gibi gelsin börekler, gitsin baklavalar yapmazsan zaten yavaş yavaş vermeye başlarsın. Etrafında süt olsun diye sana şerbetti, lokumdu dayayan yoksa sıkıntı yok :) Bu arada en güzel sütü de su yapar canım. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Grupta emziren anne var mı acaba? Diyet sütü etkiledi mi? Ben de katılmak istiyorum size ama zaten az olan sütüm de biter diye cesaret edemiyorum
Ooohh, gidin valla gezin çoluk çocuk olmadan :) Bizde istiyoruz ama çocukların azıcık daha büyümesi lazım, böyle çok zor olur.Bizde önümüzdeki ay düşünüyoruz bakalım artık.
Tekrar geçmiş olsun, onun ilacı anne ilgisi annesi :)sağol canım bugun daha iyi şükür güzel kahvaltı yaptı geceden beri kusamadı geçti artık galibaama çok mız mız yanından kaldırmıyor beni yanımdan gitme sen gidince kuscam geliyo diyo
Epey yapmışsın en az 260 kalori gitmiş şekerimmenü yazıp kaçayım ben
sabah
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
biber kızartması ama sadece tavayı az yağladım.
5tn zeytin
1/2 kk peynir
1/2 simit
öğlen -akşam
dereotlu, maydanoz, taze sogan
3tn köfte
1.5lt su
2fincan cay
spor yok. kolum ve dizim çok ağrıyor
2 saat ütü yaptim ama
Kimse yok kız buralarda, bende gidiyom zaten şimdi. Herkese iyi gecelerrSelam Naber siniz kızlar tüm gün disardaydim gelemedim nabiosunuz?
Ah o baklava börek beslenme yüzünden aldım kiloları. aburcubur fazla tüketiyorumBence ilk günlerden fazla yorma canım kendini :) Aslında sabah 30 akşam 30 bile yeter, sonra vücut spora alışıyor, hatta haftada 1 gün izin ver kendine. Vücut spora alışıp azalttığında çalışan ve enerji yakan vücut bu defa kilo almaya meyilli hale geliyor yine canım. Naçizane bir öneri sadeceeeeeliptik gerçekten fazla sıkıp kasmayan bir egzersiz makinesi di mi. daha önce koşu bandımız vardı ama dizlerim acımaya başlardı bir süre sonra, birde çok yer kaplıyordu.
Neyse, amma da konuştum ama. Sen böyle yazdıkça spor yapasım geliyor ama benim veletler ayak altındayken mümkün değil, şimdi uyuyorlar da benim halim kalmadı.
Merhaba canım, bebeğin daha çok küçükmüş, Allah bağışlasın. Çok sıkı bir diyete girmemelisin ban kalırsa ilk etapta. Çünkü sütünün kalitesi için güzel ve sağlıklı beslenmen, vitamin ve diğer mineralleri karşılaman gerekir. Bunlarda tabiii sağlıklı sebze yemeklerinde, et ve meyvede. Bizim gibi gelsin börekler, gitsin baklavalar yapmazsan zaten yavaş yavaş vermeye başlarsın. Etrafında süt olsun diye sana şerbetti, lokumdu dayayan yoksa sıkıntı yok :) Bu arada en güzel sütü de su yapar canım. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Ooohh, gidin valla gezin çoluk çocuk olmadan :) Bizde istiyoruz ama çocukların azıcık daha büyümesi lazım, böyle çok zor olur.
Tekrar geçmiş olsun, onun ilacı anne ilgisi annesi :)
Epey yapmışsın en az 260 kalori gitmiş şekerim
Ağrıların neden canım?
Kimse yok kız buralarda, bende gidiyom zaten şimdi. Herkese iyi gecelerr
bende anlamadım yel mi girdi acaba? iki ağrıda sag tarafta.Bence ilk günlerden fazla yorma canım kendini :) Aslında sabah 30 akşam 30 bile yeter, sonra vücut spora alışıyor, hatta haftada 1 gün izin ver kendine. Vücut spora alışıp azalttığında çalışan ve enerji yakan vücut bu defa kilo almaya meyilli hale geliyor yine canım. Naçizane bir öneri sadeceeeeeliptik gerçekten fazla sıkıp kasmayan bir egzersiz makinesi di mi. daha önce koşu bandımız vardı ama dizlerim acımaya başlardı bir süre sonra, birde çok yer kaplıyordu.
Neyse, amma da konuştum ama. Sen böyle yazdıkça spor yapasım geliyor ama benim veletler ayak altındayken mümkün değil, şimdi uyuyorlar da benim halim kalmadı.
Merhaba canım, bebeğin daha çok küçükmüş, Allah bağışlasın. Çok sıkı bir diyete girmemelisin ban kalırsa ilk etapta. Çünkü sütünün kalitesi için güzel ve sağlıklı beslenmen, vitamin ve diğer mineralleri karşılaman gerekir. Bunlarda tabiii sağlıklı sebze yemeklerinde, et ve meyvede. Bizim gibi gelsin börekler, gitsin baklavalar yapmazsan zaten yavaş yavaş vermeye başlarsın. Etrafında süt olsun diye sana şerbetti, lokumdu dayayan yoksa sıkıntı yok :) Bu arada en güzel sütü de su yapar canım. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Ooohh, gidin valla gezin çoluk çocuk olmadan :) Bizde istiyoruz ama çocukların azıcık daha büyümesi lazım, böyle çok zor olur.
Tekrar geçmiş olsun, onun ilacı anne ilgisi annesi :)
Epey yapmışsın en az 260 kalori gitmiş şekerim
Ağrıların neden canım?
Kimse yok kız buralarda, bende gidiyom zaten şimdi. Herkese iyi gecelerr
hoşgeldin o zaman. bir bilgide ben vereyim nasil doğum yaptin bilmiyorum ama sporu hafif öneriyor uzmanlar. cok ter atan ve efor harcatan sporlar sütünü ekşitirmiş. birde emzirdikten sonra spor yapın diyorlar. ayrica dereotu hem tok tutan hemde sut yapan bir besin. salatalarina kahvaltina bol bol ekle. sağlıklı beslen en önemlisi o canim. ALLAH evlatlarimisi anali babali büyütmek nasip etsin:)Ah o baklava börek beslenme yüzünden aldım kiloları. aburcubur fazla tüketiyorumonu kessem zayıflarım zaten de ilk kez engel olamıyorum kendime. O yüzden diyet grubuna başlıyım kendimi kontrol etmeye çalışayım istiyorum. Yavaştan çok sıkı olmasa da bugün başlıyorum aranızdayım:)
Tabiki sağlık en önemlisi Allah evlatlarımıza bizimle ya da bizsiz hayırlı yazılar yazsın.. bilgi için teşekkür ederim zaten spor yapmaya pek vaktim yok ancak kızımı da alıp yürüyüş yapabilirim sanırım. Genelde dereotu yerim zaten sabahları ama benim sütümde değişiklik olmuyor ne yazıkki. Neler neler yapmadım arttırmak için; rezene, dereotu, tahin, süt yapıcı çaylar, günlük 4lt su... yok olmuyor ben de bari olanı koruyayım istiyorum.hoşgeldin o zaman. bir bilgide ben vereyim nasil doğum yaptin bilmiyorum ama sporu hafif öneriyor uzmanlar. cok ter atan ve efor harcatan sporlar sütünü ekşitirmiş. birde emzirdikten sonra spor yapın diyorlar. ayrica dereotu hem tok tutan hemde sut yapan bir besin. salatalarina kahvaltina bol bol ekle. sağlıklı beslen en önemlisi o canim. ALLAH evlatlarimisi anali babali büyütmek nasip etsin:)
ALLAH'IN izniyle artar inşALLAH. sen moralini yuksek tut. sütüm olmuyor deme. bebişin karni doyuyorsa yeter zaten.Tabiki sağlık en önemlisi Allah evlatlarımıza bizimle ya da bizsiz hayırlı yazılar yazsın.. bilgi için teşekkür ederim zaten spor yapmaya pek vaktim yok ancak kızımı da alıp yürüyüş yapabilirim sanırım. Genelde dereotu yerim zaten sabahları ama benim sütümde değişiklik olmuyor ne yazıkki. Neler neler yapmadım arttırmak için; rezene, dereotu, tahin, süt yapıcı çaylar, günlük 4lt su... yok olmuyor ben de bari olanı koruyayım istiyorum.
Doymuyor canım mama takviyesi yapıyorum zaten. Amacım en azından 1 sene, az da olsa kızıma süt verebilmekALLAH'IN izniyle artar inşALLAH. sen moralini yuksek tut. sütüm olmuyor deme. bebişin karni doyuyorsa yeter zaten.
Kurtce mevlud mı olk kez duyuyorumBende cuma günü komşumun mevlüt programına katıldım. Tabi kürtçe okuttukları için hiçbirşey anlamadım. Ama atmosver olarak güzeldi. Sizinkide gönlünüzce olur inşallah.
olur mu olur hadi hayırlı haberleri gelir inşALLAHSelam kızlar
Kaçamaksız güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
morordek ördekimiz yok bugün ayy bebiş mi geldi yoksa
Ben türkçesini de hiç dinlemediğim için pek farketmedi. Arapça bişeyler okunuyormuş gibi geldi. :)))Kurtce mevlud mı olk kez duyuyorum
Sen gelmeyince böyle oluyor iştetarla olmuş buralar yahu 2-3 gün yoktum sayfa bile atlamamış ayıp nerdesiniz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?