- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.701
Sabah
1dlm ekmek
1 kase etli corba
Öğlen
3yk kuru fasulye
2yk pilav
1kase cacık
Aksam cok kotu ama yanımda birşey getirmedim gece açım
1kase etli corba
3yk yogurtlu karışık kızartma
Salata
1 firinda irmik helvası
1.5litre su
10bin adım olmuş simdilik
Bunu bildiğim iyi olduSeni balikesirliiietli çorba demekk
Yıldiz lokantasinin etli corba sirri şuymuş: meyanesine biraz tahin ekliyorlarmis.
Fıstık ezmesi ve cikolata olmasa daha iyi tabi ama gene de miktarları fazla değil.Selam kizlar bugünkü menüm
Kahvalti:
2 salatalik
1 domates
1 kk. Beyaz peynir
1 kup eski kasar
Ara: T.kahvesi
Öğle:
Minik bir dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
Çilek
Ara: 1 armut
Aksam: kücük bir kase domates corbasi
3 köfte 2 aci biber
Dayanamamdan dolayi üstune iki uc cay kasigi fistik ezmesi ve bir parcacik bitter cikolata
Az once de bir avuc kabak cekirdegi 4 findik
2 lt. Yakin su
Nasil sizce? Haftasonu bizim ev hep yeme icme senligi valla. Bu kadar dayanabildim. Cok cozutmamak icin hemen buraya girdim gunah cikartiyorum
Geçseydi söylerlerdi canım. Biz geçen günde pasaport başvurusu yaptık. Henüz elimize ulaşmadı ama öyle bişey olsaydı boşun uğraştırmazlardı. Yoğunlukta tamamen bitmişti. İlk haftalar çok yoğun olmuş ama biz gittiğimizde kimse yoktu.
Menüm;
08:00
2 yk yulaf ezmesi
2 kuru kayısı
100ml süt
2 damla bal
10:00
2 yaprak marul
Kk kadar fırın köfte
3 dilim patates
Yarım domates
200 ml ayran
12:30
6 yk taze fasulye
3 yk yogurt
2 salatalık
15:00
10 tane yer fıstıgı
10 tane kabak cekirdegi
10 soya leblebi
18:00
Fırında levrek
Bol roka-tere salatası
5 yk mercimekli bulgur pilavı
2,5 L su
1 kupa mistik cay
3 büyük türk kahvesi
Spor;
80 dakika eliptik
40 dakika voleybol
Uyumadan oncede 40 dakika eliptik kullanmayı dusunuyorum.
Annem pazartesi yurtdışı turuna çıkıyor kankileriyle ve ben çok kıskanıyorum o ayrı konuPasaport yerine geçecek diye haberler okumuştum.
Yine baktım öyle yazıyor ama sadece vizesiz ülkeler içinmiş. Belki daha başlamamış da olabilir.
Afiyet olsun canim sabah ve oglen ogunun cok az olmus. Sabah ogunune yumurta ve cavdar ekmegi ekleyebilirsin. Diger ogunlere salata, yogurt ekleyebilirsin.
Fistik ezmesinin sekersiz olanlari varmis pekmezle tatlandirilmis. Cok seviyorsan evdede yapabilirsin tarifleri var canim.
Annem pazartesi yurtdışı turuna çıkıyor kankileriyle ve ben çok kıskanıyorum o ayrı konuPasaportla gidiyorlar canım.
OlabilirrrrrGünlerdir kilom gitmiyor diye burada ağlanıyordum. Cuma ve cumartesi sabahları arasında 600 gram fark var.
Üstelik, cuma akşamı kaçamak yapmıştım.
Acaba vücut değişiklik mi istedi?
Sorma yaa Paris turuna çıkıyorWaww anneye bak sen maşallah.
Nereye gidiyor fancy'cim?
Kahvaltı
menemen
2 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt
Ara
Nesfit bitter tahıllı bar
Akşam
İskender (pidelerini az yedim)
1 mercimek köftesi
yemek sonrası çayla tahinli çörek
(kayınvalideme sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ama artık kendimi tutmam lazım, herkes yiyor etrafımda... Benim de canım çekiyor, zaten saçma bir şekilde tatlıya çok düşkünüm, yiyip şikayet ediyorum ve kendimin bu halini hiç sevmiyorum.)
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk eliptik
üşenmezsem yatmadan 30 dk jessica yapacağım
Olabilirrrrr
Sorma yaa Paris turuna çıkıyor
İnşallah canım bende bir gün senin gibi olabilirim. Meyve falan yiyiorum, şimdi bitti alacağım hep unutuyorum hurma falan yiyip geçiştirmeye çalışıyorum ama geçmiyorBen tatlısız 2-3 saat geçiremezdim canım. Kahve ve çikolata yaşam kaynağı gibi bir şey(di desem mi bilemedim.) benim için.
1 süre o tatlıya dur dersen ya da çok azaltırsan eski istek de kalmıyor.
Tabi ki hala istiyor canım ama o eski dayanılmazlık gitti.
Hatta zaman zaman meyve bile yeterli gelebiliyor.
Banane yaa hiç eğlenmesinnnnAyy ne güzelmiş.
Bizim yerimize de bol bol eğlensin.
İnşallah canım bende bir gün senin gibi olabilirim. Meyve falan yiyiorum, şimdi bitti alacağım hep unutuyorum hurma falan yiyip geçiştirmeye çalışıyorum ama geçmiyorNeyse dişimi sıkıp vazgeçeceğim bir şekilde.
Banane yaa hiç eğlenmesinnnnDiyip 37 yaşında 7 yaşındaki çocuk moduna girermişim Gezsin tabi yaaa, hayat onlara güzel. Gençlik sokakta emekliler evde otursun diyorum, hahahoho diye gülüyor şımarık kız noolcak
Gideyim sporumu yapayım bari. Sonra da yatarım. herkese iyi gecelerrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?