- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.781
Yaa canım teşekkür ederiz çok güzel tutuşsun listeyi ben beceremem böyle şeyleri hiç
Ben 500 gram vermiş sandım.
Ben de öyle sandım? Vermemiş mi?
Ama kendime hic güvenemiyorum bugunlerde, o yüzden benim dedigime inanmayın
Hayırrr almadımmm 500 gram verdim kaptanım
abowww ben neremle okuduysam o kadar iş yoğunluğu arasında regli oldum da yazınca monim bende 500 gr almış zannettimBu gün acayip yoğunum. biraz kafa dağıtayım diye girdim ama @nilsub cığımın dediği gibi tarla olmuş buralar. @moni ciğim tebrikler iyiki regli olmuşsun yoksa 2günde 1-2kg falan bizleri şoka sokacaktıntebrik ederim. Kaptan sayende kendimden şüphe ettim. kafa duman olmuş dedim ama gerçekten de vermiş bu arada bende listeye dönüş yaptım. ara öğünleri kafama göre takılıyordum şimdi tamamen liste. spor da olmayınca 500gr zor gitti. bu sabah da zaten sabit geldim. diyet yorgunluğu başladı ve bende 1tn mahmut istiyorum ama şu evi taşıdıktan sonra alabileceğim
mahmut iyidir yaaa :)Bu gün acayip yoğunum. biraz kafa dağıtayım diye girdim ama @nilsub cığımın dediği gibi tarla olmuş buralar. @moni ciğim tebrikler iyiki regli olmuşsun yoksa 2günde 1-2kg falan bizleri şoka sokacaktıntebrik ederim. Kaptan sayende kendimden şüphe ettim. kafa duman olmuş dedim ama gerçekten de vermiş bu arada bende listeye dönüş yaptım. ara öğünleri kafama göre takılıyordum şimdi tamamen liste. spor da olmayınca 500gr zor gitti. bu sabah da zaten sabit geldim. diyet yorgunluğu başladı ve bende 1tn mahmut istiyorum ama şu evi taşıdıktan sonra alabileceğim
teşekkür ederim canımmmMaşallah ne kadar özenle tutmussun, emeğe saygı
çok alemsin kız@0zlem tebrik ederim canım.fancynancy 2. @nilsub da 3. olmuşsunuz. hepinizi tebrik ederim
bende sondan 3. olmuşum
Beğenmenize sevindim canım ama çok teferruatlı olduYaa canım teşekkür ederiz çok güzel tutuşsun listeyi ben beceremem böyle şeyleri hiç
Kaptan ALLAH sana güç kuvvet versin. Nedir senin bu çektiğim? kurumda senden başka kimse yokmu canım. Ben kendim için diyordum kafayı yedim diye ama... ALLAH sana sabır versin.abowww ben neremle okuduysam o kadar iş yoğunluğu arasında regli oldum da yazınca monim bende 500 gr almış zannettim
kızlar kusura bakmayın
kaç gündür yoktum bugün işe başlayınca hangi işe bakacağımı şaşırdım bir de tunceli seyahati çıktı erteleyebilirsem önümüzdeki haftaya ertelemeye çalışacağım kafam çok karışıkkk
2 günde 21,5kg mı ?Kızlar, nasılsınız?
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kahvaltı, biraz toparlanma derken arkasından çay kahve faslı oluyor. Eşimle konuşmaya dalıyoruz. Bir bakıyorum saat 17-18 oluyor.
Bu arada tartı beni acayip sevindirdi bugün. Veremiyorum diye o kadar ağlanmamın üzerine pazartesi bildirimi yapayım.
Cuma: 86,4
Pazartesi: 64,9
2 günde 21,5kg mı ?
kız içinde ne saklıyordun da 2 günde gitti bu.
Evet bu daha mantıklı oldu9
Ayy Allah söyletti.
84,9 tabi ki ama umarım 60'ları göreceğim zamanlar da çok uzak değildir.
Evet bu daha mantıklı oldu
Nasıl olacakmış o?Mutlu oldum ama düşününce.
Şöyle 21 kilo gidince ne güzel olacak ama tabi yetmeyecek.
Bu arada kızlar, 16 Nisan itibari ile kilo vermek kolaylaşacak deniliyordu. Diyet yapmak da daha kolay olacakmış.
Nasıl olacakmış o?
Astroloji mi?
Boga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
Kizlar burclarin8z ne konusu acilmisken
akrep. dostuna sonuna kadar dost, düşman olmak istemezsinBoga burcu olmanin dezavantajini yasiyorum zaten. En obur burç maalesef
Kizlar burclarin8z ne konusu acilmisken
Kıyamam ya hormonlar tepreşiyor demek. :))Ben de öyle sandım? Vermemiş mi?
Ama kendime hic güvenemiyorum bugunlerde, o yüzden benim dedigime inanmayın
canım sorma şube de 2 kişiyiz şu an ınşaati devam eden 1000 civarı santiye var yetki bölgede ama işin içinden çıkamayınca genel müdürü yansıyor o da bize doğal olarakKaptan ALLAH sana güç kuvvet versin. Nedir senin bu çektiğim? kurumda senden başka kimse yokmu canım. Ben kendim için diyordum kafayı yedim diye ama... ALLAH sana sabır versin.
Aut ben tartilmadim ama herkes zayıfladin diyor cumaya kadar tartilmayacagimMutlu oldum ama düşününce.
Şöyle 21 kilo gidince ne güzel olacak ama tabi yetmeyecek.
Bu arada kızlar, 16 Nisan itibari ile kilo vermek kolaylaşacak deniliyordu. Diyet yapmak da daha kolay olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?