- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.721
Günaydınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 arasi canim o bile super etkili ilerleyen zamanlarda yukseltirim direnci hatta direnc ile interval yaparim.Menün çok güzel. Eliptikle iyi kaynaşmışsın canım :)
Direnci kaçta kullanıyorsun?
kaç günden beri bende yapamadım canım eliptik ya oğluşumun hastalığı dünde ben keyifsiz oldum biraz bugun 20 dk olsa yapmam lazım1-2 arasi canim o bile super etkili ilerleyen zamanlarda yukseltirim direnci hatta direnc ile interval yaparim.
Uyumadan oncede 40 dakika kullanim diyordum. Gece 12'de denedim ama 5 dakika bile yapmadan indim geri. Uzerimde tatli bir yorgunluk vardi.
Hizimda 20-35 arasi degisiyor. Son bir kac dakikada cok yavas yapiyorum oda Stretching gibi oluyor boyle gere gere esneye esneye ohh ne guzel.![]()
Bizde önümüzdeki ay düşünüyoruz bakalım artık.Annem pazartesi yurtdışı turuna çıkıyor kankileriyle ve ben çok kıskanıyorum o ayrı konuPasaportla gidiyorlar canım.
Hoşgeldin canım. Evet grupta emziren annelerimiz var.Grupta emziren anne var mı acaba? Diyet sütü etkiledi mi? Ben de katılmak istiyorum size ama zaten az olan sütüm de biter diye cesaret edemiyorum![]()
Bende cuma günü komşumun mevlüt programına katıldım. Tabi kürtçe okuttukları için hiçbirşey anlamadım. Ama atmosver olarak güzeldi. Sizinkide gönlünüzce olur inşallah.günaydın şekerler,musmutlu kaçamaksız çok güzel bir tatil günü geçirin inşallah
dün ablam yengem ve yeğenim ile eminönü nün altını üstüne getirdik çok keyifli bir gündüsaatlerce gezdik dolaştık
bebişin bebek mevlidinin eksiklerini aldım,yasinleri de hazırlanıyor çarşamba günü alıcam
hafta sonu olması sebebiyle çok kalabalıktı o yüzden sıkıntı çektik hafta içi gitmek çok mantıklı
kahve bile alamadım bir sıra vardı mehmet efendinin önünde ucu bucağı yoktu
dönüşte balık ekmek yiyelim dediler,ben ekmeğimi kağıda boşaltıp sadece balığını yedimevden çıkarken ara öğünümü yapmıştım zaten arada da kuru üzümümü ve kan hapımı içtim.yanıma chia tohumu almıştım ikindi ara öğünüm için ama balık yeyince ayran içemedim malum o kaldı bi tek
fatihte çayımızı içip final yaptık
eve geldiğimde saat geç olmuştu salata yedimdiyetisyen gözetiminde olunca kaçamak yapamıyorsun
![]()
Nasıl oldu hala iyleşmedi mi?? Nazlı olması çok zor ya. Allah kolaylık versin sanakaç günden beri bende yapamadım canım eliptik ya oğluşumun hastalığı dünde ben keyifsiz oldum biraz bugun 20 dk olsa yapmam lazım![]()
sağol canım bugun daha iyi şükür güzel kahvaltı yaptı geceden beri kusamadı geçti artık galibaNasıl oldu hala iyleşmedi mi?? Nazlı olması çok zor ya. Allah kolaylık versin sana
Teşekkürler:) 4.5 aylık yeni yeni başladım ek gıdaya kısmen tadımlık veriyorum henüz.Hoşgeldin canım. Evet grupta emziren annelerimiz var.servey
fancynancy . Gelince sana yardımcı olurlar. Bebeğin ne kadarlık. Ek gıdaya başladın mı??
teşekkür ederim canımcımBende cuma günü komşumun mevlüt programına katıldım. Tabi kürtçe okuttukları için hiçbirşey anlamadım. Ama atmosver olarak güzeldi. Sizinkide gönlünüzce olur inşallah.
Gecmis olsun canim cocuklarimiz hastalaninca mız mız olmasalar bile annelerde huzursuzluk oluyor.Allah'im daha kotu hastaliklardan korusun butun cocuklari..kaç günden beri bende yapamadım canım eliptik ya oğluşumun hastalığı dünde ben keyifsiz oldum biraz bugun 20 dk olsa yapmam lazım![]()
minnak kuzuna geçmiş olsun canımcımsağol canım bugun daha iyi şükür güzel kahvaltı yaptı geceden beri kusamadı geçti artık galibaama çok mız mız yanından kaldırmıyor beni yanımdan gitme sen gidince kuscam geliyo diyo
![]()
Oyy yerim o yaramazısağol canım bugun daha iyi şükür güzel kahvaltı yaptı geceden beri kusamadı geçti artık galibaama çok mız mız yanından kaldırmıyor beni yanımdan gitme sen gidince kuscam geliyo diyo
![]()
Sıkı bir diyet olmasada en azından kilo almamaya çalışarak dikkat edebilirsin. Yine tecrübeli anneler net bişey söyler.Teşekkürler:) 4.5 aylık yeni yeni başladım ek gıdaya kısmen tadımlık veriyorum henüz.
Teşekkürler haber bekliyorum annelerdenSıkı bir diyet olmasada en azından kilo almamaya çalışarak dikkat edebilirsin. Yine tecrübeli anneler net bişey söyler.