- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma toparlamam gerek bu hafta hedefım buyukbu 16 nisan sana yaramadı anlaşılan
kim demişti onu dolunay falan filan diye. bak bu da bos umutmus![]()
Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesınbence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit![]()
10 tur demek min 100 dk ve 10 000 adım yapar yanlış anlasılmasınYuruyus yolunda 10 tur attım![]()
Izne de çıktım, evde zaman gecmek bilmiyormuş cidden alışık degilim
Son 5,9 kg![]()
Sabah tartıda nerdeyse başladığım kilomu görmeye az kalmış gördüm, ipleri aldım elime. İlk gün için idare edin beni :)
Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesın![]()
ALLAH yardımcın olsun kaptan. birbirimize destek olur senin yokluğunu aratmayizkızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğiminatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama
medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
aaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de5 mesaj yazmayanları ifşa etçem :) takımım nerdesiniz?
Ben misafirliğe gitmiştim. Yeni geldim.5 mesaj yazmayanları ifşa etçem :) takımım nerdesiniz?