Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim inatettimolacak inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama medusa38 medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın

Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)

Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep

Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje

Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt

Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık

Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata

Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah

Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)

morordek morordek moni moni ebrusonmez ebrusonmez

Sabah tartıda nerdeyse başladığım kilomu görmeye az kalmış gördüm, ipleri aldım elime. İlk gün için idare edin beni :)

Servey mode; on

Ay canım menü yazmaya başlaman bile başlangıç senin için, dön aramıza canım ya :KK19: hemen gitsin kilolar :KK15:

Servey mode; off

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim inatettimolacak inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama medusa38 medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
ALLAH yardımcın olsun kaptan. birbirimize destek olur senin yokluğunu aratmayiz ;)

Back
X