Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de :KK48::KK48::KK48:

Et kuzucum, bundan sonra et :)

Ben misafirliğe gitmiştim. Yeni geldim.

Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorum :( öff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)

Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)

Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep

Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje

Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt

Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık

Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata

Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah

Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)

morordek morordek @moni @ebrusonmez

Sporumu 40 dk tempolu bebek arabalı yürüyüş olarak güncelliyorum :)

Et kuzucum, bundan sonra et :)

Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorum :KK43: öff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)
ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum:olamaz:

ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum:olamaz:

Venüs mü tepti, mars mı yuvarladı naaptıysa bilmem nilgünüm yaa. Düzeliyo diyolar dur bakalım, ben adımımı attım, su, spor tamam en azından :)

Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)

Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep

Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje

Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt

Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık

Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata

Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah

Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)

morordek morordek @moni @ebrusonmez
Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmis :KK9: cok guzel menu bence, devamını bekliyoruz ;)
vak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bul :KK19::KK70::KK70::KK70::KK70:
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben :63:

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.:KK43:

Özlemcim haklısın, geçicek ama. Sizin ölçüler ne alemde? Sen incelip sıkılaşıyosundur bence kesin.

Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmis :KK9: cok guzel menu bence, devamını bekliyoruz :KK66:

Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben :63:

Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)

Kızlar salataya gelin :kk77:
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
IMG_5982.webp

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.:KK43:
Moral bozmak yok, bırakmak yok, haydi haydi canlanın :KK73:
Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)
:KK15:
Kızlar salataya gelin :kk77:
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1984108
Pek guzel gorunuyor afiyet olsun :kk77:

Hahah bu durumu da yükselen burçlara mı baglasak? Ama sen yükselenim de boga demistin sanırım degil mi? Tutmadı sanırım :KK48:
Öyle ama bende bilemedim şimdi :-)

sıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu. :olamaz:
Onun da anne krizi tutmuş ya kıyamam :anne:

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit :KK70::KK70::KK70:
O zaman ben kesinlikle boğa falan değilim desene :KK25:

Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesın:KK70:
:KK70:

10 tur demek min 100 dk ve 10 000 adım yapar yanlış anlasılmasınEn Büyük TÜRKİYE

Oh oh, aşındırdın kız yolları yürüye yürüye :21:
Birşey kalmamış ya, sen eritirsin 2 haftada onu :super:

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
@moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
Kaptanım kuş gibisin valla hop oraya uçuyorsun hop buraya :-)
Bi rahat bırakmıyorlar seni, iyi yolculuklar ve kolay gelsin canım

Back
X