- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.861
25dk jessıca
17dk buttworkout
2.5dk ab challenge day2
17dk buttworkout
2.5dk ab challenge day2

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kolay gelsin sanada canım çocuklarla uğraşmak çok zor dünden beri nervresim çarşaf yıkıyorum bugunde temizlik yaptım yoruldumsıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu.![]()
sağol canım dünden beride temizlikle uğraştım bittimnilsub kuzucum nerelerdesin? Oğluşun iyileşmiş sanırım, onunla geçmiş olsun.
konuş ortim arkandayımaaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de![]()
aaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de![]()
Ben misafirliğe gitmiştim. Yeni geldim.
sağol canım dünden beride temizlikle uğraştım bittim![]()
konuş ortim arkandayımben bi yeşil çay yapayım bugun içemedim
![]()
vak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bulAy o temizliği benim de yapmam lazım ama tek başıma beceremem hayatta
Oo hemen birlik olunmuş, yetiş ördekimmorordek
Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)
Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep
Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje
Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt
Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık
Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata
Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah
Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)
morordek @moni @ebrusonmez
ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorumEt kuzucum, bundan sonra et :)
Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorumöff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)
vak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bul![]()
ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum![]()
Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmisMerhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)
Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep
Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje
Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt
Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık
Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata
Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah
Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)
morordek @moni @ebrusonmez
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim benvak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bul![]()
Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.![]()
Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmiscok guzel menu bence, devamını bekliyoruz
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben![]()
Moral bozmak yok, bırakmak yok, haydi haydi canlanınBende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.![]()
Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)
Pek guzel gorunuyor afiyet olsun
Pek guzel gorunuyor afiyet olsun![]()
Mmm, nefiss, afiyet olsun canım.
Öyle ama bende bilemedim şimdiHahah bu durumu da yükselen burçlara mı baglasak? Ama sen yükselenim de boga demistin sanırım degil mi? Tutmadı sanırım![]()
Onun da anne krizi tutmuş ya kıyamamsıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu.![]()
O zaman ben kesinlikle boğa falan değilim desenebence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit![]()
Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesın![]()
10 tur demek min 100 dk ve 10 000 adım yapar yanlış anlasılmasın![]()
Oh oh, aşındırdın kız yolları yürüye yürüyeSon 5,9 kg![]()
Kaptanım kuş gibisin valla hop oraya uçuyorsun hop burayakızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
@moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın