Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay niye oyle diyorsun ben burda bakıyorum Mart-Nisan annelerine doğum yapmışlar hala giriyorlar foruma, yok emmiyor yok uyumuyor diye yazıyorlar. Ben neden onlardan biri olmayayım yani :KK70: emmese de uyumasa da girer yazarım :KK70:
şaka bir yana uslu uykucu emen bir bebiş olur inşALLAH:dua: Umutçuk...:KK46:

hayırlı akşamlar kızlar:KK3:
ayy anca fırsat bulabildim buraya:KK75:
bugün diyetisyen günümdü sıra beklemekten zaten var olan başağrım daha da arttı lodos bi yandan yorgunluk uykusuzluk bi yandan..değişik bir hallerdeyim:KK51:
geçen gece gelinim rahatsızlandı yüksek ateş,birde göğsü şişti ağrı yapıyordu bebekle ilgilendim:anne:sonra anneciğini doktora götürdük kanındaki mikrop oranı fazla çıktı emzirdiği içinde çok fazla ilaç veremiyorlar daha hafif ilaçlarda haliyle iyileşme sürecini uzatıyor:KK51:zor bir gece geçirdi neyseki serum biraz rahatlattı,bu sabah da tekrar serum takıldı şimdi daha iyi çok şükür.dün gecede ailesi sürpriz yapıp geldiler(başka şehirde yaşıyorlar)çok iyi denk geldi hem anneciğide ilgileniyor ,moral de olmuş olduHoppa
bendebugün diyetisyene gidebildim yoksa iptal edecektm bırakıp gidemezdim:KK24:
hemen rapor vereyim,birazdan da yeni listemi paylaşırım:KK6:
bu hafta regl haftamdı ve kaçamak yapmadım fakat öğün saatlerim uzadı ara öğünler kaynadı böylelikle çok fazla kilo kaybı olmadı haliyle:cry:
hmen rapor vereyim,
diyetisyenin tartısı evdeki tartımdan fazla tartıyor

kilo:101,3
fark:2,3
giden yağ:1,1
ne diyelim Allah bereket versin:süslü::nazar:

hyemen banuşumunda raporunu vereyim:
kilo:112,3
fark:0,7
banuşumunda regl haftası başladı ve ara öğünleri kaçtı yoğunluğundanHoppa

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit :KK70::KK70::KK70:
ayy nedir bu boğalardan çektiğimiz:işsiz:benim küçük oğlan boğa hemde ne iş buyurmak peh:KK62:
en son zayıflamamı buyurdu ve diyete başladım:KK70:sıkıyosa başlama:KK70::KK70:

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
kaptancım sana kolaylıklar diliyorum:KK60:
hiç merak etme ne kadar yoğun da olsam takımla ilgilenirim gözün arkada kalmasınHoppa

:KK70: :KK70:

Aa ben de onu akrep için duymuştum hangisine inansak :KK70:

Hahah ya aslında tahmin edebiliyorum öyle olacağını da gene de meydanı boş bırakmak istemedim :KK70: ama yine de doğursun da kurtulalım moduna girmeyin siz, ben fırsat buldukça gelirim :KK70:

hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık:KK70::KK70::KK70:

Yalan diyemem valla canım morordek morordek :-)
Sağlıklı olun huzurlu olun gerisini boşverin :anne::KK200:

bugün diyetisyen günümdü sıra beklemekten zaten var olan başağrım daha da arttı lodos bi yandan yorgunluk uykusuzluk bi yandan..değişik bir hallerdeyim:KK51:
geçen gece gelinim rahatsızlandı yüksek ateş,birde göğsü şişti ağrı yapıyordu bebekle ilgilendim:anne:sonra anneciğini doktora götürdük kanındaki mikrop oranı fazla çıktı emzirdiği içinde çok fazla ilaç veremiyorlar daha hafif ilaçlarda haliyle iyileşme sürecini uzatıyor:KK51:zor bir gece geçirdi neyseki serum biraz rahatlattı,bu sabah da tekrar serum takıldı şimdi daha iyi çok şükür.dün gecede ailesi sürpriz yapıp geldiler(başka şehirde yaşıyorlar)çok iyi denk geldi hem anneciğide ilgileniyor ,moral de olmuş olduHoppa
bu hafta regl haftamdı ve kaçamak yapmadım fakat öğün saatlerim uzadı ara öğünler kaynadı böylelikle çok fazla kilo kaybı olmadı haliyle:cry:
hmen rapor vereyim,

Gelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyor :KK43: inşallah çabucak toparlar.

Çok da güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim. :nazar:

hmen rapor vereyim,

Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once

o anada:anne: biz şam babasımıyız:KK70::KK70::KK70:

Hahah, ilahi nilgünüm :)
ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan
bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre:KK70::KK70::KK70::KK70:

Tehdite bak, taam sustum, içindeki dexter çıkmasın açığa :)

hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstün:KK70::KK70::KK70::KK70: bunları fazla hayal kurma diye yazdım:KK70::KK70::KK70:

Ayy, bırak yaşasın öğrensin kız, aklıma geldi o halim anlatınca sen.

moni moni ablacım geçmiş olsun gelinine, bende olmuştum mastit, pek zor valla. Antibiyotiğini içsin güzel beslensin geçer inşallah bi kaç güne. Seni de tebrik ederim, 2 haneli rakamlardan hiç çıkma inşallah bi daha.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Herkese hayırlı geceler :KK68:

Kulaklarım çınladı bir bakayım dedim :D

Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once

Ahanda çınlamanın sebebi ortaya çıktı :KK48:
Demek öyle heeee :63: küstüm :KK48: şaka şaka hiç küsermiyim ;) Ne güzel motive oluyoruz işte ha bu takım ha diğer takım ;) şükür artık çoğu zaman laptobdan giriyorumda her yere damlayabiliyorum :D

Valla sorma Ayşem bu hafta gitmemiştir gitmemiştir dedi durdu tartıya çıkana kadar çıkışta kendi şok olmuştu :D :D :D
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip sağlıklarımıza kavuşuruz ;)
Bu haftaki listemi ben çok beğendim ( geçen haftanınkide iyi di aslında ama benim hem yoğunluklar hemde ızgara tarzı nedense pek sevmedim ki normalde et obur biriyimdir :)
Bu hafta daha da hoşuma gitti ve kesinlikle harfiyen uyacağım ;) hatta yarın akrabalardan birinde kuran var öğlen yemeğimi yiyip gideceğim ama ara öğünümü de yanımda götürürüm ;) kesinlikle artık sağ olsun akrabalarda ısrar etmiyor ye diye benim kararlılığımı gördüklerinden beri ;)

Bugün diyetisyenin kapsında bir kızla tanıştım 5 ayda tam 30 kg vermiş :rolleyes: kız şu anda benden 1 kg az düşün artık üstelik daha gencecik 21 yaşında ;) onunla sohbet edince hele iyice gaza geldim ;) şansa hep aynı güne kontrole deng geleceğiz o gününü değiştirmezse tabi :) artık kendime onu gizli rakip ilan ediyorum :D hedefim onu ilk fırsatta geçmek olsun hem motive olurum :D

moni moni Ayşem aklımdayken söyliyeyim :) hani bizim Kayserili Öğretmen Gülşen vardı ya ;) o sana çok selam söyledi ve helal diyor ;) malum tüm Türkiyenin gözü üzerimizde :D bir tek caminin minaresinden birde kahvede duyursam duymayan kalmayacak :D görmemişin diyetisyen kontrolü olmuş tutmuş listenin ucunu koparmış :D

hmen rapor vereyim,

Gelinine cok gecmis olsun Aysecim, insallah toparlar kısa sürede, ailesi de gelmis, bi nebze rahatlamissindir.
Cok guzel kilo vermissin regl haftası olmasına ragmen bence ;)
ayy nedir bu boğalardan çektiğimiz:işsiz:benim küçük oğlan boğa hemde ne iş buyurmak peh:KK62:
en son zayıflamamı buyurdu ve diyete başladım:KK70:sıkıyosa başlama:KK70::KK70:
Ayy bir Boğa anası. Nasıl zor mu monicim, beni neler bekliyor tavsiyelerin var mı? :KK48:
Kız sen de orti ayağına beni arkamdan mı vuruyosun, yaşasın öğrensin falan :KK48:

Gelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyor :KK43: inşallah çabucak toparlar.

Çok da güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim. :nazar:
teşekkür ederim canımcım:KK60:

evet canım mastit olmuş:KK51:yanlarından geldim şimdi daha iyi çok şükürHoppa
banada iyi geldi 5.takım:süslü:inşallah canım artık göreyim şu 99u çatlıcam:KK28:

Hahah, ilahi nilgünüm :)

Tehdite bak, taam sustum, içindeki dexter çıkmasın açığa :)

moni moni ablacım geçmiş olsun gelinine, bende olmuştum mastit, pek zor valla. Antibiyotiğini içsin güzel beslensin geçer inşallah bi kaç güne. Seni de tebrik ederim, 2 haneli rakamlardan hiç çıkma inşallah bi daha.
teşekkür ederim canımcım:KK60:amin inşallah:KK68:
moni moni Ayşem aklımdayken söyliyeyim :) hani bizim Kayserili Öğretmen Gülşen vardı ya :KK66: o sana çok selam söyledi ve helal diyor :KK66: malum tüm Türkiyenin gözü üzerimizde :KK70: bir tek caminin minaresinden birde kahvede duyursam duymayan kalmayacak :KK70: görmemişin diyetisyen kontrolü olmuş tutmuş listenin ucunu koparmış :KK70:
ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyoo:KK70:aleyküm selam sende çok selam söyle Hoppakaçak nereelrdeymiş niye uğramıyor takıma:KK4:

Gelinine cok gecmis olsun Aysecim, insallah toparlar kısa sürede, ailesi de gelmis, bi nebze rahatlamissindir.
Cok guzel kilo vermissin regl haftası olmasına ragmen bence :KK66:

Ayy bir Boğa anası. Nasıl zor mu monicim, beni neler bekliyor tavsiyelerin var mı? :KK48:

Kız sen de orti ayağına beni arkamdan mı vuruyosun, yaşasın öğrensin falan :KK48:
teşekkür ederim ördekim:KK60:
canımcım boğalarla inatlaşmıcan direk he dicen kafan rahat olacak:KK70:mesela onlardan çok bilemeyiz haddimize değil:KK59:

ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyoo:KK70:aleyküm selam sende çok selam söyle Hoppakaçak nereelrdeymiş niye uğramıyor takıma:KK4:

Okullar var ya daha o yüzden fırsatı olmuyor hiç kkya bakmaya ama whatsuppdan devamlı yazışıyoruz ;) oda 65 kg ama hala vereceğim diye tutturuyor kiloluyum diyip duruyor :KK47: Bakalım okullar bir tatile girsin onuda tekrar çekeriz bu taraflara da motive olur kalan 3 - 4 kiloyuda verir ;)

morordek morordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın

Kolay gelsin kaptanım, bolca koşuşturma olacak desene.
Aman dikkat et kendine yollarda.

Kızlar salataya gelin :kk77:
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1984108

Ne kadar lezzetli duruyor öyle fancy'cim.
hmen rapor vereyim,

Monicim harikasın. Çok iyi gidiyorsun gerçekten.
Bu arada ne kadar iyi bir kayınvalidesin. Maşallah. :nazar::nazar:

morordek morordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?

Kolay gelsin kaptanım, bolca koşuşturma olacak desene.
Aman dikkat et kendine yollarda.

Ne kadar lezzetli duruyor öyle fancy'cim.

Monicim harikasın. Çok iyi gidiyorsun gerçekten.
Bu arada ne kadar iyi bir kayınvalidesin. Maşallah. :nazar::nazar:
canım benim teşekkür ederim:KK60:

moni moni cigim çok tebrik ederim gelinin içinde geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir :KK9:
nilsub nilsub tmm geçmicem seni kesme beni daha evlenicem:olamaz:
lydznp lydznp ben de annemin kuçağına gideyim bari bu gece:KK48:
toplight toplight ne gezdin be kaptanım hayırlı yolculuklar arada yaz özletme kendini:KK19:
0zlem 0zlem kuzum sen bizim ornegimizsin yapma böyle düşüşler:oops:
morordek morordek canım valla seni gördükçe çok heycanlaniyorum her gün uyaninca bakıyorum hemen ordekimiz doğurmuş mu diye:skandal:
aytozuvegece aytozuvegece sen niye düşüşe geçtin cnm hemen toparlanmalisin:sinirli:

Menü
Sabah (oglen)
1 dilim tbe
Domatesli yumurta
2kk peynir
Ara
Orta türk kahvesi
Aksam
1kase sehriye çorbası
3yk yeşil fasulye
Salata
Yarım dilim ciya tohumlu tbe