- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.021
Ilkı annesı ıkıncı kızı gıbı demek kı neymış
öyle cocukla sen de vakit geçirmek istiyorsun. seni yormuyor. yemek de önemli. ALLAH cümlemizin evladını yemek seçmeden yiyen çocuklardan etsin inşALLAHHadi insallah darısı başıma :)
Aslında cocuk dediğin hareketli olur zaten, önemli olan huysuz olmaması :) bizimki de hareketli olsun ama huysuz, aksi olmasın yeter ki :)
kıskanma canım sen. spor yapan herkes seni etiketliyor zatençok darıldım, bütün liste burda bi ben yokum, niye beni sormuyosunnnn
ayyy ne biçim kıskanmışım ama
aşklarımız hep daim olsun canım:)Senin temponda zor görünüyor tatlım
Böyle de hiç motivasyon vermediğimin farkındayım ama çok yakınmış tarih.
Sende düzelme, hepimiz serveyiz olalım
Regl dönemleri sıkıntılı oluyor, ödemdi vs. Sıkma canını. Bu kararlılıkla devam et rejimine canım
Ay aşka bak, maşallah. Allah daim etsin hepimizin aşklarını
Aman da aman, güle güle giysin kuzucuk cicilerini.
ben daha motivasyonumu kazanamamıştım amaYarın persembe ne cabuk yahuuu
inşALLAH görürsün canımYarın aksama etlı yesıl fasulye yaptım m
Cumaya 69 u ucundan gorur muyum bakalımm
ah bu çocuklar ALLAH hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin. oyle böyle büyüyorlar. 14-15 yaşından sonra bağımsızlıklarını ilan ediyorlar. biz oğlum küçükken her haftasonu ya sinema ya tiyatroya giderdik. en son 3yil once birlikte hızlı okuma kursuna gittik. bir daha da benimle biryere gitmedi. heryere kankalarla gidiyor. acaba kursu mu beğenmediBende bi-fit e gitmiştim kızım 1,5 yaşındayken, olmuyordu bırakmıştım. Çocukla en güzeli pusetle gezinti canım.
Benim oğlan hiç sevmiyor pusetiİlla elimden tutup yürüyecek, çok işim var onla çoook.
Hahaha, korkma kız korkma. Benim kızım da çok sakin bir çocuktu. Çıtını çıkarmazdı vallahi 3 ay sesini duymadım çocuğun, ağlamıyordu. Korktum doktora sordum güldü adam bna ya :) Herkesin gökte aradığını yerde bulmuşsun demişti. Sürekli dr kontrolünde olduğundan tuhaflık olsa sezerdi herhalde diyip bekledim. Birde acayip uyurdu, gece süte bile kalkmazdı, ben zorla kaldırıp emzirirdim. Şimdi ana sınıfına başladı kuduruğun önde gideni. Erkek fatma ya.
Oğlum da tam tersii. Saat başı kaldırıyor uykumdan süt için fırlama beni. Hemde ciyak ciyak bağırarak ağlıyor, korkarak uyanıyorum o derece.Bakalım büüyüyünce nasıl olacak
Her türlü çok tatlılar amaaaaa
Hahahahaaa, anam senin oğlan fenaymış
Benim kız çok hareketliydi, oğlum da çok sakindi aksine, durmadan onu kontrol etme ihtiyacı duyup karnımdan dürtükleyip duruyordum
Bizimkine dürtme ihtiyacı kalmıyor, karnımdayken bile uyusun diye sessiz zamanlarını kolluyorumsağ tarafıma doğru ayağını uzatıyor, o zaman minciriyorum dayanamayıp
Hindistan cevizli barı ben de deneyeyim bari sürekli tatlı aseren biri olarak. Tatlı selalelerine atsanız beni hayır demem
maşallah kız
hicde 7li gibi durmuyorsun ama. incecik görünüyorsun:) fotoshop mu yoksaBu hafta ınanıyorum ben artık 6 lı rakamlardan bahsedecegımmm
Günaydın canım ortim..:)günaydın güzeller
Hurma severim canım bugün markete ugrama fırsatım olursa bakayım. Hangi reyonda peki bisküvi çikolata bölümünde mi?Bana ne oluyor bilmem küçük danam 16 aylık olmuş bu arada hani süt veriyorum diye bahane de edememama senin istemen çok normal canım.
Hurma seviyorsan büyük ihtimalle beğenirsin, chia lı olanı zaten bende pek sevmedim.
Ay o ayakları nasıl öpeceksin Umut kuzu doğduğunda, hamilelik çok güzel çok mucizevi bir şey valla. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin.
Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)Merhabalar benude aranıza alın dün 57.500 ile başladım aylardır 56-57 kiloda takılıyım inş sizin desteğinizle veririm
Amin canım insallah. Yemesi uykusu iyi olduktan sonra zaten bir anne başka ne isteröyle cocukla sen de vakit geçirmek istiyorsun. seni yormuyor. yemek de önemli. ALLAH cümlemizin evladını yemek seçmeden yiyen çocuklardan etsin inşALLAH
ay ben öyle hiç doymuyorum ya sütle muzla smotie filan kesmiyor beni ne yazık kiBu sabah gec uyaninca kahvalti hazirlayamadim
1 kutu sut ve muz attim cantama onu yiyecegim birazdan
olur mu ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?