Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi insallah darısı başıma :)

Aslında cocuk dediğin hareketli olur zaten, önemli olan huysuz olmaması :) bizimki de hareketli olsun ama huysuz, aksi olmasın yeter ki :)
öyle cocukla sen de vakit geçirmek istiyorsun. seni yormuyor. yemek de önemli. ALLAH cümlemizin evladını yemek seçmeden yiyen çocuklardan etsin inşALLAH

aşklarımız hep daim olsun canım:)

ah bu çocuklar ALLAH hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin. oyle böyle büyüyorlar. 14-15 yaşından sonra bağımsızlıklarını ilan ediyorlar. biz oğlum küçükken her haftasonu ya sinema ya tiyatroya giderdik. en son 3yil once birlikte hızlı okuma kursuna gittik. bir daha da benimle biryere gitmedi. heryere kankalarla gidiyor. acaba kursu mu beğenmedi

Günaydın kızlar, biz yine kontrole gidecegiz. Bakalım nasılmış Umut :)
Hurma severim canım bugün markete ugrama fırsatım olursa bakayım. Hangi reyonda peki bisküvi çikolata bölümünde mi?
Zaten bebek ayaklarına dayanamıyorum ısırasım geliyor minicik minicik Umut'un çekeceği var ya haşin seviyorum birazcık
Merhabalar benude aranıza alın dün 57.500 ile başladım aylardır 56-57 kiloda takılıyım inş sizin desteğinizle veririm
Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)
öyle cocukla sen de vakit geçirmek istiyorsun. seni yormuyor. yemek de önemli. ALLAH cümlemizin evladını yemek seçmeden yiyen çocuklardan etsin inşALLAH
Amin canım insallah. Yemesi uykusu iyi olduktan sonra zaten bir anne başka ne ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…