Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy gözüm korktu. Yani şöyle sevilmelik tatlı tatlı uyuyan, ağlayıp bağırmayan, akıllı uslu bir bebek yok mu??

Kuzucum Allah sağlıklı bebiş versin. bi şekilde büyüyorlar işte :)

Kimseye laf söyletme ortim, beni meZun etcen daha :)

Valla anne karnında hareketli olanlar doğunca da hareketli oluyorlar ama deneyelim bakalım tutacak mı sende de :)

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yumurta, 4 yeşil zeytin, 5 topi peynir, 1 dl etimek

Ara; 1 avuç leblebi ( neden yedim bilmiyorum, su içiriyor ama :)) şekersiz nescafe

Öğle; tavuk şiş, tarçınlı yoğurt

Ara; 2 kupa yeşil çay, biraz leblebi

Ara; cıs (akşam yok hayır diyemedim)

Su; 2,5 lt
Spor; 40 dk tempolu yürüyüş

morordek moni ebrusonmez

Günü saat 5 itibariyle kapadım malum cıs yüzünden, ceza veren var mıydı? 300 zıp zıp yapayım eve gidince ceza olarak

Valla anne karnında hareketli olanlar doğunca da hareketli oluyorlar ama deneyelim bakalım tutacak mı sende de :)
Göreceğiz bakalım ama hareketli olmazsa baya şaşırtacak beni, çünkü karnımda çılgın hareketler yapıyor çoğu zaman
Günü saat 5 itibariyle kapadım malum cıs yüzünden, ceza veren var mıydı? 300 zıp zıp yapayım eve gidince ceza olarak
Kendi cezanı kendin vermişsin kuzum zıpla bakalım

Yok sekerım o kdr degıl yw 1,5 kg fazlaydı yarım kg falan gıttı

Selam kizlar
Bugünkü menumu paylasiyorum hemen
Sabah
yarim dilim cavdar ekmegi
2 topi peynir
Kucuk bir küp süzme peynir
Acı biber
7 zeytin
Çay

Ögle
Marul
Yugurtlu çiğ semizotu (çörekotu var üstünde de)

Ara: 1 top kakaolu do durma

Akşam
Kücük bir tabak pırasa (once az suyla hasladim sinra cok az yagda kavurdum)
Yarım dl. Çavdar ekmegi
Lor peyniri
Bir avuç fındık + bir yudum bitter cikolata

Kapanis: nescafe

Bu günü de bitirdim nasil sizce ?

Durmus durmus tam acilmis Cocuk
canlari sagolsun da bir sekilde katlaniyor insan.
benim kizim da 1 yasina kadar çok sakindi bizi hiç yormadi yurumeye baslayinca azitti
sulalede yaramazligi ile meshur o derece ama olsun saglikli ya diye dusunuyorum hep

Bence menun gayet iyi canim dengeli olmus

benim Baha da karmında cok hareketiydi. bebekliği de çocukluğuda. ama erkek cocugu zaten oyle olur. bu uslu olanı yani huysuz değil yemek sorunu yok temiz titiz olunca uslu oluyor

iyi akşamlar kızlar
güzel ,yorucu, sıcak bir günün ardından yorulmuşum,eşimle eminönü kapalıçarşı mısır çarşısı derken baya bi yürüdük
onbin adım atmışımdakika olarak 2 saat diyelim
minnak kuzumun yasinlerini ve diğer eksiklerini aldık artık cuma gününe pilavı ve tavuğu kaldı hazırlanacak
yarında temizlik günümerken yatıcam sabah erken kalkmam gerekiyor,nasılda uykum var
cümleten iyi geceler

Ha bir de bu arada benim ilk kizim karnimdayken pek hareketli degildi ama acaip ultra super über hareketli ve aktif bir bebek oldu.
2.si karnimda kipir kipirdi ay ben yandim dedim ama cikinca gayet uslu durdu

Belli olmuyor yani bebek milleti
Hadi insallah darısı başıma :)
benim Baha da karmında cok hareketiydi. bebekliği de çocukluğuda. ama erkek cocugu zaten oyle olur. bu uslu olanı yani huysuz değil yemek sorunu yok temiz titiz olunca uslu oluyor
Aslında cocuk dediğin hareketli olur zaten, önemli olan huysuz olmaması :) bizimki de hareketli olsun ama huysuz, aksi olmasın yeter ki :)

Spor olarak ankamall dolaştım (ne kadar sayilmasa da cok yorucuydu
Epey de su içtim
Yaa bugun 6 ile 7.30 arasi bende ankamall daydim belki de karsilastik :)
Kiz hadi bakalim hayirli olsun simdiden bu arada ben bu gun yaklasik )17000 adim atmisim ptesi 11000adim atmistim dun 6000
Bu arada kizlar bendr iphone 5 vardi kafayi yemisti sarji hic dayanmiyordu seyahatlerde 2 guc bankasi birden dolasiyordum yanimda o telde de adimsayar yoktu yeni tel adim pazar gun o gunden beri bakiyorum hedefim gunluk min 10000 adim atmak bakalim nasil olaxak

Selam menümü yazayım hemen
Sabah yarım dilim tbe
Peynirli omlet 2yumurtadan
Öğlen
Bezelyeli kıymalı milföy böreği 1 tane
1 bardak yoğurt
Salata
Ara
Orta türk kahvesi
Aksam
4 minik fırın köfte
2yk bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
2-2.5lt su
12 bin adımım var
Gece için de elmam var

çok darıldım, bütün liste burda bi ben yokum, niye beni sormuyosunnnn
ayyy ne biçim kıskanmışım ama

Senin temponda zor görünüyor tatlım
Böyle de hiç motivasyon vermediğimin farkındayım ama çok yakınmış tarih.

Hehhh soyleee herkesı kendıme benzetıp duzelcem inşşşş
Sende düzelme, hepimiz serveyiz olalım

günaydın kızlarrr
dehşet şekilde motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ya
her regl sonrası tartıdaki artılar asırı moralimi bozuyor
bu hafta ne olacak bilemiyorum.
çok canım sıkkın

Regl dönemleri sıkıntılı oluyor, ödemdi vs. Sıkma canını. Bu kararlılıkla devam et rejimine canım

Ay aşka bak, maşallah. Allah daim etsin hepimizin aşklarını

Aman da aman, güle güle giysin kuzucuk cicilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…