Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Desene her türlü açığı kapatıyorlar.

Akıllı uslu olsun inşallah.
Kimseye laf söyletme ortim, beni meZun etcen daha :)
tabiki -1' i duyunca kesin bu sefer olacak dedim.
Cıssta çok ağır bişey değilse menün muhteşem.
Ayy çok şirin yaa

çok darıldım, bütün liste burda bi ben yokum, niye beni sormuyosunnnn
ayyy ne biçim kıskanmışım ama

beni de sormamış

Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.

duphalac aynı şerbet valla, içememiştim ben, kaldı ki bekunis gibi etki de etmedi bende

Benim oğlan hiç sevmiyor puseti İlla elimden tutup yürüyecek, çok işim var onla çoook.

benimki de o aylarda öleydi, sonra bayıldı, şimdi park sevdasından istememeye başlıyo

Ayyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydum motıvasyon olsun dıye

kız hatun çıtır ve çook güzel, daha önce koymuştu resmini. bakmayın o resme

Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum

vee yine gelmiş foto :)

aşık servey resmen, gözlerdeki o ışıktan anladım :)

Kızlar bende durumlar kötü Dikkat ediyorum ama kilo alıyorum. Kaç gündür de menü yazacam hep unutuyorum.

yapma ebruşum yapma acil el at, bu arada o gezme senin bu mevlüt benim geziyosun tabi.

tabiki -1' i duyunca kesin bu sefer olacak dedim.

bugünde -600, inşallah yarına da güzel bi eksi görürüm.

Cıssta çok ağır bişey değilse menün muhteşem.

körü körüne yapmıcam diyet, böle hepsinden az az daha iyi sanki. yormuyo hem beni. dur bakalım.

Canım cısları öğleye veya kahvaltıya al bi dahakine çok daha iyi olur.

hurma kuruyemiş rayonunda canım. bisküvileri almak istiyorsan bahaneyi hurma ile bulma

Unutmak yok o menü buraya gelecek
Ya ben de aksam kv ye gitcem korkuyorum bi de mens olamadm o var yarın ne olacak bakalm
Kız persembe akşamı yapma etme gözünü seveyim yarın tartı günü
Bu arada günaydın yazmamışım :) tünaydınlaaar :)

morordek kuzum çatı muayenesi oldun mu bu arada sen? bugün mü yapçak dr yoksa.
Olmadım canım, doktorum çatı muayenesi yapmıyor her kadının normal doğum yapabileceğine inanıyor. Dogum esnasında bakıyorum dedi.

Tesekkur ederımmmmm
Şimdı kı halim işte before after derrrrrmişimm
Adam curuttu beniiiiisaka saka şimdı kı halimi bulursam onu da koyayım
evet bütün gelinler güzeldir zaten. sen şimdiki halini koyda millet after beforu o zaman görsün. neydi ne oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…