- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.061
Desene her türlü açığı kapatıyorlar.olmamı var. ama buyuyunce sıkıntılı oluyorlar
benim oğlan o dediginden di. 6 yaşına kadar evde bebek mi cocuk mu var kimse anlamadi. o kadar sessiz ve sakin bir çocuktu. okula bir basladi. aman ALLAH'IM. çocuk yürümeyi uslu olmayı temizliği unuttu. günde 3 kere dusa girip üst baş değiştiren küveti şampuanla, balkonu yumuşatıcı ile yıkayan cocukla çorap için kavga etmeye başladık.
Akıllı uslu olsun inşallah.Çocuk yılların intikamını almış resmen okula başlayınca
ebrusonmez canım @KumraL_KrakeR de oğlu için çok uslu diyordu. Demek ki nadiren de olsa çıkıyor :) Bizim Umut da öyle olsa bari. Ama karnımdaki hareketlerine bakılırsa baya işim var :)
tabiki -1' i duyunca kesin bu sefer olacak dedim.Kimseye laf söyletme ortim, beni meZun etcen daha :)
Cıssta çok ağır bişey değilse menün muhteşem.Bende menümü yazayım;
Sabah; 1 yumurta, 4 yeşil zeytin, 5 topi peynir, 1 dl etimek
Ara; 1 avuç leblebi ( neden yedim bilmiyorum, su içiriyor ama :)) şekersiz nescafe
Öğle; tavuk şiş, tarçınlı yoğurt
Ara; 2 kupa yeşil çay, biraz leblebi
Ara; cıs (akşam yok hayır diyemedim)
Su; 2,5 lt
Spor; 40 dk tempolu yürüyüş
morordek @moni ebrusonmez
Ayy çok şirin yaavallahi 3 ay sesini duymadım çocuğun, ağlamıyordu. Korktum doktora sordum güldü adam bna ya :) Herkesin gökte aradığını yerde bulmuşsun demişti. Sürekli dr kontrolünde olduğundan tuhaflık olsa sezerdi herhalde diyip bekledim. Birde acayip uyurdu, gece süte bile kalkmazdı, ben zorla kaldırıp emzirirdim. Şimdi ana sınıfına başladı kuduruğun önde gideni. Erkek fatma ya.
Oğlum da tam tersii. Saat başı kaldırıyor uykumdan süt için fırlama beni. Hemde ciyak ciyak bağırarak ağlıyor, korkarak uyanıyorum o derece.Bakalım büüyüyünce nasıl olacak
Her türlü çok tatlılar amaaaaa
çok darıldım, bütün liste burda bi ben yokum, niye beni sormuyosunnnn
ayyy ne biçim kıskanmışım ama
Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.
Benim oğlan hiç sevmiyor pusetiİlla elimden tutup yürüyecek, çok işim var onla çoook.
Ayyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydummotıvasyon olsun dıye
Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
Kızlar bende durumlar kötüDikkat ediyorum ama kilo alıyorum. Kaç gündür de menü yazacam hep unutuyorum.
tabiki -1' i duyunca kesin bu sefer olacak dedim.
Cıssta çok ağır bişey değilse menün muhteşem.
Bu bir işaret mi acaba, Bişeyler yerken iki kere düşün falan diyegünaydın kızlar
ağzımda yara cıktı ya meret cok acıtıyo bişey yer içerken
Ayy kolay gelsin canım. Boll boll irade diliyorum senin için.Unutmak yok o menü buraya gelecek
Ya ben de aksam kv ye gitcem korkuyorum bi de mens olamadm o var yarın ne olacak bakalm
Aynen gerçektenbu hafta hep dışardaydım. Ama yemeğe de dikkat etmeye çalışıyorum. Gerçi hiç su içemedim. Dün 2 bardak anca oldu.yapma ebruşum yapmaacil el at, bu arada o gezme senin bu mevlüt benim geziyosun tabi.
Canım cısları öğleye veya kahvaltıya al bi dahakine çok daha iyi olur.vee yine gelmiş foto :)
aşık servey resmen, gözlerdeki o ışıktan anladım :)
yapma ebruşum yapmaacil el at, bu arada o gezme senin bu mevlüt benim geziyosun tabi.
bugünde -600, inşallah yarına da güzel bi eksi görürüm.
körü körüne yapmıcam diyet, böle hepsinden az az daha iyi sanki. yormuyo hem beni. dur bakalım.
ay aynını düşündüm ben deBu bir işaret mi acaba, Bişeyler yerken iki kere düşün falan diye
hurma kuruyemiş rayonunda canım. bisküvileri almak istiyorsan bahaneyi hurma ile bulmaGünaydın kızlar, biz yine kontrole gidecegiz. Bakalım nasılmış Umut :)
Hurma severim canım bugün markete ugrama fırsatım olursa bakayım. Hangi reyonda peki bisküvi çikolata bölümünde mi?
Zaten bebek ayaklarına dayanamıyorum ısırasım geliyor minicik minicikUmut'un çekeceği var ya haşin seviyorum birazcık
Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)
Amin canım insallah. Yemesi uykusu iyi olduktan sonra zaten bir anne başka ne ister
Kız persembe akşamı yapma etme gözünü seveyim yarın tartı günüUnutmak yok o menü buraya gelecek
Ya ben de aksam kv ye gitcem korkuyorum bi de mens olamadm o var yarın ne olacak bakalm
Olmadım canım, doktorum çatı muayenesi yapmıyorBu arada günaydın yazmamışım :) tünaydınlaaar :)
morordek kuzum çatı muayenesi oldun mu bu arada sen? bugün mü yapçak dr yoksa.
olur olurBu sabah gec uyaninca kahvalti hazirlayamadim
1 kutu sut ve muz attim cantama onu yiyecegim birazdan
olur mu ki acep
2 bardak su muAynen gerçektenbu hafta hep dışardaydım. Ama yemeğe de dikkat etmeye çalışıyorum. Gerçi hiç su içemedim. Dün 2 bardak anca oldu.
Hurmayı demedim yaa şu dün yazdığı hindistan cevizli bar mı ne varmış ya onu diyorumhurma kuruyemiş rayonunda canım. bisküvileri almak istiyorsan bahaneyi hurma ile bulma
Ayyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydummotıvasyon olsun dıye
Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
ama yaklaşmışım fotoshopla.Kim gıııııı
Gormedın kı benıııı
evet bütün gelinler güzeldir zaten. sen şimdiki halini koyda millet after beforu o zaman görsün. neydi ne oldu diyeTesekkur ederımmmmm
Şimdı kı halim işte before after derrrrrmişimm
Adam curuttu beniiiiisaka saka şimdı kı halimi bulursam onu da koyayım
benim bugün kabul günüm galiba canım idare ediver. önceHurmayı demedim yaa şu dün yazdığı hindistan cevizli bar mı ne varmış ya onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?