Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahaa evet hayat çok acımasız olabiliyor :halay:bizde ilk 8 sene sizin gibi düşünüyorduk. Allah gönlünüze göre versin şekerim.
Kek dr oetker hazır keki. Ama güzel bir kek tarifim var istersen :KK48:

Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey :)

Yok yok, tarif almayayım 70lere düşene kadar ben. :) Ondan sonra minik minik yaparım belki ama 80'lerden düşmek için çok acelem var.

Anladım wendigo'cum.
Bir süre daha idare edeyim ben o zaman, olmazsa denerim.
Bir şekilde içerim artık bir kere de.

Ben de çok severim leblebi. Yerim de sık sık ama beni etkilemiyor.
Ekmek olayını ben de hissediyorum aslında. Ben ekmeği çok sevmem. Diyet yaparken de pek tüketmem. Daha kötü etkiliyor.
ekmek tuketmedigin zaman vücudun istediği ilk enerjiyi kesmiş oluyormuşsun. her öğün ya ekmek yada tahıl grubu bir yiyecek tuketmelisin. beslenme uzmanları öyle diyor.

Bence de öyle kaptanım.
Hiç intolerans testi yaptırdın mı? Aslında bir baktırsan belki basit bir şeyden kaynaklıdır.
yok cnm yaptirmadim en son 1 ay once endokrin cim demisti seyahatlerden arastiramadim bile ama york test te cok pahali yaww

İyi yolculuklar, arada dinlenebiliyor musın kaptanımız?
Cnm dun mesela ucaktan indik sofor aldi misafirhaneye gelip uzerimizi degisip yemege ciktik bolgdden ust yonetim yemege davet etti 10 da ancak donebikdik millet cay falan icecekti ben izin isteyip odaya ciktim az sonra yola cikacagiz 8 de kahvalti oncesi ben en azindan i 10 dk yuruyum diye simdi cikacagim

***5. Takım 514. Etap***

toplight (70,4/) 2. Defa bildirimde bulunmadi izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)

inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )

BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)

hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)

Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
Ektrem durum 2
( 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. )

Listeyi duzelttim eline saglik cnm

Hahahaa evet hayat çok acımasız olabiliyor :halay:bizde ilk 8 sene sizin gibi düşünüyorduk. Allah gönlünüze göre versin şekerim.
Kek dr oetker hazır keki. Ama güzel bir kek tarifim var istersen :KK48:
gece gece kek vurmuş ağzınıza bakıyorum:işsiz:saate bak yatsanıza tabi acıkırsınız:KK48:

Zayıflama diyet bölümünde kek tarifi diyorum bende çok ayıp :KK20: hedef38beden hedef38beden

yok cnm yaptirmadim en son 1 ay once endokrin cim demisti seyahatlerden arastiramadim bile ama york test te cok pahali yaww

Cnm dun mesela ucaktan indik sofor aldi misafirhaneye gelip uzerimizi degisip yemege ciktik bolgdden ust yonetim yemege davet etti 10 da ancak donebikdik millet cay falan icecekti ben izin isteyip odaya ciktim az sonra yola cikacagiz 8 de kahvalti oncesi ben en azindan i 10 dk yuruyum diye simdi cikacagim

O kadar yoğunluğun içinde yürüyüş yaptığın için tebrik ediyorum canın :KK52:

Son düzenleme:
78,6 kızlar. Sabahın ilk bildirimi benden olsun.

IMG_6073.webp

***5. Takım 514. Etap***

toplight (70,4/) 2. Defa bildirimde bulunmadi izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)

inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )

BuRCuCuKkK (55.6/) sabit
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)

Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

Ektrem durum 2
( 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. )

Izne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.
Diyetisyene ya da endokrinolojiye gitmedin degil mi?

Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son karar toplight toplight 'ın :)
Canim gecen hafta gidecektim randevu saatleri uymadı malum cocuk ve okulu olunca.
Bugune randevu aldım 1 saat sonra gidecem dahileye 'ye.
Endokrin 1 tane vardi oda ayrilmis hastanede baskada yok.:skandal:

Back
X