- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.201
en kötüsü artıda olmak ver ver bitmiyoGunaydin kizlar
Geçen hafta 73.6
bu hafta 73.3
giden 300
Pazartesi 1 kilo artiydim anca bu kadar gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kötüsü artıda olmak ver ver bitmiyoGunaydin kizlar
Geçen hafta 73.6
bu hafta 73.3
giden 300
Pazartesi 1 kilo artiydim anca bu kadar gitti
günaydınnnnn nasılsın bakalımHerkese gunaydinnnnn![]()
Iyiyim organigim sen nasılsın? Kaç gündür yogunmussun, gelemedin pekgünaydınnnnn nasılsın bakalım![]()
wendigo (63,7/64,9/-1,2/-1,88)
Canım ya bu son haftalar hep artılarla geliyorsun. Kıyamam ama. En yakın zamnda toparlanırsın umarım.Gunaydin kizlarrr,dikkat ediyorum hareketliyim vu hafta guzel bi yüzdeyle gelicektim ama 4gundur wc problemim var ve sorunu cozemiyorum.. cok fenayim..
Yuzdeyi etkileyecek bi sonucla geldim maalesef.. misafirlerim h.sonu gidicek sonra araniza donucem aklim burda ama girmeye firsat bulamiyorum
Gecen hafta 63,5
Guncel 64,5
Fark -1
Yuzde -1,57![]()
3 gündür bahçeyi düzenledik canım ıspanak marul ektim bol bol tere yeşil soğan misss çokda rüzgar vardı mahvoldumIyiyim organigim sen nasılsın? Kaç gündür yogunmussun, gelemedin pek
bakalım yarın hedefler ne durumda olacak
kilosu yazmayanlar bildirmedi mi?
21 Nisan hedefleri
toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9---100,9
fancynancy --- 78--78,6--
Cikilatacanavari--81.7
lydznp --- 84,5
BuRCuCuKkK ---55.1--sabit
maJun---- 71.2--71,5--
aytozuvegece
nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden 85,5
Ben tam anlamadım ortim bu hafta 2 kilo mu vermiş oldun.??bu kaç hafta önceki kilo yalnız, bu hafta -2 deyim aslında. asıl mesele şimdi başlıyor :)
Ayy çok güzel ya, çok özeniyorum sana..3 gündür bahçeyi düzenledik canım ıspanak marul ektim bol bol tere yeşil soğan misss çokda rüzgar vardı mahvoldum
Ben tam anlamadım ortim bu hafta 2 kilo mu vermiş oldun.??
ahahha ayy çok güldümhahaha, hedefsizken bile trip atıyosun moni ablacım sende![]()
ay telim sarjda şarj olsun foto atayım çocuklarda ağaçtan çağla topladı onlarıda çektim atarım nasıl güzel bir bahar her taraf yemyeşilAyy çok güzel ya, çok özeniyorum sana..
sağol canım
sorma canım geçen haftadan beri hiç dikkatte edemedim oğluşum hasta oldu kızım oldu ben oldum 2 gündürde bahçeyi düzenledik çok rüzgar vardı ödemde yapmıştır 1 haftadır yeşil çayda içemedim düzgün su bile içemedim hepsi etki etti galiba![]()
sağol canım şimdi yeşil çayımı içiyorum öğleden sonrada eliptik yapcamDikkat et canım kendine. Hastalık olunca maalesef düzen bozuluyor. Haftaya daha güzel verirsin inşallah.