- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.241
teşekkür ederim canım inşallah ama bu hafta da göremicem gibi bakalımTeşekkür ederim ablacığım. 28 nisan hedefin mükammel daha da aşağısını görürsün inşallah.
Ben çok kötüyüm ya üşüttüm. Boğazım ağrıyor, kulaklarım ağrıyor.
Kiloda iyi durumda değil. Acil toparlanmaya ihtiyacım var.
Kilom 56.6 çıktı. 200 gramcık vermişim.
inşallahh aminnn
bebişin mevlidi var biliyosunuz cısslar havada uçuşcak
bugün ilk kez yeme düzenim şaşacak yemem diye düşünüyorum ama mutlaka kaçıcakelimde olmadan biliyorum neyse telafi ederim artık bir güncük nede olsa
Birumut55 işler çok yoğun heralde uğramıyorsun. 50'leri gördün mü??
Birben güzeldir. Balikesirde vardi dukkani ünlüydükızlar kahvem bitti burda mehmet efendi bulamadım birben varmış bilen varmı ben kullanmadım hiç.. neyse yarında çarşıya inicem alırım artık
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar :) ördekim seni de tebrik ediyorum, son haftalara göre çok çok az almışsın, bu rakamlara yakın bi kiloyla doğuma gireceksin inşallahmorordek
Ohh organikligin dibine vurmussun yine3 gündür bahçeyi düzenledik canım ıspanak marul ektim bol bol tere yeşil soğan misss çokda rüzgar vardı mahvoldum
Olsun 1 günlük cıssı telafi edersin, diğer günler listene uyuyorsun ne de olsainşallahh aminnn
bebişin mevlidi var biliyosunuz cısslar havada uçuşcak
bugün ilk kez yeme düzenim şaşacak yemem diye düşünüyorum ama mutlaka kaçıcakelimde olmadan biliyorum neyse telafi ederim artık bir güncük nede olsa
Canım geçen hafta izne ayrıldı fattofit@fattofit85 canım sen izine mi ayrıldın? Bak festival yaklaşıyor. Kilon ne alemde..
bende balıkesirdeyim canım tam yerindeymişim deseneBirben güzeldir. Balikesirde vardi dukkani ünlüydü
belli mi olur bir bakmışsın 5-6 kilo gitmis.28 Nisan hedefleri
toplight ---izinli
servey ---
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---99,9
fancynancy ---
Cikilatacanavari ---
lydznp --- 84.5
BuRCuCuKkK ---
maJun ---70.9
aytozuvegece ---
nilsub ---78
Birumut---55
wendigo ---63,9
morordek --- 77,4
ebrusonmez --- 55.6
hedef38beden ---
Zeroks---
kızlar hedeflerinizi ekleyin
Yine bol keseden attım ama bu sayıyı gormemem lazım
Herkesin haftalık yüzdesi hesaplanıyor canım, sonra listedekilerin yuzdesinin ortalaması takım ortalamasını belirliyor. Diger takımlar da aynı sekilde hesaplayıp haftalık birinciler açıklanıyor.Selam kizlar. Ben gecen hafta 69,5tum. Bugün 68im. 1,5 kilo hafiflemisim.bu hafta ilk haftam oldugu icin iyi gitti. Haftaya 1 kiloya yakin versem iyi 28 nisan hedefim 67,2
Bu arada bilditim yaparken bir yuzde yaziyosunuz ya o neden? Nasil hesaplaniyor
Hahahahah haklısın valla olur mu olurbelli mi olur bir bakmışsın 5-6 kilo gitmis.
sen sporu azalttın ben gibi ondan oldu. boyle olunca insanın üstüne bir ağırlık çöküyor ama biz orti degilmiyiz. bu hafta yeniden doğuş başlasın. hadi bırlıkte silkelenip kendimize gelelim. sporsuz gün yok. onceki gibi sende sandalye tepelerine çık. ama dikkat et düşme.Bende +1'im kızlar..
***5. Takım 514. Etap***
toplight (70,4/) 2. Defa bildirimde bulunmadi izinli
servey (70,9/ 70,3/0,6/%0,85)
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/100,9/1/% 0,98)
fancynancy (79,3/78,6/0,7/%0,88)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/) sabit
maJun (72,2/71,5/ 0,7/%0,97)
aytozuvegece (73.6/73,3/0,3/%0,41)
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9/78,5/0,4/%0,51)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
Ektrem durum 2
( 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. )
süpersinHahahahah haklısın valla olur mu olur
Doğum yaptığım hafta kilo bildirimi yapıp hafta birincisi olmayı hedefliyorumartik %4 mü olur 5 mi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?