- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.221
Çok güzel gitmiş o zamn tatlım. Haftaya da aynı performansı bekliyoruz.ortim son 2-3 haftadır bildirim yapmıyodum ya, o eskilerden kalmış bildirimim, değiştirmeyim dedim. aslında bu hafta 66'ları görünce başladım yeniden, bugün 64'lere geçtim işte. öle anla. inşallah haftaya daha güzel olacak herşey.
ay telim sarjda şarj olsun foto atayım çocuklarda ağaçtan çağla topladı onlarıda çektim atarım nasıl güzel bir bahar her taraf yemyeşil
Çok güzel gitmiş o zamn tatlım. Haftaya da aynı performansı bekliyoruz.
tebrik ederim ablacım çok güzel gidiyorsun
aslında haklısın canımartı olmadığına şükür
senide tebrik ederim canım 9'lu rakamlara azcık kalmış
inşallahh aminnnMonicim cok tebrik ederim haftaya 2 haneli sayıları goreceksin bence
kimdi arkadaşlar sabah yürüyüşe çıkınca çocuklar uyuyormu diye sen mi sormuştunayy özendirme bizi nilgünüm yaaa, zaten senin sabah yürüyüşlerine inanılmaz özeniyorum.
inşallah ebruşummm, bende istiyorum çok çok, yeniden 61'lere geçeyim, sonra şu ölümlü dünyada bi 59'u göreyim :)
geçmiş olsun canımBen çok kötüyüm ya üşüttüm. Boğazım ağrıyor, kulaklarım ağrıyor.
Kiloda iyi durumda değil. Acil toparlanmaya ihtiyacım var.
Kilom 56.6 çıktı. 200 gramcık vermişim.
bol bol yeşil çay iç canım sıvı al dinlenBen çok kötüyüm ya üşüttüm. Boğazım ağrıyor, kulaklarım ağrıyor.
Kiloda iyi durumda değil. Acil toparlanmaya ihtiyacım var.
Kilom 56.6 çıktı. 200 gramcık vermişim.
Maşallah ya düzeni oturtmuşsun bitanem.kimdi arkadaşlar sabah yürüyüşe çıkınca çocuklar uyuyormu diye sen mi sormuştun
çocuklar uyuyor oluyor6 da çıkıyorum 7,20 gibi eve geliyorum
kahvaltıyı hazırlayıp uyandırıyorum kızımı okula eşimi işe yolluyorum
Teşekkür ederim ablacığım. 28 nisan hedefin mükammel daha da aşağısını görürsün inşallah.geçmiş olsun canım
Eşim gitmeden kuşburnu yapmıştı onu içiyorum şimdi. Yeşil çayımı da sen demler misin??bol bol yeşil çay iç canım sıvı al dinlen
bu hafta artı çıkardım belki ama yürüyüş kurtarmış beni desem yeriMaşallah ya düzeni oturtmuşsun bitanem.
ay gel hazır demli bir demlik bol limonlu ..Eşim gitmeden kuşburnu yapmıştı onu içiyorum şimdi. Yeşil çayımı da sen demler misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?