- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.281
Süper yaaa atsana cok merak ettım etıketle benı deeay telim sarjda şarj olsun foto atayım çocuklarda ağaçtan çağla topladı onlarıda çektim atarım nasıl güzel bir bahar her taraf yemyeşil
Kacirma o zamanbende balıkesirdeyim canım tam yerindeymişim desene
Listeye gore benden sonrakı zayıf kişi ÖZGECIM***5. Takım 514. Etap***
toplight (70,4/) 2. Defa bildirimde bulunmadi izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/64,5/-1/-%1,57)
moni (101,9/100,9/1/% 0,98)
fancynancy (79,3/78,6/0,7/%0,88)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/) sabit
maJun (72,2/71,5/ 0,7/%0,97)
aytozuvegece (73.6/73.3/0,3/%0.41)
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9/78,5/0,4/%0,51)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/64,9/-1,2/-1,88)
morordek (76,4/76,8/-0,4/-%0,52)
ebrusonmez (56,8/)
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
Ektrem durum 2
( 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Canim ya baktim okadar dikkate ve spora ragmen kilo veremiyorum. Bu haftada ben biraktim kendimi hic spor ve diyet yapmadim.Ya sana sasıyorum
İnsulin dırencı var mıCanim ya baktim okadar dikkate ve spora ragmen kilo veremiyorum. Bu haftada ben biraktim kendimi hic spor ve diyet yapmadim.
Vardi bir zamanlar..İnsulin dırencı var mı
Listeye gore benden sonrakı zayıf kişi ÖZGECIM
ortım bekle gelıyorum bulusalım ortada dıyecegım yok yok sen gelme bekle sen ben geleyım yanınainatettimolacak
Hedefım sensınnn şimdiki
Veysosum cok iyi gidiyorsun, tebrik ederim. Mezuniyete adım adım yaklasıyorsun vallahiEee kaptanımı da gectıgıme göre sıra kımde?sıradakı gelsınnnnn@toplight
Ben kaptanıma demiştim kı doğurup gelecegım senı yeneceğim 6. Ayım bıtınce 2,5 ay gecıkmelı oldu ama oldusıradakiiii kim olsunnn
Yap tabi kuzucum. Bende az önce Jessica 30 minute power walk yaptım her tarafından su gibi ter akıyor valla. Sabah kaçamak yapmıştım, bin anca Jessica paklar dedimsağol canım şimdi yeşil çayımı içiyorum öğleden sonrada eliptik yapcam
kız telefona saldırıyor veremeyince ağlıyor diye gruba giremiyorum. onu uyutup gireyim derken kendim uyuyorum. bu günden itibaren her aksam sorgu var. yoksa zopaa var ok mi?Canım hic spor yapmadim ve yediklerime hic dikkat etmedim. Yediklerimi yazsam beni kesersiniz.
Evet canim kendimize gelelim sporumuzuda ihmal etmeyelim.
Malesef +1.
INSALLAH canım.
Aynen ördekım şimdı elaya hamıle kaldıgımdan daha da zayıfımmVeysosum cok iyi gidiyorsun, tebrik ederim. Mezuniyete adım adım yaklasıyorsun vallahi
Ben de o günleri görür müyüm acabaaaaAynen ördekım şimdı elaya hamıle kaldıgımdan daha da zayıfımm
Aaaa dogru canım haklısın koruma donemınde olurum belkıkız senin hedef 65 değil mi? 65'in altını mı istiosun?
Kesınlıkle gorursunnn ben elimden gelenı yaparımmBen de o günleri görür müyüm acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?