- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.301
Sagol Veysosummm danışırım sanaKesınlıkle gorursunnn ben elimden gelenı yaparımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Veysosummm danışırım sanaKesınlıkle gorursunnn ben elimden gelenı yaparımm
28 Nisan hedefleri
toplight ---izinli
servey ---69,8
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---99,9
fancynancy ---
Cikilatacanavari ---
lydznp --- 84.5
BuRCuCuKkK ---
maJun ---70.9
aytozuvegece ---
nilsub ---78
Birumut---55
wendigo ---63,9
morordek --- 77,4
ebrusonmez --- 55.6
hedef38beden --- 83,5
Zeroks---
ekmek tuketmedigin zaman vücudun istediği ilk enerjiyi kesmiş oluyormuşsun. her öğün ya ekmek yada tahıl grubu bir yiyecek tuketmelisin. beslenme uzmanları öyle diyor.
yok cnm yaptirmadim en son 1 ay once endokrin cim demisti seyahatlerden arastiramadim bile ama york test te cok pahali yaww
Cnm dun mesela ucaktan indik sofor aldi misafirhaneye gelip uzerimizi degisip yemege ciktik bolgdden ust yonetim yemege davet etti 10 da ancak donebikdik millet cay falan icecekti ben izin isteyip odaya ciktim az sonra yola cikacagiz 8 de kahvalti oncesi ben en azindan i 10 dk yuruyum diye simdi cikacagim
gece gece kek vurmuş ağzınıza bakıyorumsaate bak yatsanıza tabi acıkırsınız
![]()
Zayıflama diyet bölümünde kek tarifi diyorum bende çok ayıp![]()
hedef38beden
O kadar yoğunluğun içinde yürüyüş yaptığın için tebrik ediyorum canın![]()
geçen hafta 72.2 bu hafta 71.5
72.2/71.5/0.7/%0.97
kızlar bende 78,5 az gitmiş ama![]()
Kolay gelsin monicim.günaydın hayırlı cumalar şekerlerim
malum bugün çok yoğun olucam gece anca yazabilirim tabi bayılmassam pert olcam gibi bi his var içimde
öğleye kadar ara ara bakarım![]()
kilo bildirimim
moni (101,9/100,9/1/% 0,98)
Gunaydin kizlar
Geçen hafta 73.6
bu hafta 73.3
giden 300
Pazartesi 1 kilo artiydim anca bu kadar gitti
Selam kizlar. Ben gecen hafta 69,5tum. Bugün 68im. 1,5 kilo hafiflemisim.bu hafta ilk haftam oldugu icin iyi gitti. Haftaya 1 kiloya yakin versem iyi
28 nisan hedefim 67,2
Bu arada bilditim yaparken bir yuzde yaziyosunuz ya o neden? Nasil hesaplaniyor![]()
sen sporu azalttın ben gibi ondan oldu. boyle olunca insanın üstüne bir ağırlık çöküyor ama biz orti degilmiyiz. bu hafta yeniden doğuş başlasın. hadi bırlıkte silkelenip kendimize gelelim. sporsuz gün yok. onceki gibi sende sandalye tepelerine çık. ama dikkat et düşme.![]()
Hoşgeldin canım, 8inşallah verir istediğin kiloya ulaşırsın. Boy kaç bir de istediğin kilo kaç cnm?
159 boy hedef 48 hosbuldum :)
kilo bildirimim
moni (101,9/100,9/1/% 0,98)
Bende varım 57.500 ile başladım 56.300 bu sabah itibari ile devam eder inşallah
Benide ekleyin yazık bana![]()
Yaa unutmadim bak hoşgeldin mesajı bile yazmışım ama cevap gelmeyince girmedi sandımmmCanım benim hoşgeldin,morordek ördekim arkadaşımızı kaçırma gözden :)
Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)
34 yaşındayım yani Mayıs ayında 34 olucam 2012 ve 2015 doğumlu 2 oğlum var ilk dogumda oğlum yaşını gormeden 48 olmuştum ama bu sefer 57 de takilmistim şimdi motivasyon için aranizdayim:)
Canım benim hoşgeldin,morordek ördekim arkadaşımızı kaçırma gözden :)
Biraz kendinden bahseder misin?
şuan kaç kilosun anlamadım 57 mi19 mayısta kendime dogum gunu hediyesi 55 altı gormek istiyorum ama hedef48
Ayşemmmm kızzzzzzz salı günü 2li rakamlar garantiiiiiiii
Harikasın canımDarısı benim başıma
Salı bomba gibi rakamlar görüp Sibelden haftalık gazımızı alalım
İnşallah önümüzdeki haftada güzel bir liste veriri gerçi ben zerdeçalı hiç sevmiyorum yaaa![]()
34 yaşındayım yani Mayıs ayında 34 olucam 2012 ve 2015 doğumlu 2 oğlum var ilk dogumda oğlum yaşını gormeden 48 olmuştum ama bu sefer 57 de takilmistim şimdi motivasyon için aranizdayim