- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.601
45 dk yurudummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçici bi dönem canım takma kafana, elinden geldigince dikkat etsen yeter :)Kızlar nabiosunuz ? Benim pek keyfim yok nedenini bilmiyorumevimizi tuttuk son işlemler kaldı o konuda mutluyum ama regl oldum vücudum diyete isyan ediyor
![]()
Doktorunuz nerde merak ettimde hangi hastane2013 de 6 ay kadar gitmiştim çok fazla yediriyordu ve haftada 2 yada 3 öğün kaçamak veriyordu yani bir öğünde ne istersen ölçüsüz yiyebiliyordun.kiloda verdim tabi sonra ramazana girdik düzen şaştı bir daha gitmedim evime de çok uzaktı.
canım istanbuldayım öncelikle,hastanede çalışmıyor kendi yeri var sultançiftliği cebecide face den bakabilirsin sibel baysal beslenme ve danışmanlık merkezi diyeDoktorunuz nerde merak ettimde hangi hastane
Hedefcim incir işe yaradı mı, merak ettim?
Tatlım bende sade icemedim Ananas kabugunu kaynattiktan sonra bitki cayini o suyla demleyip ictim. Yesilcay yada ne varsa olur evde ne varsa ekle.![]()
Kızlar nabiosunuz ? Benim pek keyfim yok nedenini bilmiyorumevimizi tuttuk son işlemler kaldı o konuda mutluyum ama regl oldum vücudum diyete isyan ediyor
![]()
2013 de 6 ay kadar gitmiştim çok fazla yediriyordu ve haftada 2 yada 3 öğün kaçamak veriyordu yani bir öğünde ne istersen ölçüsüz yiyebiliyordun.kiloda verdim tabi sonra ramazana girdik düzen şaştı bir daha gitmedim evime de çok uzaktı.
Ben de ananas aldım dün, çarşamba perşembe tüketeyim de ödem atsın diye düşünüyorum.
Süresine dikkat etmedim canım ilk defa denedim bende ananas kabugunu.Kaynamaya baslayip rengini verince kapattim demlemeye biraktim.Yok ördekcim gram etkilemedi.
2 sabah denedim, 1 kere de süt ile ısıttım hafif kıvam aldı sadece tatlı niyetine gitti.Hiç etkilemedi.
Aaa, çok güzel bir bilgi oldu. Öyle tüketeyim o zaman Özlemcim.
Bu arada, ne kadar kaynattın kabukları?
Regl etkisidir cikilatacım. Sonrasında rahatlarsın keyfini çıkarırsın evin tutulmasının.
Zaten çok ünlü olan isimler fazla ilgilenmiyor gibi hissettiriyor bana. Diyetisyenin de en önemli etkisi motivasyonu sağlamlaştırması gibi aslında.
Çok mantıklı canım.
Çarşamba perşembe dibine düşmeli.![]()
Süresine dikkat etmedim canım ilk defa denedim bende ananas kabugunu.Kaynamaya baslayip rengini verince kapattim demlemeye biraktim.
Sitelerde degisik degisik ananas kabuklu ödem cayları var. Icine zencefil,tarcin,karanfil,limon,maydanoZ,elma,yesil cay falan ekleniyor.![]()
Senin bünye baya dirençliymiş deseneYok ördekcim gram etkilemedi.
2 sabah denedim, 1 kere de süt ile ısıttım hafif kıvam aldı sadece tatlı niyetine gitti.Hiç etkilemedi.
Bol meyveli bir gün olmuş :) ama toplamda yediklerin baya az geldi bana.Menümü paylaşayım kızlar
Sabah:
- 1 kase müsli. İçine ilave olarak 2 çilek, 2 fındık
Öğle:
- 1 dilim ananas
- 8 adet erik
- 1 çilek
- 8-10 leblebi
Akşam:
- 1 büyük kase tavuklu salata
- 1 büyük bardak ayran
** Gün içerisinde bolca su ve kahve
Senin bünye baya dirençliymiş deseneneyse tatlı niyetine afiyet olsun :)
Bol meyveli bir gün olmuş :) ama toplamda yediklerin baya az geldi bana.
Bir süre kalori hesabı yap canım bende senin gibi az yiyordum ve kilo veremiyordum. Ciddi derecede kabizlik sorunum vardı incirler,kayısılarda fayda etmiyordu.Bunlarin yaninla hareketliyimde sporuda ihmal etmiyordum ama hic faydasi olmuyordu. Gunluk kalorim 1000'nin cok cok altindaymis. Bunu 1300'e cıkarınca ve menulerime ekmek ekleyince kabızlık sorunum hafifledi.1 aydır bazen hergun bazen 1 gun arayla wc ihtiyacimi giderebiliyorum artik cok sukur.Çok çok fena dirençli ördekcim.
Özellikle yediklerimi azaltınca bitiyorum. Biraz kendi haline bırakayım artık dedim mecburem.
Tatlı yerine meyve yiyeyim dedim bugün. Hafiften detoks gibi oldu ama gün içerisinde biraz fazla yesem hemen artıyı görüyorum. Mecburen minnak minnak idare ediyorum.
Bir süre kalori hesabı yap canım bende senin gibi az yiyordum ve kilo veremiyordum. Ciddi derecede kabizlik sorunum vardı incirler,kayısılarda fayda etmiyordu.Bunlarin yaninla hareketliyimde sporuda ihmal etmiyordum ama hic faydasi olmuyordu. Gunluk kalorim 1000'nin cok cok altindaymis. Bunu 1300'e cıkarınca ve menulerime ekmek ekleyince kabızlık sorunum hafifledi.1 aydır bazen hergun bazen 1 gun arayla wc ihtiyacimi giderebiliyorum artik cok sukur.
Bide corek otu yagi ve aspir yagi aldim. Bazen bunlarida iciyorum 1 cay kasigi ac karnina. Oyle bir paylasim dedim belki bir faydasi dokunur.![]()
Baya erkencisin Ayşecim :)günaydın 5.takım güzelleri. bol eksili günler olsun inşALLAH![]()