Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordek :D sonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.

Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordek :KK70: sonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
Belki uyukucu bir bebek olur yavruş :KK48:

Gunaydin kizlar grip oldum cok fena dun sacma sapan uyuyp uyandim menuyu yazamadim

Sabah
2yumurtadan otlu omlet
Domates salatalik peynir cay

Ara
10cilek

Ogle
Bol eksili ton balikli salata

Ara
1dl wasa ustune suzme peynir

Aksam
Tavuklu sehriye corbasi

Su 2lt yesilcay nane limon filan arada ne bulduysam ictim
Spor yok maalesef

Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordek :KK70: sonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
Kilosuyla boyu burda yazan gibi mi olacak acaba ordekcim merak ettim simdi :KK66:
Az kaldi valla hamis ordek dedigimiz gunlerden umut paşanın geldigi gunlere heyy gidi heyy..
Hayırla alican yavrunu kucagina insallah canim dedigin gibi #direnvakvak :anneadayı::nazar::KK45:

Gunaydin kizlar grip oldum cok fena dun sacma sapan uyuyp uyandim menuyu yazamadim

Sabah
2yumurtadan otlu omlet
Domates salatalik peynir cay

Ara
10cilek

Ogle
Bol eksili ton balikli salata

Ara
1dl wasa ustune suzme peynir

Aksam
Tavuklu sehriye corbasi

Su 2lt yesilcay nane limon filan arada ne bulduysam ictim
Spor yok maalesef
Geçmiş olsun canım

Şeymacığım ben her sabah 6 da kalkıyorum. 6.50de minibüse 7,30da servise biniyorum. o arada geçmişi okuma fırsatım oluyor. Benim sabahlarda en az nilsub nilsub 'ın sabahları kadar yoğun :KK50:
sen niye erkencisin uyusana :KK48:
Evet baya yoğunmuşsun :)
Ben de erkenciyim artık malum sebeplerden dolayı :KK48:
Belki uyukucu bir bebek olur yavruş :KK48:
Hıhı tabi kesin çok uykucu olacak :işsiz::KK48:
Kilosuyla boyu burda yazan gibi mi olacak acaba ordekcim merak ettim simdi :KK66:
Az kaldi valla hamis ordek dedigimiz gunlerden umut paşanın geldigi gunlere heyy gidi heyy..
Hayırla alican yavrunu kucagina insallah canim dedigin gibi #direnvakvak :anneadayı::nazar::KK45:
Özgecim şöyle ki boyunu uyluk kemiği ölçümüne göre yaklaşık olarak söylüyorlar. Kemik boyu ölçümünün yaklaşık 7 katı oluyormuş. Bizimkinin de o kemiği normale göre biraz daha uzunmuş, boyu da daha uzun olur herhalde.
Kilosunu da yine uyluk kemiği ve göbek çevresi ölçümüne göre tahmin ediyorlar. Kemik ölçümü uzun olunca o da biraz daha fazla çıkıyor. Ama doktor kilosu ultrasonda çıkan kadar değildir, normaldir diyor. Boyu biraz daha uzun ama kilosu takvimdeki kadar sanırım :)

Bende istanbuldayım bi bakim Teşekkürler
canım eğer diyetisyen düşünüyorsan tavsiye ederim enerjileri için bile kilo vermek istiyor insan:KK48:
ben bahçeşehir de oturuyorum oradan gaziosmanpaşa ya her hafta gidiyorum,ofisinin yeri çok merkezi ana caddede metro önünden geçiyorHoppatek sorun randevu sistemi dolu olduğundan 1 ay sonraya falan veriyor randevuyu ama kesinlikle beklemeye değer,biz 1,5 ay bekledik bugün 4. görüşmemize gidiyoruz.sen git,gitme randevunu al bugün canım düşünürsün o tarihe kadar:KK39:

merhabalar hanımlaaar :)

Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?

canım elim ayağım şiş ve hatta yüzüğüm parmağımı sıkıyo modda ise kesin ödemim var diyorum :) bi de durduk yere tartı artıları göstermişse o da ödem belirtisi benim için.

Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.

evet aynen öyle. huyuna gitmeye çalışıyorum bakalım. ama çok zor ya.

Hahahaa, valla yap aradan çıksın toptan delir, taksit taksit zor oluyor geçmesi :KK70::KK70::KK70:
Gerçekten niyetin varsa arayı açma derim tatlım, rahatlığa alışınca insan yeni baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyormuş.

benim pek yok ama eşim çok istiyo. aslında bende istemeye başladım sanırım. hem bebek özledim hemde kızım biraz büyüyünce hiç istemicek biliyorum ondan korkuyorum.

Ev hala sağuk ısıtıcıyı yakmadan duramıyorum. Ama dışarısı güneş varken çok güzel. Dünde buranın bir ilçesine gittik. Bütün gün gezdik. Neredeyse 3 sene oldu ama burayı hiç gezmemiştik. Çok güzeldi. Senin içinde dağların fotolarını çektim. Araba hareket ederken çektiğim için netlik istediğim gibi olmadı bazı kareler kaçık ama müsait bir zamnda ister özelden istersen guruba atarım.

canım özelden at seni göreyim :KK48:

Ya bende bazı şeylerin kalorisine inanamıyorum. O kadar çok yazıyorki gözüm korkuyor.
Diyet nasıl gidiyor, sen neler yapıyorsun??

hafta sonu olmasa çok iyiyim de :( bakalım bakalım ne olacak.

Selam Can'ım uzun Zaman oldu girmedim yok kız ne evi ben kocama güvenirsem hey hey boşanma kararı aldım olmuyor bu kadar mutsuzluk la ömür geçmez onun kuralları kaynanamın suratı sabah akşam bizimle yaşayan evi dibimizde olduğu halde bşr görümce yok ya ben bu değilim cahil gibi düştüğüm hale acıyorum ama hiç üzgün değilim aksine içimd bşr mutluluk var eski güvenin geldi sanırım eşimle konuşup bu ay sonu hemen Türkiye'ye gidecem biraz sonrasına da bakacam artık vatandaşlık işini halledip kızımla Mutlu yaşayacam ay çok konuştum sen napyın kilo verdin mi herkesi çok merak ediyorum aslında :)

ya eşin pek seni bırakacak gibi değildi en son. yeniden sözler falan. hakkında hayırlısı olsun. Allahım sana ve kızına en güzelini nasip etsin. ben aynıyım hala, sen solladın geçtin beni :)

Ayy kıyamam ilgi istiyor belliki. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Yine de çok güzel idare ediyorsun bitanem. Sakın canını sıkma biliyorsun geçecek bu dönemler. Sen şimdiden bağları sıkı tutmaya çalış. Bir kopunca kolay düzelmiyor. Gerekirse pedegog veya eğitim kitaplarından destek al. Aman aranızda kalıcı bişey olmasın. Benim görümce malesef büyük kızıyla kopmuş durumda. ikinci olunca kıskançlıklar falan olmuş bayağı oda her kavgalarında büyüğüne kızmış, hala daha öyle yapıyor.:) Kız daha 2. sınıfta ama annesinin dediğine göre tamamen kopmuşlar. Sözünü falan dinlemiyor, saymıyormuş artık. Babannem beni daha çok seviyor diyomuş..
Ayy aman ne çok yazdım.

haklısın kuzum haklısın. geçicek inşallah. üzmemeye gerilmemeye çalıyorum bakalım bende. yemek yemiyo hiç yaa. aç geziyo sıpa, enerjide gram azalma yok!

Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Galiba bu sefer kafayı bozdum. :skandal::skandal:

hissedersin hedefcim kesinlikle. hadi uyan da paylaş bakalım.

eve uykusuz kalıosun ama ağrın olmuyo kesinlikle haklısın. sağlıkla doğsun da kuzum. son zamanlar sıkıntılı cidden.

"Artık doğsa mı acaba?" moduna girdim wendicim :KK48:

hep anlatıyorum sıkılmışsındır belki ama ben 38+5 'de doğurdum. kadir gecesiydi. doktor bi önceki gün nst'yi beğenmemişti. o da benim bahanem oldu. sezeryana alın beni dedim, doktorum da hemen alıyorum diyip aldı işte :)

korktum birazda bayramda falan sancım tutarda doktorumu bulamazsam diye. şimdi diyorum bayramı atlatıp düzgünce gitseymişim keşke diye ama dayanamıyodum ya. her yerim şiş, uyuyamıyorum falan. bu halimle normal doğururdum heralde diyorum ama koca göbek eller ayaklarla falan mümkün değil :)

hep anlatıyorum sıkılmışsındır belki ama ben 38+5 'de doğurdum. kadir gecesiydi. doktor bi önceki gün nst'yi beğenmemişti. o da benim bahanem oldu. sezeryana alın beni dedim, doktorum da hemen alıyorum diyip aldı işte :)

korktum birazda bayramda falan sancım tutarda doktorumu bulamazsam diye. şimdi diyorum bayramı atlatıp düzgünce gitseymişim keşke diye ama dayanamıyodum ya. her yerim şiş, uyuyamıyorum falan. bu halimle normal doğururdum heralde diyorum ama koca göbek eller ayaklarla falan mümkün değil :)
NST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.
Ben de direnebildiğim kadar direneceğim, bi sorun çıkmadığı sürece sezaryen pek istemiyorum. Tabi Allah bilir, normal doğum diye gidip sezaryen de olabilirim ama doktorum da "ben dayanamıyorum doğurucam" desem hayatta almaz beni doğuma şu an :KK48: Kadın 41 haftayı falan bekliyor, her gittiğimde de anlatıyor gene 41 haftalık bir gebem var diye, bizimki de gelmezse ve sıkıntısı yoksa bekleyeceğiz mecbur :işsiz: Ha o zamana kadar ben ne durumda olurum onu da bilemiyorum :bicak:

NST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.
Ben de direnebildiğim kadar direneceğim, bi sorun çıkmadığı sürece sezaryen pek istemiyorum. Tabi Allah bilir, normal doğum diye gidip sezaryen de olabilirim ama doktorum da "ben dayanamıyorum doğurucam" desem hayatta almaz beni doğuma şu an :KK48: Kadın 41 haftayı falan bekliyor, her gittiğimde de anlatıyor gene 41 haftalık bir gebem var diye, bizimki de gelmezse ve sıkıntısı yoksa bekleyeceğiz mecbur :işsiz: Ha o zamana kadar ben ne durumda olurum onu da bilemiyorum :bicak:

kesinlikle en doğrusunu yapıosun canım. bekle bakalım kuzucum kendi seçsin geleceği günü. en çok ona üzülürüm ben. kızım seçmedi kendi gününü diye. olsun kadir gecesi doğurdum onu ben. anayım ben ana :)

Back
X