Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım, bende çok yerli dizi izlemiyorum ya da başlayıp kasınca bırakıyorum. Hatta eşim bana hiç oturup izlemiyorsun diyor. Nesini izleyeyim, film uzunluğunda dizi olunca 15er dakika bakışma beni bayıyor. :KK43:
Fi nin ilk bölümünü izledik akşam, kitabını okumaya fırsatım olmadı ama ana karakteri Ozan çok iyi oynuyor. Akış biraz sıkıcı gibi geldi, ilerleyen bölümlerde ne olur bilmiyorum. Sana da haber veririm şekerim. :eğlence:
Bu arada regl yakınlaştığında şişiyor insan. Benimki ay sonunda ona da bahane bulamıyorum artıma, sabah sabah çok sinirlendim çookkk. :işsiz:

Yılın belli dönemlerinde kitapçıya girince toplu kitap alıyoruz.
Fi-çi-pi serisini de almıştım ama beklemedeydi. 2017'de okunacaklar listemde. Hemen öne almalıyım ki spoiller almayayım :)
Ben de oyuncuları için merak ettim aslında. 15 milyon izleme falan diyordu geçen ama fake diye düşünüyorum reklam yapmak adına.

Günaydın ve belki de tünaydın 5. takımın hem güzel hem fit kızlarııııı :KK37:
Yeni kalkmadım ben valla, 07:45 ten beri ayaktayım ve 4te uyudum. Uykum kaçtı :KK43:

Ahh ahh ben de şunu diyebilsem kesin.
Nasıl 3 saat ile ayakta duruluyor ya deli gibi imreniyorum.

Pazartesinin ilk tartısı benden olsun.
79,8 :duduk:
Cumaya 77 ile gelcem inşallah, çok fena taktım.

Hedef büyük diyorsun, inşallah canım.

pazartesi kilom: 100,7
geçen cuma kilom: 100,9
aradaki fark: 200 gr

düzensiz uyku ve yenmeyen ara öğünler çıkılamayan wc sebebiyle durum bu :KK31:
cumaya daha iyi bir sonuç olacağına inanıyorumHoppa

Tebrikler monicim.
Bu koşuşturmada iyi gitmiş.

Günaydınlar

+400 gr nedir yaa? Nerde yanlış yapıyorum o_O

Herkes aynı modda anlamıyorum ya.

Su'lar içiliyor mu hanımlar? hadi ödemleri çözüp eksilere geçelim.

Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?

fatsecret diye bi program var. koca bi tabak kaffaltı yaptım yediğim bi çokoprensle aynı kaloriymiş mesela. çok şey ögreniyorum programdan. herşeyin kalorisi var resmen. bi tanecik elmam var, kaç kaloriymiş yemicem napim :) dukan yaparken dnyayı yiyodum 1000 kalori bile olmuyodu.

Ayy, ben de bu programı yıllardır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ama bazı kaloriler hatalı olabiliyor. Gariplik hissedince hemen kontrol ediyorum başka yerden.
İnternet sitesi ile senkronize olması da çok iyi oluyor.

Günaydın kızlar.. Misafirim gitti düzenime dönüyorum inşallah.. h.sonu sınava götürdüm onu gelemedim o yuzden..
Bildirimi de yapayım
Cuma 64,5 :KK43:
Güncel 63,7
Fark 0,8

Cumaya güzel gelicem hissediyorum
:nazar::nazar:
canım bana diyetisyenim yağ yakan meyve veriyor ananas ve kiviHoppa
https://www.cevapla.tv/video/iste-yag-yakarak-zayiflatan-meyveler/12553

Hmm, kiviyi hiç duymamıştım monicim.

ananasın inanılmaz ödem çözdüğüne şahit oldum aslında. elma da bağırsaklarımı hareketlendiriyo benim ama kalorisi yüksek işte. malum fruktoz. ara öğün kullanılmalı ama en azından yarım.

Dün ananas çayı yapmayı denedim.
O kadar kötü oldu ki, meyvesi candır. :KK46::KK46:

kuzum o günde gelecek inşallah, doğucak umut paşamız :)

bende iyiyim, onun geçici bi süreçte olduğunu anlamaya ve daha daha daha daha da anlayışlı olmaya çalışıyorum. yani çalışıcam.

dün uykudan uyandı ağlayarak, seni sevmiyorum dedi falan uyku sersemi, kızıyorum o an anlamıyo gibime geliyo kızdığım ama içerleniyo sanırım baya. kızmıcam geçicek napim. ev işi falan da yapmıcam, gönlüyle oynucam bu ara. 3 yaş bile olmadı oyun çocuğu işte naapsın kuzum o da.

Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar. :KK36:

Umarım çok güzel etkiler Özlemcim ilaç
canım gün yetiyor hatta akşam olsada yatsam uyusam diyorum her sabah 6 da ayaktayım canım:KK51:

Gece kaçta yatıyorsun canım?
Bu sıralarda erken uyanmaya özeniyorum ama geç yatınca olmuyor.

bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygunHoppa
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz:KK39:

Çok iyiymiş gerçekten monicim.

ya dün damla sakızlı kahve aldım ayy feciydi parama yazık oldu :kusmuk:hiç beğenmedim

Bayılırım damla sakızlı kahveye ama damak tadı değişiyor tabi kişiden kişiye. Hoş, ben kahvenin her türlüsünü severim de şekerli olmadıkça. :KK54::KK54:

aynen canım gürkan kubilay mağduru olarak (ücreti sebebiyle:KK70:)bu diyetisyen süper oldu Hoppa
6 ayda ücretsiz koruma verecek:süslü:

gel tatlım:KK60:

ekip olarak enerjileride çok güzel:KK36:

GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?

Yılın belli dönemlerinde kitapçıya girince toplu kitap alıyoruz.
Fi-çi-pi serisini de almıştım ama beklemedeydi. 2017'de okunacaklar listemde. Hemen öne almalıyım ki spoiller almayayım :)
Ben de oyuncuları için merak ettim aslında. 15 milyon izleme falan diyordu geçen ama fake diye düşünüyorum reklam yapmak adına.

Ahh ahh ben de şunu diyebilsem kesin.
Nasıl 3 saat ile ayakta duruluyor ya deli gibi imreniyorum.

Hedef büyük diyorsun, inşallah canım.

Tebrikler monicim.
Bu koşuşturmada iyi gitmiş.

Herkes aynı modda anlamıyorum ya.

Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?

Ayy, ben de bu programı yıllardır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ama bazı kaloriler hatalı olabiliyor. Gariplik hissedince hemen kontrol ediyorum başka yerden.
İnternet sitesi ile senkronize olması da çok iyi oluyor.

:nazar::nazar:

Hmm, kiviyi hiç duymamıştım monicim.

Dün ananas çayı yapmayı denedim.
O kadar kötü oldu ki, meyvesi candır. :KK46::KK46:

Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.

Umarım çok güzel etkiler Özlemcim ilaç

Gece kaçta yatıyorsun canım?
Bu sıralarda erken uyanmaya özeniyorum ama geç yatınca olmuyor.

Çok iyiymiş gerçekten monicim.

Bayılırım damla sakızlı kahveye ama damak tadı değişiyor tabi kişiden kişiye. Hoş, ben kahvenin her türlüsünü severim de şekerli olmadıkça. :KK54::KK54:

GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?
akşam 9 da tumba yatak:uykucu::KK48:

ay dimi yaa, canan hoca ne dese haklı valla.

amin kuzucum saolasın, hazır çıldırmışken ben 2.yi yapsam mı acaba :)

Hahahaa, valla yap aradan çıksın toptan delir, taksit taksit zor oluyor geçmesi :KK70::KK70::KK70:
Gerçekten niyetin varsa arayı açma derim tatlım, rahatlığa alışınca insan yeni baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyormuş.

canım nasılsın? havalar ısındı mı orda?
Ev hala sağuk ısıtıcıyı yakmadan duramıyorum. Ama dışarısı güneş varken çok güzel. Dünde buranın bir ilçesine gittik. Bütün gün gezdik. Neredeyse 3 sene oldu ama burayı hiç gezmemiştik. Çok güzeldi. Senin içinde dağların fotolarını çektim. Araba hareket ederken çektiğim için netlik istediğim gibi olmadı bazı kareler kaçık ama müsait bir zamnda ister özelden istersen guruba atarım.

fatsecret diye bi program var. koca bi tabak kaffaltı yaptım yediğim bi çokoprensle aynı kaloriymiş mesela. çok şey ögreniyorum programdan. herşeyin kalorisi var resmen. bi tanecik elmam var, kaç kaloriymiş yemicem napim :) dukan yaparken dnyayı yiyodum 1000 kalori bile olmuyodu.
Ya bende bazı şeylerin kalorisine inanamıyorum. O kadar çok yazıyorki gözüm korkuyor.
Diyet nasıl gidiyor, sen neler yapıyorsun??

Günaydın kızlar.. Misafirim gitti düzenime dönüyorum inşallah.. h.sonu sınava götürdüm onu gelemedim o yuzden..
Bildirimi de yapayım
Cuma 64,5 :KK43:
Güncel 63,7
Fark 0,8

Cumaya güzel gelicem hissediyorum
Eksilere geçmişsin canım bende o enerjiyi gördüm güzel gelecen bu hafta

Kilo vermeye engel olan 10 neden
Kilo vermek pek çok insanın temel hedefi. Ancak kimi zaman şok diyetlerle, kimi zaman spor yaparak, hatta hiç yemek yemeyerek, ya da çok sık ama az az yiyerek, diyetisyene giderek ya da sağdan soldan duyduğu diyetleri yapmaya çalışarak kilo vermeye çalışanların bir türlü başarılı olamadığı da bir gerçek.

Peki "kilo vermenize engel olan 10 nedeni biliyor musunuz"? Diyetisyen Neslihan Aktepe, cevapla.tv'nin soruları üzerine, Kilo vermeye engel olan 10 nedeni açıkladı. İşte o nedenler:

Duygusal açlık çekmek.
Gerçekçi olmayan hedefler belirlemek.
Çok düşük kalorili diyetler yapmak.
Az su tüketmek.
Az uyumak.
Egzersiz yapmamak.
Besin etiketlerini yanlış okumak.
Bir kez yüksek kalorili yemek yediğiniz de komple diyetten vazgeçmek.
Kan tahlili yaptırmadan kilo vermeye çalışmak.
Aile ve çevre baskısına yenik düşerek sürekli atıştırmak.

dn:alıntıdır
Aslında bildiğimiz ama yapmaktan çoğunlukla üşendiğim birçok şeyi hatırlatmışsın, teşekkürler ellerine sağlık.

zoey1616 zoey1616 canım sen nasılsın? geçtiniz mi evinize??
Selam Can'ım uzun Zaman oldu girmedim yok kız ne evi ben kocama güvenirsem hey hey boşanma kararı aldım olmuyor bu kadar mutsuzluk la ömür geçmez onun kuralları kaynanamın suratı sabah akşam bizimle yaşayan evi dibimizde olduğu halde bşr görümce yok ya ben bu değilim cahil gibi düştüğüm hale acıyorum ama hiç üzgün değilim aksine içimd bşr mutluluk var eski güvenin geldi sanırım eşimle konuşup bu ay sonu hemen Türkiye'ye gidecem biraz sonrasına da bakacam artık vatandaşlık işini halledip kızımla Mutlu yaşayacam ay çok konuştum sen napyın kilo verdin mi herkesi çok merak ediyorum aslında :)

bende iyiyim, onun geçici bi süreçte olduğunu anlamaya ve daha daha daha daha da anlayışlı olmaya çalışıyorum. yani çalışıcam.

dün uykudan uyandı ağlayarak, seni sevmiyorum dedi falan uyku sersemi, kızıyorum o an anlamıyo gibime geliyo kızdığım ama içerleniyo sanırım baya. kızmıcam geçicek napim. ev işi falan da yapmıcam, gönlüyle oynucam bu ara. 3 yaş bile olmadı oyun çocuğu işte naapsın kuzum o da.
Ayy kıyamam ilgi istiyor belliki. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Yine de çok güzel idare ediyorsun bitanem. Sakın canını sıkma biliyorsun geçecek bu dönemler. Sen şimdiden bağları sıkı tutmaya çalış. Bir kopunca kolay düzelmiyor. Gerekirse pedegog veya eğitim kitaplarından destek al. Aman aranızda kalıcı bişey olmasın. Benim görümce malesef büyük kızıyla kopmuş durumda. ikinci olunca kıskançlıklar falan olmuş bayağı oda her kavgalarında büyüğüne kızmış, hala daha öyle yapıyor.:) Kız daha 2. sınıfta ama annesinin dediğine göre tamamen kopmuşlar. Sözünü falan dinlemiyor, saymıyormuş artık. Babannem beni daha çok seviyor diyomuş..
Ayy aman ne çok yazdım.

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar. :KK36:
Hadi bakalım tekrardan geçmiş olsun. Ben inanıyorum çok daha güzel olacak herşey.

Back
X