Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle en doğrusunu yapıosun canım. bekle bakalım kuzucum kendi seçsin geleceği günü. en çok ona üzülürüm ben. kızım seçmedi kendi gününü diye. olsun kadir gecesi doğurdum onu ben. anayım ben ana :)
:KK48::KK48:
Bence de gayet mübarek bi günde doğmuş, demek ki öyle olması gerekiyormuş canım hiç üzülme :)

takvimde de pek bi tatlış görünüyo ama o bildiğin 2-3 aylık bebek görüntüsü o. doğsun buruş buruş minnak bişi.
Doğru diyosun valla, böyle doğsa ne güzel olur ama ilk doğduklarında cidden buruş buruş, bi de şapşik oluyorlar gördüğüm kadarıyla :KK48: Instada bir sürü doğum fotoğrafçısı takip ediyorum, baya alıştım yeni doğan tiplerine, yoksa belki de "doğura doğura bunu mu doğurdum" diye bi şok geçirirdim :KK48::KK48:

Doğru diyosun valla, böyle doğsa ne güzel olur ama ilk doğduklarında cidden buruş buruş, bi de şapşik oluyorlar gördüğüm kadarıyla :KK48: Instada bir sürü doğum fotoğrafçısı takip ediyorum, baya alıştım yeni doğan tiplerine, yoksa belki de "doğura doğura bunu mu doğurdum" diye bi şok geçirirdim :KK48::KK48:

:-):p

valla 40'ları çıkmaya akça pakça tatlış bişi oluyolar, bende pek çirkin bişi doğurdum sanmıştım :KK48:

Kizlar sacina bakım yapan var mi,ne kullaniyosunuz..
Arada maske yapiyorum ben ama useniyorum her zaman olmuyo.. sampuanima cam terebnti katiyorum biraz eczaneden vitaminde mi alip katsam icine diyorum..
wendy wendy ne diyon sen baska eczaci da var miydi burda ya unuttum :KK64:

Selam arkadaşlar ben geldim bu kadar izin yeter didim ve geldim.kilo almadan hemde :)
Kaptanim bu haftadan itibaren tekrar listelere dönmek istiyorum mümkündür değilmi
Morordekcim maşallah çok az kalmış sağlıkla alırsın kucağına insallahhh
Hoşgeldin canımmm :)
İzne ayrıldığın kilodaysan dönebilirsin diye düsünüyorum. @toplight kaptanımı da etiketleyeyim ki görsün :)

Evet benim de doğuma çok az kaldı, beklemedeyiz bakalım :)
Sen nasılsın? İzinden kilo almadan dönmek büyük başarı vallahi tebrik ederim :)

NST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.
Ben de direnebildiğim kadar direneceğim, bi sorun çıkmadığı sürece sezaryen pek istemiyorum. Tabi Allah bilir, normal doğum diye gidip sezaryen de olabilirim ama doktorum da "ben dayanamıyorum doğurucam" desem hayatta almaz beni doğuma şu an :KK48: Kadın 41 haftayı falan bekliyor, her gittiğimde de anlatıyor gene 41 haftalık bir gebem var diye, bizimki de gelmezse ve sıkıntısı yoksa bekleyeceğiz mecbur :işsiz: Ha o zamana kadar ben ne durumda olurum onu da bilemiyorum :bicak:
ama normali 40 hafta zaten canım az kaldı azcık daha sabır Umutçuk zamanını bilir:KK46:

Selam arkadaşlar ben geldim bu kadar izin yeter didim ve geldim.kilo almadan hemde :)
Kaptanim bu haftadan itibaren tekrar listelere dönmek istiyorum mümkündür değilmi
Morordekcim maşallah çok az kalmış sağlıkla alırsın kucağına insallahhh
Cnm kg almadiysan donebilirsin listelere

Bugünkü menüm

Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
2 dilim t.b.ekmeği
1 sade t.kahvesi

Ara
10 kuru üzüm
10 kayısı çekirdeği

Öğlen 12.30
Yulaf lapasi (2 caybardagi süt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 hurma, 1 tatli kasığı Hindistan cevizi, yrm çay kaşığı tarçın pisirdim)
Yrm elma
1 sade t.kahvesi

Ara
2 dilim ananas

Akşam 17.45
1 küçük haşlanmış kabak ve 1 küçük haşlanmış patlıcan üzerine baharatlı yoğurt
1 bardak ananas kabuğu çayı

Ara
1 Yeşilcay

Su 3 litre
Spor 30 dak hızlı tempo yürüyüş, 1 mil leslie, 10 dak karın calisma

Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordek :KK70: sonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.

Umarım çok uslu bir bebek olur da sonrasında dinlenirsin ördekcim.

hissedersin hedefcim kesinlikle. hadi uyan da paylaş bakalım.

Wendigo'cum, ödem olduğunu düşündüğüm, tam 1,1 kg gitti dünden bu yana.
Dün 85,5 çıkmıştım. Bugün 84,4 ama cuma 84,5'tum zaten.
Yine de ödemden kurtulmam sevindirici.

:rolleyes::rolleyes:

Menümü de yazayım.

Sabah:
- 1 simit
- 4 zeytin
- Peynir
- Domates

Ara:
- 1 parça çikolata

Akşam:
- 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
- 3-4 yemek kaşığı kadar da et döner